Καταψήφιση της πρότασης ΝΔ για σύσταση εξεταστικής σχετικά με το Noor 1 αποφάσισε ο ΣΥΡΙΖΑ

Καταψήφιση της πρότασης ΝΔ για σύσταση εξεταστικής σχετικά με το Noor 1 αποφάσισε ο ΣΥΡΙΖΑ Facebook Twitter
3

Με μόνο θέμα την πρόταση της αξιωματικής αντιπολίτευσης για συγκρότηση εξεταστικής επιτροπής και τη συμμετοχή του υπουργού Δικαιοσύνης, Σταύρου Κοντονή πραγματοποιήθηκε σήμερα η συνεδρίαση του προεδρείου του ΣΥΡΙΖΑ, που διήρκησε λιγότερο από μια ώρα.


Σύμφωνα με πληροφορίες αποφασίστηκε ομόφωνα η καταψήφιση της πρότασης αύριο στην Ολομέλεια της Βουλής, ενώ ταυτόχρονα αποφασίστηκε ότι η στάση του κόμματος θα κινηθεί σε δύο άξονες:


Αφενός στη νομική αποδόμηση των επιχειρημάτων της ΝΔ, αποδεικνύοντας πως είναι λάθος να ζητά εξεταστική επιτροπή για τους συγκεκριμένους λόγους. Αφετέρου θα υπογραμμιστεί πως στόχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μέσα από αυτή τη διαδικασία, είναι ο αντιπερισπασμός.


Μάλιστα κατά τη συνεδρίαση, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, τονίστηκε η αδυναμία επιχειρημάτων από την πλευρά της ΝΔ, καθώς το κλείσιμο της αξιολόγησης το οποίο συνδυάστηκε με σειρά θετικών εξελίξεων για την ελληνική οικονομία, της στέρησε το αφήγημα της καταστροφολογίας, το όποιο συντηρούσε για περισσότερο από ένα χρόνο.


Υπό αυτό το πρίσμα οι συμμετέχοντες στη συνεδρίαση του κοινοβουλευτικού οργάνου, σύμφωνα με πληροφορίες, καταλόγισαν στη ΝΔ προσπάθεια δημιουργίας επικοινωνιακής φούσκας.

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Πολιτική
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΙΝΑ ΜΕΝΔΩΝΗ ΧΑΡΗΣ ΔΟΥΚΑΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΗΣ ΟΛΓΑΣ

Πολιτική / Λίνα Μενδώνη για Βασιλίσσης Όλγας: «Ο Χάρης Δούκας δηλώνει υπερήφανος για ένα έργο που πολέμησε»

«O Χάρης Δούκας όχι απλώς αποδέχεται και θαυμάζει τον δρόμο, που ολοκληρώνει την ενοποίηση των αρχαιολογικών χώρων της Αθήνας, αλλά τον υιοθετεί ως δικό του, λησμονώντας ότι ο φορέας υλοποίησης του έργου, η Ανάπλαση Α.Ε., τελεί -από το 2024- υπό την εποπτεία πέντε Υπουργείων, ανάμεσα στα οποία και το Υπουργείο Πολιτισμού», δήλωσε η υπουργός
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΟΜΙΛΙΑ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης από Μεσολόγγι: «Η κατανόηση αποτελεί χρέος μας καθώς η ιστορία είναι καθρέφτης»

«Όσο οδεύουμε πιο βαθιά σε έναν αβέβαιο 21ο αιώνα, τόσο περισσότερο η Έξοδος χρησιμεύει ως οδηγός προς το μέλλον», είπε ο πρωθυπουργός στο πλαίσιο των σημερινών εκδηλώσεων
THE LIFO TEAM