Σαμαράς: «Μίλησα ακόμη και με το Θεό»

Σαμαράς: «Μίλησα ακόμη και με το Θεό» Facebook Twitter
15

Η δήλωση του πρωθυπουργού ότι η διαπραγμάτευση ολοκληρώθηκε, προκάλεσε έντονη δυσφορία στους κυβερνητικούς εταίρους, τόσο στη ΔΗΜΑΡ που επιμένει ότι υπάρχει ακόμη χρόνος για υποχωρήσεις της Τρόικα για τα εργασιακά, όσο και για το ΠΑΣΟΚ στο οποίο ο κ. Βενιζέλος προσπαθεί να πείσει την εύθραυστη κοινοβουλευτική ομάδα του να ψηφίσει υπέρ των μέτρων.

Όμως ο κ. Σαμαράς έφτασε πολύ ψηλά κατά δήλωση του για να επιτύχει κάτι καλύτερο αλλά βρήκε κλειστές, ακόμη και τις πόρτες του παραδείσου. Σύμφωνα με το ΜΕΓΚΑ ο πρωθυπουργός φέρεται να είπε σε κορυφαίο υπουργό του: «Μίλησα ακόμη και με τον Θεό, δεν μπορεί να γίνει τίποτα καλύτερο.»

15

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΙΡΑΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Κανείς δεν ξέρει πόσο θα διαρκέσει αυτός ο πόλεμος»

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε σε όλα τα ζητήματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία ενώ προανήγγειλε πρόσθετα μέτρα σε περίπτωση που η κρίση στη Μέση Ανατολή διαρκέσει περισσότερο από το προβλεπόμενο
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΕΝΟΠΛΕΣ, ΔΥΝΑΜΕΙΣ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Οι Έλληνες να εμπιστεύονται τις ένοπλες δυνάμεις σε αυτούς τους ταραγμένους καιρούς»

Η αναφορά του πρωθυπουργού στο νέο πρόγραμμα αεράμυνας «Ασπίδα του Αχιλλέα», που όπως ανέφερε θα ενισχύσει σημαντικά την προστασία της χώρας απέναντι στις σύγχρονες και μελλοντικές απειλές
THE LIFO TEAM
ΣΑΜΑΡΑΣ ΒΟΥΛΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝΤΕΣ

Πολιτική / Σαμαράς από Βουλή: Δεν υπάρχουν επαγγελματίες ανησυχούντες αλλά ερασιτέχνες εφησυχασμένοι

Η «απάντηση» του Παύλου Μαρινάκη στον Αντώνη Σαμαρά που μίλησε στη Βουλή, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Ενέργειας, για την κύρωση ενεργειακών συμφωνιών
THE LIFO TEAM
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ

Πολιτική / Υπουργείο Εξωτερικών: Καμία εκούσια διαρροή προσωπικών στοιχείων για τον επαναπατρισμό πολιτών

«Το υπουργείο Εξωτερικών αποδίδει ιδιαίτερη βαρύτητα στη διασφάλιση της προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και θα προβεί στις δέουσες ενέργειες», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση
THE LIFO TEAM
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΙΘΑΚΗ ΚΟΖΑΝΗ

Πολιτική / Τσίπρας από Κοζάνη: Κόκκινη γραμμή η μη χρήση στρατιωτικών βάσεων που μπορεί να θέσουν τη χώρα σε κίνδυνο

Ο πρώην πρωθυπουργός ξεκίνησε την τοποθέτησή του αναφερόμενος στο διεθνές περιβάλλον και την γενικευμένη γεωπολιτική αστάθεια στην περιοχή του Ιράν
THE LIFO TEAM

σχόλια

14 σχόλια
Teo φυλάξει! Ζούμε στο Σαμαριστάν. Έχουμε φουμάρει τόση "παραμύθα" τόσα χρονια που λέει αυτά ο πρωθυπουργός ενος "κρατους" (πλακα κανω έτσι?) και είναι ακομα οι πέτρες η μια πάνω στην άλλη. Προβλεπω όταν κάνουν τη μπούκα οι Τούρκοι, να ψαχνει στο κινητο, τον μαρμαρωμένο βασιληα να μας σωσει. ΤΕΛΟΣ ΑΔΕΛΦΙΑ ΠΡΟΒΑΤΑ. ΓΚΙΤΣ ΓΚΙΤΣ ΓΚΙΤΣ. (καμιά θεσούλα εστω και τώρα στο τέλος???) :)
Με τη δύναμη της Παναγιάς δεν τα καταφέραμε, με τη δύναμη του Θεού δεν τα καταφέραμε, ας πει κάποιος στο Σαμαρά να ρωτήσει τη Sailor Moon μήπως τα καταφέρουμε με τη δύναμη του φεγγαριού.
Ποσο τραγικα λιγος! Κριμα, πραγματικα κριμα που στην πιο κρισιμη στιγμη της νεωτερης ιστοριας μας εχουμε τετοιο πρωθυπουργο, χωρις φυσικα η πλειοψηφια των πολιτικων μας να παει πισω.