Κυρίτσης: «Δε θυμάμαι να έχει σκοτωθεί κανείς από μολότοφ»

Κυρίτσης: «Δε θυμάμαι να έχει σκοτωθεί κανείς από μολότοφ» Facebook Twitter
EUROKINISSI
7

«Δεν θυμάμαι κανείς να έχει σκοτωθεί από μολότοφ», δήλωσε ο Γιώργος Κυρίτσης. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε με αυτόν τον τρόπο τον νέο Ποινικό Κώδικα που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση. 

Σε αυτόν προβλέπονται μειωμένες ποινές για την κατασκευή και κατοχή βομβών μολότοφ όπως και για τη σύσταση εγκληματικής οργάνωσης. 

«Δεν ξέρω αν οι μολότοφ πρέπει να είναι κακούργημα ή πλημμέλημα, δε θυμάμαι κανείς να έχει σκοτωθεί από μολότοφ ή κάτι αντίστοιχο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κυρίτσης, μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ. «Ευτυχώς στις συγκρούσεις στο δρόμο, τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια», πρόσθεσε, «δεν υπήρχαν τραγικά περιστατικά». Δήλωσε πάντως ότι στο διάλογο πρέπει να ξαναδούν και το θέμα του βιασμού, αλλά και της εγκληματικής οργάνωσης.

Ο κ. Κυρίτσης, απαντώντας στην κατηγορία για καθυστερήσεις στη δίκη της Χρυσής Αυγής ανέφερε πως η προηγούμενη κυβέρνηση «άφησε 110 δικογραφίες σε μία δίκη και προσπαθεί να χρεώσει την καθυστέρηση στην κυβέρνηση».

Πολιτική
7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΣΤΟ ΧΙΛΙΟΣΤΟ

Πολιτική / Τσακαλώτος: «Λάθος που δεν ψηφίσαμε ΠτΔ και έπεσε η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου»

Το νέο ντοκιμαντέρ «Στο Χιλιοστό» του ΣΚΑΪ αποκάλυψε άγνωστα παρασκήνια και τις κρίσιμες αποφάσεις που σημάδεψαν την πορεία της Ελλάδας στην Ευρωζώνη, αναδεικνύοντας τα λάθη, τις παραλείψεις και τις καθοριστικές επιλογές μέσα από τις αφηγήσεις των πρωταγωνιστών της περιόδου διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.
THE LIFO TEAM