Το αντίο του Μπουτάρη - «Για μένα η πολιτική τελείωσε»

Το αντίο του Μπουτάρη - «Για μένα η πολιτική τελείωσε» Facebook Twitter
Eurokinissi
1

«Η πολιτική τελείωσε από τότε που ανακοίνωσα πως δεν θα είμαι υποψήφιος» είπε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, σε συνάντησή του με δημοσιογράφους στο δημαρχιακό μέγαρο το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης. 

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, στη διάρκεια της συνάντησής του έστειλε ευχές για καλό Πάσχα απαντώντας σε ερωτήσεις για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. 

Ειδικότερα, ερωτηθείς για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές και για ενδεχόμενη στήριξη σε κάποιον υποψήφιο, απάντησε: «Εκτός από τη συναισθηματική συμπάθεια που έχω προς την ομάδα του Πέτρου Λεκάκη δεν είμαι αυτός που θα δώσω οδηγίες. Θα πρέπει να γίνουν συμπράξεις. Για μένα η ανάμειξη με την πολιτική τελείωσε από τότε που ανακοίνωσα πως δεν θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος».

  

Με αφορμή τις τελευταίες συνεδριάσεις, που δεν έγιναν λόγω έλλειψης απαρτίας και σχολιάζοντας το πώς θα διοικηθεί ο δήμος Θεσσαλονίκης έως τις 31 Αυγούστου ο κ.Μπουτάρης είπε ότι «ο δήμος πρέπει να διοικηθεί. Το φαινόμενο που παρουσιάστηκε και δεν υπήρχε απαρτία σε δύο συνεδριάσεις είναι εξαιρετικά λυπηρό. Δείχνει ασέβεια προς τους ψηφοφόρους. Η δουλειά του δημοτικού συμβούλου είναι να έρχεται στα δημοτικά συμβούλια ένα απόγευμα κάθε 15 μέρες».

  

Με αφορμή, τέλος, δημοσιεύματα διέψευσε οποιαδήποτε στήριξη προς το κόμμα των Ελλήνων Ριζοσπαστών. «Με ενόχλησε διότι δεν έχω καμία ιδεολογία ή συνάφεια με την πολιτική των Ελλήνων Ριζοσπαστών και λυπάμαι που ο ίδιος ο Σάββας Τσιτουρίδης δέχτηκε να μεταχειρίζονται το όνομα μου».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Πολιτική
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΠΑΡΤΗ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Το δίλημμα των εκλογών είναι ένα, ποια παράταξη μπορεί σταθερά να πάει τη χώρα μπροστά»

Τα κύρια σημεία της ομιλίας του πρωθυπουργού από τη Σπάρτη - Στο επίκεντρο ο Μυστράς, το νέο νοσοκομείο στη Σπάρτη, τα μέτρα στήριξης και οι εκλογές
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ FINANCIAL TIMES

Πολιτική / Μητσοτάκης στους Financial Times για «διόδια» στο Ορμούζ: Είναι καθαρός εκβιασμός, δεν γίνεται να το δεχτούμε

«Πιστεύω ότι είναι υποχρέωσή μας ως Ευρώπη να προετοιμαστούμε για μια αρνητική εξέλιξη» είπε, αναφερόμενος στις οικονομικές επιπτώσεις του πολέμου στο Ιράν
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΑΣΥ ΜΜΜ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: Νέοι συρμοί, νέα λεωφορεία και προσλήψεις στις συγκοινωνίες

Στην εκδήλωση του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών τέθηκαν, μεταξύ άλλων, η ανανέωση του στόλου λεωφορείων, ο εκσυγχρονισμός των συρμών Μετρό και Ηλεκτρικού και η ενίσχυση του συγκοινωνιακού έργου με πυκνότερα δρομολόγια
THE LIFO TEAM
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ

Πολιτική / Ζωή Κωνσταντοπούλου: Ψηφίστηκε η άρση της ασυλίας της

Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας ζήτησε εξαρχής να μην συζητηθεί η υπόθεση στην Ολομέλεια της Βουλής , υποστηρίζοντας ότι στόχος είναι να περιοριστεί η δημόσια παρέμβασή της και να ανακοπεί η κριτική της απέναντι στην κυβέρνηση
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια