Την αμέριστη υποστήριξή του στην Ρένα Δούρου εξέφρασε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς, ενόψει και της δεύτερου γύρου αυτοδιοικητικών εκλογών για την Περιφέρεια Αττικής.

 

Mε ανάρτησή του στο Twitter, ο Νίκος Παππάς τόνισε πως ως περιφερειάρχης η Ρένα Δούρου φρόντισε ώστε να γίνουν έργα σε όλους τους δήμους της Αττικής. 

 

Ο Νίκος Παππάς, έγραψε στον επίσημο λογαριασμό του ότι συντάσσεται με τη Ρένα Δούρου «γιατί αθόρυβα και δυνατά δεν άφησε κανέναν από τους 66 δήμους της Αττικής χωρίς έργα». Ο υπουργός πρόσθεσε ότι 1.250 έργα, 360 εργοτάξια «ακόμα και τώρα μιλούν από μόνα τους. Με τη Ρένα γιατί αντί να ποζάρει για φωτογραφίες, έκανε έργο».

 

Με καταμετρημένο το 99,9% των ψήφων, ο συνδυασμός του Γιώργου Πατούλη «Νέα Αρχή για την Αττική», συγκεντρώνει το 37,63% ενώ η «Δύναμη Ζωής» της Ρένας Δούρου ακολουθεί με 19,71%. Στον α' γύρο, τον Γιώργο Πατούλη προτίμησαν περισσότεροι από 600.000 ψηφοφόροι ενώ την κα Δούρου περίπου 314.300. Παρά την μεγάλη διαφορά ωστόσο η Ρένα Δούρου εμφανίστηκε ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής και κάλεσε τους πολίτες να «κάνουν την ανατροπή» στον β΄γύρο της 2ας Ιουνίου.