Επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού, Δημήτρης Τσιόδρας, κατηγορώντας την για «συνειδητή πράξη παραπλάνησης των πολιτών».

 

«Ο επικεφαλής των ΟΥΚ και ο γ.γ. Σωματείου Ειδικών Φρουρών αποκαλύπτουν ότι είχαν ενημερωθεί οι αρμόδιοι υπουργοί, πριν νυχτώσει, πως ήδη είχαν χαθεί ανθρώπινες ζωές στο Μάτι», αναφέρει χαρακτηριστικά το Ποτάμι.

 

Ο κ. Τσιόδρας, χαρακτήρισε «αισχρό θέατρο» την παρουσία του πρωθυπουργού στο Συντονιστικό, την ώρα που οι αρμόδιοι υπουργοί γνώριζαν πως ήδη είχαν χαθεί ανθρώπινες ζωές στο Μάτι.

 

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του, «τρεις ώρες αργότερα παίζεται ένα αισχρό θέατρο μπροστά στις κάμερες. Εμφανίζεται ο Πρωθυπουργός στις 23.37 σε μια σύσκεψη στο Συντονιστικό στην οποία δεν γίνεται κουβέντα για ανθρώπους που έχουν πεθάνει κι άλλους που δίνουν μάχη για τη ζωή τους στη θάλασσα».

 

«Πρόκειται» καταλήγει «για συνειδητή πραξη παραπλάνησης των πολιτών. Η τραγωδία απέδειξε, όχι μόνο την ανικανότητα των κυβερνώντων, αλλά και ότι δεν διστάζουν μπροστά σε τίποτα. Κυνικοί και προκλητικοί. Οι τεράστιες ευθύνες και τα μεγάλα ψέματα που καθημερινά αποκαλύπτονται θα έπρεπε να έχουν οδηγήσει σε παραιτήσεις. Αλλά, πρωθυπουργός και υπουργοί συνεχίζουν απτόητοι προκαλώντας την κοινωνία».

 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ