ΣΥΡΙΖΑ για ΧΑ: Οι απειλές των θαυμαστών του Χίτλερ δεν μας τρομάζουν

ΣΥΡΙΖΑ για ΧΑ: Οι απειλές των θαυμαστών του Χίτλερ δεν μας τρομάζουν Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, για τα προκλητικά σχόλια του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Χρήστου Παππά για τη Μακρόνησο. 

«Δεν περιμέναμε από τους υπόδικους της νεοναζιστικής συμμορίας, αυτές τις δύσκολες στιγμές για τον τόπο, να κρύψουν την ιδεολογία τους, το πολιτικό τους παρελθόν και το εγκληματικό τους παρόν» αναφέρει το γραφείο Τύπου της Κουμουνδούρου. 

Με αφορμή την κυβερνητική τροπολογία για την κατεδάφιση των αυθαιρέτων στην Μακρόνησο, ο Χρήστος Παππάς είπε από το βήμα της Βουλής:  «Κάτω τα χέρια από την Μακρόνησο. Η Μακρόνησος θα χρειαστεί. Στην Μακρόνησο να μην γκρεμιστεί τίποτα κι ό,τι είναι να γκρεμιστεί, θα γκρεμιστεί με κοινωνική εργασία».

Στο άκουσμα των λεγομένων του χρυσαυγίτη βουλευτή, βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ σηκώθηκαν από τα έδρανά τους και διαμαρτυρήθηκαν εντόνως ενώ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος, Χρήστος Μαντάς, πήρε τον λόγο για να μιλήσει για νέα απειλή προς την Δημοκρατία και ζήτησε να καταδικαστεί το γεγονός από όλες τις πολιτικές δυνάμεις.

«Το να απειλούνται ευθέως οι δημοκράτες βουλευτές εντός του Κοινοβουλίου με νέα Μακρονήσια, είναι ύβρις στην Δημοκρατία, στην κοινοβουλευτική δημοκρατία και πρέπει να καταδικαστεί από όλους», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μαντάς.

«Είναι αυτονόητο ότι η απειλή κατά των βουλευτών, αποδοκιμάζεται από το προεδρείο και μάλιστα όταν γίνεται εντός του Κοινοβουλίου, είναι αδιανόητο», είπε ο Δ. Κρεμαστινός.

Ο βουλευτής της ΧΑ επανήλθε, υποστηρίζοντας πως με τα επίμαχα λόγια του εννοούσε ότι η Μακρόνησος θα χρειαστεί ως ιστορικό μνημείο. «Συμφωνώ μαζί σας», είπε απευθυνόμενος προς τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

«Η τρομοκρατία και οι απειλές των μισάνθρωπων θαυμαστών του Χίτλερ δεν μας τρομάζουν αλλά μας δυναμώνουν» καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Πολιτική / Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Το σοβαρό επεισόδιο, που είχε αποτέλεσμα τον τραυματισμό του βουλευτή, Βασίλη Γραμμένου, ενεργοποίησε, με άμεση παρέμβαση του προέδρου της Βουλής Κώστα Τασούλα, την αυτόφωρη διαδικασία
NEWSROOM
Σπαρτιάτες: Εκλεγμένος με 7.377 ψήφους στη Λάρισα ο βουλευτής Φλώρος που γρονθοκόπησε συνάδελφό του

Πολιτική / Σπαρτιάτες: Εκλεγμένος με 7.377 ψήφους στη Λάρισα ο βουλευτής Φλώρος που γρονθοκόπησε συνάδελφό του

Ο Κωνσταντίνος Φλώρος υπήρξε μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των «Σπαρτιατών» μέχρι τις 4 Φεβρουαρίου 2023, όταν ανεξαρτητοποιήθηκε με επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Ποια κόμματα θα συμμετάσχουν στις κάλπες της 9ης Ιουνίου

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: Τα 31 κόμματα που θα συμμετάσχουν στις κάλπες της 9ης Ιουνίου - Μπλόκο στους Σπαρτιάτες

Από τα 46 κόμματα που ζήτησαν να λάβουν μέρος, ο Άρειος Πάγος ενέκρινε τη συμμετοχή για 31 κόμματα και συνασπισμούς κoμμάτων που θα συμμετάσχουν στις ευρωεκλογές του 2024
NEWSROOM