«Νοιώθω ντροπή, το ρολόι γύρισε στις παρακρατικές μέρες του ‘50»

«Νοιώθω ντροπή, το ρολόι γύρισε στις παρακρατικές μέρες του ‘50» Facebook Twitter
1

Η ματαίωση της παράστασης «Corpus Christi», λόγω των αντιδράσεων φανατισμένων παραθρησκευτικών και χρυσαυγιτών, προκάλεσε την αντίδραση του συγγραφέα και βουλευτή Πέτρου Τατσόπουλου ο οποίος χθες είχε εκδηλώσει μέσω Facebook, την πρόθεση του να πάει στο θέατρο, ελπίζοντας ότι η παράσταση θα δινόταν κανονικά.

«Ελπίζω σήμερα, με αφορμή-αλλά-όχι-αιτία την παράσταση του Corpus Christi που θα δοθεί κανονικά απόψε στην Ιερά Οδό, στο θέατρο "Χυτήριο", να καταστεί απολύτως σαφές ότι στην Ελλάδα πλέον δεν μάχονται κάποιοι με τις άλφα ιδέες εναντίον κάποιων με τις βήτα, αλλά εκείνοι που επιθυμούν να μην σωπάσουν όσοι δεν συμφωνούν μαζί τους με εκείνους που επιθυμούν να σωπάσουν. Θα είμαι εκεί.»

Τα έκτροπα που έγιναν όμως και όλα αυτά τα σκοταδιστικά και απίστευτα έξω από το θέατρο οδήγησαν στη ματαίωση της παράστασης. Έτσι ο κ. Τατσόπουλος επανήλθε με νέα ανάρτηση:

«Νιώθω ντροπή που τέσσερις πέντε χρυσ-αλήτες βουλευτές και καμιά πενηνταριά θρησκόληπτοι, εμφανώς ψυχικά διαταραγμένοι, κατάφεραν χτες, με την ανοχή της πολιτείας, να επιβάλλουν τη νοσηρή θέλησή τους και να ματαιώσουν την παράσταση στο θέατρο "Χυτήριο". Είναι προφανές ότι, χωρίς την παρουσία των χρυσ-αλητών βουλευτών (οχυρωμένων πίσω από την ασυλία) και την ανοχή της πολιτείας, σήμερα θα μιλούσαμε για ένα ακόμη γραφικό επεισόδιο. Το ρολόι γύρισε στις χειρότερες παρακρατικές ώρες του 1950. Ντροπή για όλους μας.»

1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΔΕΛΦΟΙ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης από Δελφούς: «Χρειαζόμαστε plan b εάν η κρίση στη Μέση Ανατολή επεκταθεί»

«Εάν το μπλόκο στα Στενά του Ορμούζ συνεχιστεί, είναι θέμα χρόνου να έχουμε σημαντικές διαταραχές στον εφοδιασμό του πετρελαίου και προϊόντων», σημείωσε ο πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΑΛΒΕΡΤΟΣ ΜΟΝΑΚΟ

Πολιτική / Στην Ελλάδα ο πρίγκιπας Αλβέρτος Β' του Μονακό: Συναντήθηκε με Μητσοτάκη και Τασούλα

Κατά τις συναντήσεις, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις πρωτοβουλίες της χώρας για βιώσιμη διαχείριση του θαλάσσιου πλούτου και τον ρόλο της Μεσογείου ως κοινού σημείου αναφοράς
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥΖ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Είναι πολύ σημαντικό για την παγκόσμια οικονομία να διασφαλιστεί ότι τα Στενά θα παραμείνουν ανοιχτά»

Οι δηλώσεις του πρωθυπουργού για την κατάσταση στη Μέση Ανατολή έγιναν στο πλαίσιο συνάντησής του με τον αντιπρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής, Χουσεΐν αλ-Σεΐχ
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
σωστα.. αλλα εσυ ως ΣΥΡΙΖΑ εχεις κανει την αυτοκριτικη σου, και αισθανεσαι καποια ευθυνη, διοτι πολωσατε την Εληνικη κοινωνια με αποτελεσμα να δημιουργηθουν φαινομενα Χρυσης Αυγης ??