Xάκερς «παραίτησαν» το Σαρκοζί

Xάκερς «παραίτησαν» το Σαρκοζί Facebook Twitter
0

Θύμα φάρσας από χάκερς έπεσε ο λογαριασμός του Νικολά Σαρκοζί στο Facebook με συνέπεια οι «φίλοι του» να πληροφορηθούν, ότι ο γάλλος πρόεδρος θα παραιτηθεί τον επόμενο χρόνο και δεν θα θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία το 2012.Στο Facebook ακολουθούν τον Σαρκοζί περίπου 350 χιλιάδες άτομα, που έμαθαν τα «νέα» που τους συντάραξαν. Στο -ανορθόγραφο πάντως- μήνυμα που ανήρτησαν  οι χάκερς στο λογαριασμό του Σαρκοζί, έγραψαν: "Αγαπητοί Συμπατριώτες, δεδομένων των εξαιρετικών περιστάσεων που αντιμετωπίζει η χώρα μας, έχω αποφασίσει να μην θέσει τον εαυτό μου για την επανεκλογή το 2012".Στη συνέχεια προέτρεπαν τον κόσμο να γιορτάζει το γεγονός στις 6 Μαΐου του 2012 έξω από το εστιατόριο Fouquet, όπου ο Σαρκοζί είχε γιορτάσει την εκλογή του με διάσημους αστέρες φίλους, όπως ο Johnny Hallyday. Τις τελευταίες ημέρες, ο γάλλος πρόεδρος έχει αρκετές «άτυχες» στιγμές. Σε επίσκεψη του στην Αλσατία-περιοχή διαφιλονικούμενη μεταξύ γερμανών και γάλλων στη διάρκεια των πολέμων- ανέφερε ότι βρίσκεται στη Γερμανία, για να ¨μαζέψει»,γρήγορα την γκάφα του μέσα σε αντιδράσεις από το ακροατήριο του.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΙΩΑΝΝΑ ΓΚΕΛΕΣΤΑΘΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ

Πολιτική / Παραιτήθηκε η Ιωάννα Γκελεστάθη από τη Νέα Δημοκρατία: Ανέφερε «πολιτικό, αξιακό και ψυχικό ρήγμα με την ηγεσία»

Η Ιωάννα Γκελεστάθη υπέβαλε στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη την παραίτησή της «από κάθε κομματική ιδιότητα συμπεριλαμβανομένης και αυτής του απλού μέλους» - Η ανάρτησή της
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Είναι πολύ σημαντικό να ιδρώσουμε όλοι μαζί τη φανέλα»

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας, η οποία διήρκεσε πάνω από έξι ώρες - Στο κλείσιμό του, ο πρωθυπουργός έστειλε μήνυμα ενότητας και συνέχειας του κυβερνητικού έργου, δίνοντας έμφαση στην ανάγκη συλλογικής προσπάθειας και προετοιμασίας για τις επόμενες πολιτικές μάχες
THE LIFO TEAM