Μητσοτάκης: Ο Τσίπρας ηγείται μιας ανίκανης παρέας που έχει φτωχοποιήσει τη χώρα

Μητσοτάκης: Ο Τσίπρας ηγείται μιας ανίκανης παρέας που έχει φτωχοποιήσει τη χώρα Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ
0

Επίθεση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο και κατηγόρησε πως επιδιώκει την πόλωση πετώντας λάσπη, εξαπέλυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στην Κεντρική Επιτροπή της ΟΝΝΕΔ.

Μια μέρα μετά την πολιτική αντιπαράθεση στη Βουλή, ο πρόεδρος της ΝΔ κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι «ηγείται μιας ανίκανης παρέας την οποία εκείνος διάλεξε και η οποία έχει φτωχοποιήσει τη χώρα. Ταυτόχρονα όμως, άγεται και φέρεται και από τις συνιστώσες του. Όταν ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να κυβερνήσει κάνει αυτό το οποίο ξέρει πολύ καλά: Πολώνει, πετάει λάσπη στον ανεμιστήρα και λέει συνεχώς ψέματα. Αν ο κ. Τσίπρας πίστευε πραγματικά στο success story του δεν θα είχε ανάγκη να ακολουθήσει αυτήν την τακτική πόλωσης. Το κάνει επειδή γνωρίζει πάρα πολύ καλά τα αδιέξοδα στα οποία έχει οδηγήσει τη χώρα».

Ο κ. Μητσοτάκης ξεκαθάρισε πως η ΝΔ δεν θα ακολουθήσει τον πρωθυπουργό σε αυτό τον δρόμο που έχει επιλέξει, χωρίς αυτό να σημαίνει, όπως διευκρίνισε, ότι δεν θα απαντά πολιτικά όπου και όποτε χρειάζεται. Μάλιστα πρόσθεσε πως «δεν χρειάζεται πολλές φορές να κάνει κανείς σκληρή αντιπολίτευση σε αυτήν την κυβέρνηση, διότι η πιο σκληρή αντιπολίτευση δυστυχώς για τη χώρα, είναι η πραγματικότητα την οποία δημιουργεί κάθε μέρα η υπεροφορολόγηση, η μη απονομή των συντάξεων, οι φτωχοί που γίνονται φτωχότεροι. Μια κοινωνική πραγματικότητα η οποία γίνεται ολοένα και πιο ζοφερή, με την ανομία, η οποία δυστυχώς, διευρύνεται μέρα με τη μέρα σε κάθε επίπεδο».

Ακόμη, Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανίστηκε δικαιωμένος για το γεγονός ότι σχεδόν ένα χρόνο πριν, αποφάσισε να προχωρήσει στην επανίδρυση της ΟΝΝΕΔ, τονίζοντας πως ο απολογισμός είναι θετικός, καθώς η ΟΝΝΕΔ είναι μεταξύ άλλων στην πρώτη γραμμή για την υποστήριξη των αδυνάμων, ενώ πρόσθεσε πως η ΝΔ δεν χαρίζει στην αριστερά την κοινωνική αλληλεγγύη.

Όπως είπε, το θέμα δεν είναι μόνο η ΝΔ να κερδίσει τις εκλογές αλλά να εξηγήσει στην κοινωνία γιατί οι ιδέες της είναι κυρίαρχες, να δώσει λύση στα προβλήματα των νέων και να διεισδύσει περαιτέρω στη νεολαία. «Εμείς μιλάμε για δουλειές, για ευκαιρίες για όλους, για πανεπιστήμια για αγορά εργασίας, για ατζέντα που έχει στραμμένη το βλέμμα της στο μέλλον» είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας πως το να παίρνει κανείς αποστάσεις από την πολιτική σήμερα δεν είναι λύση.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Κασσελάκης ρωτά τον Μητσοτάκη: Θα διαγραφεί ο ομοφοβικός βουλευτής Κυριαζίδης;

Πολιτική / Ο Κασσελάκης ρωτά τον Μητσοτάκη: Θα διαγραφεί ο ομοφοβικός βουλευτής Κυριαζίδης;

«Πρόεδρο; ο; η;» είπε ο βουλευτής Δράμας της ΝΔ για τον Στέφανο Κασσελάκη - Το βίντεο που ανάρτησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας τον πρωθυπουργό ότι κατέβασε ένα «ανατριχιαστικό ακροδεξιό ψηφοδέλτιο» για τις ευρωεκλογές
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Με απέπεμψαν επειδή το ζήτησε η Μπεκατώρου, καλή συνέχεια στον Κασσελάκη, λέει ο Παπανώτας μετά τη διαγραφή του

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: «Με απέπεμψαν επειδή το ζήτησε η Μπεκατώρου», δηλώνει ο Παπανώτας μετά τη διαγραφή του

Μήπως η δημοφιλία μου ήταν «το κίνητρο για να με διώξουν;» διερωτήθηκε ο αποπεμφθείς από τη λίστα των υποψηφίων ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, έπειτα από απαίτηση της συνυποψήφιάς του Σοφίας Μπεκατώρου
NEWSROOM