Όλη η «περιπέτεια» του Manolis με τους χρυσαυγίτες στο Χυτήριο

Όλη η «περιπέτεια» του Manolis με τους χρυσαυγίτες στο Χυτήριο Facebook Twitter
12

Tweets

 
 

στο facebook μπήκα αμέσως και έσβησα το ονομα μου και τη φωτο μου. εκει δεν φοβόμουν , με φοβίζει όμως το μετά

 

με ρωτατε αν θα κινηθω νομικα. διστάζω να πάω αστυνομία μετά από απόψε. δεν θελω να'χουν το ονοματεπώνυμο και την διεύθυνση μου στο αρχειο

είμαι εντάξει, με έφερε η φίλη μου σπίτι, είμαι σοκαρισμένος ακόμα. σας ευχαριστώ όλους για τα μηνυματα.

 
 

Σήμερα είναι η διεθνής μέρα 'coming out', ημέρα περηφανιας. Μην αφήσετε κανένα τραμπούκο να σας κάνει να νιώσετε ντροπή κ να φοβηθείτε.

Όσο και να με χτύπησαν και χλευασαν, εγώ ποτέ δεν τους έκανα την χάρη να κλάψω, να τρέξω η να δείξω φόβο. Αυτό ειναι το σημαντικό για μένα.

Κανένας 'αληθινός' δημοσιογράφος δεν ήταν εκεί. Κανένας αστυνόμος δεν με βοηθησε, μόνο με κορόιδεψαν.

Η κυρία με το εστιατόριο μου δίνει πάγο για το πρόσωπο, μοιράζεται τις αναμνήσεις της από μέσα στο Πολυτεχνείο τότε. Τώρα φοβάται πο πολύ.

 

Περνάμε από δεκάδες μπάτσους που ρεμβαζουν. Τους λέω 'κει χτύπησαν στην είσοδο του θεάτρου'. Με αγνοούν. Ένας μου στέλνει φιλάκια ειρωνικά.

Μια κυρία που έχει εστιατόριο δίπλα μου βρίσκει τα γυαλιά κ με παίρνει μαζί της για να βάλω πάγο. Το πρόσωπο μου είναι πρησμενο κ κόκκινο

Όλη η «περιπέτεια» του Manolis με τους χρυσαυγίτες στο Χυτήριο Facebook Twitter

Διαβάστε επίσης: 

Η περιπέτεια του Μανώλη και ο αποψινός θρίαμβος του μέσου: >> Όταν η ενημέρωση και η επικοινωνία στα social media γίνεται πράξη

Οι εξελίξεις έξω απ' το Θέατρο Χυτήριο >> εδώ

Λαέρτης Βασιλείου: «Δηλαδή είναι διαφήμιση να θέλουν να με σκοτώσουν και να φωνάζουν "Αλβανέ εδώ θα γίνει ο τάφος σου';»

Ο σκηνοθέτης μιλά στον Άρη Δημοκίδη για τα επεισόδια, για όσους του συμπαραστέκονται μόνο απ' τον καναπέ τους και όσους θεωρούν ότι προκαλεί επίτηδες για να κάνει ντόρο. 

Ελλάδα
12

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ