Αποδοκιμάστηκε ο Βαρεμένος μετά την παρέλαση στη Μελβούρνη

Αποδοκιμάστηκε ο Βαρεμένος μετά την παρέλαση στη Μελβούρνη Facebook Twitter
1

Ο Γιώργος Βαρεμένος έγινε στόχος έντονων αποδοκιμασιών στη Μελβούρνη της Αυστραλίας, όπου βρέθηκε ως απεσταλμένος της ελληνικής κυβέρνησης για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου.

Όπως αναφέρει η ομογενειακή ιστοσελίδα neoskosmos, μετά την παρέλαση, όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος της βουλής ξεκίνησε την ομιλία του, άρχισαν οι αποδοκιμασίες σχετικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Ακούστηκε το σύνθημα «Ελλάς Ελλάς Μακεδονία» και χαρακτηρισμοί όπως «αλήτη» και «προδότη»

Μάλιστα πετάχτηκαν και δύο μπουκάλια προς το σημείο που βρισκόταν ο κ. Βαρεμένος χωρίς πάντως να απειληθεί. 

Στο βίντεο φαίνεται επίσης πως οι αποδοκιμασίες συνεχίστηκαν και όταν αποχωρούσε ο κ. Βαρεμένος, ο οποίος συνοδεύεται από σεκιούριτι. 

Μία ημέρα νωρίτερα, κάποιοι δεν επέτρεψαν στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και τον πρόξενο Δημήτρη Μιχαλόπουλο να παραστούν στην εκδήλωση που έγινε στην πόλη της Αυστραλίας για τα 60 χρόνια από την ίδρυση της Παμμεσηνιακής Αδελφότητας Μελβούρνης και Βικτωρίας «Ο Παπαφλέσσας».

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΚΑΡΑΝΑΣΤΑΣΗ

Πολιτική / Κωνσταντοπούλου για παραίτηση Καραναστάση: Διαμαντή, όσο κι αν με πονάει που φεύγεις, σε ευχαριστώ

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ζήτησε συγγνώμη από τον Διαμαντή Καραναστάση «που δεν κατάφερα να καθαρίσω ακόμη αυτό το τόσο βρόμικο τοπίο, που σε κάνει να ασφυκτιάς και να φεύγεις»
LIFO NEWSROOM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΙΕΡΡΑΚΑΚΗΣ EUROGROUP ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Πολιτική / Financial Times: Υποψήφιος για την προεδρία του Eurogroup ο Κυριάκος Πιερρακάκης

Η αποχώρηση του Πασκάλ Ντόναχιου από τη θέση του υπουργού Οικονομικών της Ιρλανδίας και κατ΄ επέκταση από το «τιμόνι» της Ευρωομάδας, εκκινεί τη διαδικασία επιλογής του επόμενου προέδρου, με τον Έλληνα υπουργό Οικονομικών να συγκαταλέγεται ανάμεσα στα επικρατέστερα ονόματα των διαδόχων του
LIFO NEWSROOM
ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο Μακάριος Λαζαρίδης καταθέτει μήνυση κατά της επικεφαλής του Γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ

Πολιτική / ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο Μακάριος Λαζαρίδης καταθέτει μήνυση κατά της επικεφαλής του Γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ

Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ευαγγελία Λιακούλη, επέμεινε στις καταγγελίες της ότι ο Λαζαρίδης επιτέθηκε στον μάρτυρα και ζήτησε την απομάκρυνσή του από τη ΝΔ
LIFO NEWSROOM
«Το πρόβλημα της δημόσιας διοίκησης δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι αλλά οι πολιτικοί που παρεμβαίνουν σε αυτήν»

LiFO politics / «Δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι το πρόβλημα αλλά οι πολιτικοί που παρεμβαίνουν»

Ο καθηγητής Νικόλαος-Κομνηνός Χλέπας, εξηγεί γιατί το πρόβλημα της δημόσιας διοίκησης στη χώρα μας δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι αλλά το σύστημα ακραίου συγκεντρωτισμού της εξουσίας.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Ζελένσκι: «Ευχαριστώ την Ελλάδα και τον Τραμπ» – Μητσοτάκης: «Η χώρα μας θα αποτελέσει ενεργειακό κόμβο»

Πολιτική / Ζελένσκι: «Ευχαριστώ την Ελλάδα και τον Τραμπ» – Μητσοτάκης: «Η χώρα μας θα αποτελέσει ενεργειακό κόμβο»

Ο Έλληνας πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι ενεργοποιείται ο ενεργειακός διάδρομος που συνδέει Αλεξανδρούπολη και Οδησσό, επιτρέποντας την αποστολή αμερικανικού υγροποιημένου φυσικού αερίου προς την Ουκρανία
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια