Παραιτήθηκε η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου

Παραιτήθηκε η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
5

Παραιτήθηκε η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Με επιστολή της στον Πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, η κυρία Μεγαλοοικονόμου υπέβαλε την παραίτησή της.

Η κυρία Μεγαλοοικονόμου, έστειλε επιστολή και στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, όπου εξηγεί τους λόγους αποχώρησής της από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Παραιτήθηκε η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου Facebook Twitter

Η βουλευτής Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου εντάχθηκε στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ τον Ιανουάριο του 2018.

Η βουλευτής της Ενωσης Κεντρώων στη Β' Πειραιώς ανεξαρτητοποιήθηκε από το κόμμα της στις 10 Ιουλίου 2017, και λίγο αργότερα βρέθηκε στο ΣΥΡΙΖΑ ενώ απασχόλησε με τον Τύπο με σκωπτικά σχόλια καθώς είχε γράψει ακόμη και τραγούδι για να αποθεώσει τον Αλέξη Τσίπρα.

Γεννήθηκε το 1951 στον Πειραιά. Έχει πραγματοποιήσει μεταλυκειακές σπουδές Λογιστικής σε ιδιωτική σχολή. Ασχολείται με το εμπόριο και δραστηριοποιείται στο χώρο του κοσμήματος. Τον Σεπτέμβριο του 2015, είναι η πρώτη φορά που πολιτεύεται με την Ένωση Κεντρώων και εκλέγεται βουλευτής.

Στις 10/7/2017, με επιστολή της προς τον Πρόεδρο της Βουλής, ανακοίνωσε την ανεξαρτητοποίησή της από την κοινοβουλευτική ομάδα της Ένωσης Κεντρώων.

Πολιτική
5

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια
Την εδρούλα όμως την κρατάμε, καλού κακού, για τις κρύες νύχτες του χειμώνα...Τους ανθρώπους αυτούς τους πληρώνουμε, τους χρυσοπληρώνουμε, αγαπητές κι αγαπητοί, εμείς!
Το ζήτημα δεν είναι οικονομικό αλλά ουσιαστικότερο. Θα μπορούσε και να μη την πληρώναμε. Όλοι αυτοί οι... γραφικοί άνθρωποι, από την πολύ ιδιαίτερη και βαρύνουσα θέση που βρίσκονται (προσωρινώς), (δεν κατέχουν...), ακαταλόγιστα εκλεγμένοι, διαχειρίζονται τις ζωές μας, κυριολεκτικά!...Από τους ανθρώπους εκείνους, που και γείτονας σου να ήταν, τον αποφεύγεις προς «καλημέρες» και «καλησπέρες», τον κρατάς σε απόσταση... ..όχι πολλά-πολλά...Περίπου ένας μήνας έμεινε. Δεν θα την ξαναδούμε... (Το ελπίζω και για πολλούς άλλους, όλων των παρατάξεων. Μακάρι να συνέβαινε για ολόκληρη την κοινοβουλευτική και όχι μονό, ομάδα της Χ.Α.).
Θα ήταν χρήσιμο να πληροφορηθούμε σαν πολίτες, τις αιτίες της αποχώρησης της κ. Μεγαλοοικονόμου από τον Σύριζα.Αλλιώς, άλλη μία απόδειξη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι απλά-απλούστατα, τόσο αβαθής και ιδεολογικά φτωχός, που κατάντησε να μαζεύει κάθε πικραμένο για να έχει την δεδηλωμένη.

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ