Η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου εξήγησε τους λόγους που αποφάσισε να παραιτηθεί και να ανεξαρτητοποιηθεί από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

 

«Τελείωσε η πολιτική. Ίσως ήμουν πολύ καθαρή για να είμαι πολιτικός», δήλωσε η ανεξάρτητη πλέον βουλευτής, μιλώντας στον ΣΚΑΪ το πρωί της Τρίτης. «Θεωρήστε κατά 99,9% γιατί ποτέ ακόμη και στον ατόφιο χρυσό δεν γράφει 1000 βαθμούς, ότι θα γυρίσω στις επιχειρήσεις μου» πρόσθεσε.

 

Δίνοντας μια αιτιολογία της απόφασής της είπε «για να σταδιοδρομήσεις πρέπει να έχεις "μπάρμπα στην Κορώνη". Και αυτό είναι που γράφω στην επιστολή μου στον πρωθυπουργό».

 

 

Η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου επανέλαβε ότι κάτι συνέβη εσωτερικά του κόμματος από συναδέλφους της που την ενόχλησε, υποστηρίζοντας ότι την απόφασή της την είχε πάρει «από τις 15-20 του μήνα, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών».

 

Στη συνέχεια διέψευσε τις φήμες που έλεγαν ότι ήθελε να ελέγξει το ψηφοδέλτιο στον Πειραιά. «Δεν έχω τέτοιες ικανότητες. Δεν το έκανα όταν ήμουν το 151. Πήγα ως απλός βουλευτής και έμεινα απλή βουλευτής. Τώρα είναι ώρα για ξεκούραση», κατέληξε η ίδια.

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr