ΝΔ: Ζαχαράκη και Κυρανάκης οι αναπληρωτές εκπρόσωποι Τύπου του κόμματος

ΝΔ: Ζαχαράκη και Κυρανάκης οι αναπληρωτές εκπρόσωποι Τύπου του κόμματος Facebook Twitter
0

Με απόφαση του Προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη την οποία ανακοίνωσε μέσω Twitter αναλαμβάνουν αναπληρωτές εκπρόσωποι Τύπου της ΝΔ οι Κωνσταντίνος Κυρανάκης και η Σοφία Ζαχαράκη οι οποίοι θα πλαισιώνουν τον εκπρόσωπο του κόμματος Γιώργο Κουμουτσάκο.


Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης είναι πρόεδρος της Νεολαίας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και η Σοφία Ζαχαράκη είναι μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ.


Τα βιογραφικά των δύο αναπληρωτών εκπροσώπων Τύπου 

Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης γεννήθηκε το 1987 στο Λουξεμβούργο. Είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών με μεταπτυχιακές σπουδές στη στρατηγική επικοινωνία. 
Είναι Πρόεδρος της Νεολαίας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (YEPP) για δύο συνεχόμενες θητείες.


Έχει εργαστεί ως ελεύθερος επαγγελματίας στο χώρο του digital marketing, ενώ σήμερα εργάζεται ως σύμβουλος στρατηγικής και επικοινωνίας.


Είναι campaign trainer στο International Republican Institute, συνιδρυτής του Transatlantic Youth Summit και συνιδρυτής της πρωτοβουλίας "BrainGain" για την επιστροφή της γενιάς του brain drain στην Ελλάδα.


Το 2014 ήταν υποψήφιος ευρωβουλευτής ενώ από τον Απρίλιο του 2016 είναι μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας.


Μιλάει Αγγλικά και Γαλλικά.

ΝΔ: Ζαχαράκη και Κυρανάκης οι αναπληρωτές εκπρόσωποι Τύπου του κόμματος Facebook Twitter

Η Σοφία Ζαχαράκη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1976. Αποφοίτησε από το τμήμα Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στη Συγκριτική Παιδαγωγική και Διοίκηση Ευρωπαϊκών Εκπαιδευτικών Οργανισμών του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει κάνει εξειδίκευση σε θέματα διδακτικής Αγγλικών σε μαθητές Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στο Ινστιτούτο Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου του Λονδίνου.


Εργάστηκε ως καθηγήτρια σε ιδιωτικά και δημόσια σχολεία. Εργάστηκε στο υπουργείο Παιδείας στο τμήμα Ευρωπαϊκής Ένωσης και στη Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς.


Το 2015 εκπροσώπησε την Ελλάδα στο προγράμμα IVLP (International Visitor Leadership Programme) ως υπότροφος του Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ με θέμα «Ο ρόλος των Συμπράξεων Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα στην ανασυγκρότηση Οικονομιών».


Κατά τη διάρκεια της θητείας της στο Υπουργείο Ανάπτυξης το 2012-2014 συνεργάστηκε με τον Υπουργό Ανάπτυξης σε θέματα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σχέσεων, καθώς και για την προετοιμασία της Ελληνικής Προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.


Από τον Απρίλιο 2016 είναι Διευθύντρια της Γραμματείας Προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας.


Μιλάει Αγγλικά, Ισπανικά και Γαλλικά.

ΝΔ: Ζαχαράκη και Κυρανάκης οι αναπληρωτές εκπρόσωποι Τύπου του κόμματος Facebook Twitter
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: Αυτά είναι τα μέτρα που θα ανακοινωθούν στην ΔΕΘ

Πολιτική / ΔΕΘ: Αυτά είναι τα μέτρα που θα ανακοινωθούν για μεσαία τάξη, στεγαστικό και φοροελαφρύνσεις

Οι συσκέψεις στο Μέγαρο Μαξίμου είναι συνεχείς και επικεντρώνονται στο εύρος της απήχησης που θα έχουν οι παρεμβάσεις, με βάση τις αντοχές της οικονομίας και τα διαθέσιμα δημοσιονομικά περιθώρια
LIFO NEWSROOM
Ανακοίνωση τριών υπουργείων για Βασιλίσσης Όλγας: «Οι πρωτοβουλίες του Δήμου Αθηναίων δεν παράγουν έννομα αποτελέσματα»

Πολιτική / «Οι πρωτοβουλίες του Δήμου Αθηναίων δεν παράγουν έννομα αποτελέσματα» - Παρέμβαση τριών υπουργείων για Βασ. Όλγας

Τα υπουργεία Πολιτισμού, Περιβάλλοντος & Ενέργειας και Υποδομών & Μεταφορών εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση και καλούν τον Δήμο Αθηναίων να «τηρήσει τις προβλεπόμενες από το θεσμικό πλαίσιο διαδικασίες»
LIFO NEWSROOM
Απόστολος Βεσυρόπουλος: «Χωρίς απινιδωτή, ο "πολιτικός των απινιδωτών"», αναφέρει ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Kids Save Lives

Πολιτική / Απόστολος Βεσυρόπουλος: «Χωρίς απινιδωτή, ο "πολιτικός των απινιδωτών"», αναφέρει ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Kids Save Lives

Ο βουλευτής της ΝΔ υπέστη ανακοπή σε πολυσύχναστη παραλία της Χαλκιδικής που δεν υπήρχε απινιδωτής ή ναυαγοσώστης - Ο ίδιος ως υφυπουργός είχε συμβάλλει ώστε να τοποθετηθούν περισσότεροι απινιδωτές σε σχολεία και κοινότητες της χώρας
LIFO NEWSROOM