Φωκάς: «Αν παραποιήσουν το άρθρο 15 θα δουν τι εστί βερίκοκο»

Φωκάς: «Αν παραποιήσουν το άρθρο 15 θα δουν τι εστί βερίκοκο» Facebook Twitter
EUROKINISSI
1

Προειδοποίηση προς την κυβέρνηση σε περίπτωση διάλυσης της κοινοβουλευτικής ομάδας των ΑΝΕΛ, από τον βουλευτή Αριστείδη Φωκά.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο κύριος Φωκάς ανέφερε χαρακτηριστικά πως «εάν η κυβέρνηση παραποιήσει το άρθρο 15 του κανονισμού της Βουλής (το οποίο αναφέρεται στο πως συγκροτείται και διαλύεται μία κοινοβουλευτική ομάδα) τότε θα δουν τι εστί βερίκοκο».

Ο κύριος Φωκάς πρόσθεσε πως αν οι ΑΝΕΛ μείνουν χωρίς κοινοβουλευτική ομάδα τότε το κοινοβούλιο θα ακούει «τα αρχαία ελληνικά του Ζουράρι, τα γαλλικά του Πάνου Καμμένου και τα ποντιακά τα δικά μου». 

Αναφερόμενος στην φράση του στη βουλή για την γκαζόζα, ανέφερε πως του τηλεφώνησε ο κ Καμμένος και του είπε «πιες μία γκαζόζα στην υγειά μου». Θα «πιούμε πολλές γκαζόζες ακόμα αν συνεχίσουν έτσι», τόνισε χαρακτηριστικά. 

Επίσης, πρόσθεσε πως παραβιάστηκε ο κανονισμός της Βουλής με την απόφαση για ονομαστική ψηφοφορία μετά την απουσία του. 

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΚΑΡΑΝΑΣΤΑΣΗ

Πολιτική / Κωνσταντοπούλου για παραίτηση Καραναστάση: Διαμαντή, όσο κι αν με πονάει που φεύγεις, σε ευχαριστώ

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ζήτησε συγγνώμη από τον Διαμαντή Καραναστάση «που δεν κατάφερα να καθαρίσω ακόμη αυτό το τόσο βρόμικο τοπίο, που σε κάνει να ασφυκτιάς και να φεύγεις»
LIFO NEWSROOM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΙΕΡΡΑΚΑΚΗΣ EUROGROUP ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Πολιτική / Financial Times: Υποψήφιος για την προεδρία του Eurogroup ο Κυριάκος Πιερρακάκης

Η αποχώρηση του Πασκάλ Ντόναχιου από τη θέση του υπουργού Οικονομικών της Ιρλανδίας και κατ΄ επέκταση από το «τιμόνι» της Ευρωομάδας, εκκινεί τη διαδικασία επιλογής του επόμενου προέδρου, με τον Έλληνα υπουργό Οικονομικών να συγκαταλέγεται ανάμεσα στα επικρατέστερα ονόματα των διαδόχων του
LIFO NEWSROOM
ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο Μακάριος Λαζαρίδης καταθέτει μήνυση κατά της επικεφαλής του Γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ

Πολιτική / ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο Μακάριος Λαζαρίδης καταθέτει μήνυση κατά της επικεφαλής του Γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ

Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ευαγγελία Λιακούλη, επέμεινε στις καταγγελίες της ότι ο Λαζαρίδης επιτέθηκε στον μάρτυρα και ζήτησε την απομάκρυνσή του από τη ΝΔ
LIFO NEWSROOM
«Το πρόβλημα της δημόσιας διοίκησης δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι αλλά οι πολιτικοί που παρεμβαίνουν σε αυτήν»

LiFO politics / «Δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι το πρόβλημα αλλά οι πολιτικοί που παρεμβαίνουν»

Ο καθηγητής Νικόλαος-Κομνηνός Χλέπας, εξηγεί γιατί το πρόβλημα της δημόσιας διοίκησης στη χώρα μας δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι αλλά το σύστημα ακραίου συγκεντρωτισμού της εξουσίας.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Ζελένσκι: «Ευχαριστώ την Ελλάδα και τον Τραμπ» – Μητσοτάκης: «Η χώρα μας θα αποτελέσει ενεργειακό κόμβο»

Πολιτική / Ζελένσκι: «Ευχαριστώ την Ελλάδα και τον Τραμπ» – Μητσοτάκης: «Η χώρα μας θα αποτελέσει ενεργειακό κόμβο»

Ο Έλληνας πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι ενεργοποιείται ο ενεργειακός διάδρομος που συνδέει Αλεξανδρούπολη και Οδησσό, επιτρέποντας την αποστολή αμερικανικού υγροποιημένου φυσικού αερίου προς την Ουκρανία
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Τι ξεπεσμος. Ο αλλος υποτιθεται με προγραμματικη δηλωση (δικη του-δεν την σχολιαζω) για τη Μακεδονια το καταπιε μια χαρα αλλα ξεσκιζεται για το αν θα διαλυθει η κοινοβουλευτικη ομαδα και τα προνομια που απολαμβανει ως αρχηγος. Τι ψηφισατε;;;