Βρετανία: Νεκρή φάλαινα 12 μέτρων ξεβράστηκε στο Έσεξ

Βρετανία: Νεκρή φάλαινα 12 μέτρων ξεβράστηκε στο Έσεξ Facebook Twitter
Νεκρή φάλαινα 12 μέτρων ξεβράστηκε στο Έσεξ (Facebook/Essex Police)
0

Μια νεκρή φάλαινα ξεβράστηκε το πρωί της Παρασκευής στην ακτή του Έσεξ της Βρετανίας.

Το θηλαστικό, το οποίο είχε μήκος περίπου 12 μέτρα, εντοπίστηκε σε ρηχά νερά, λίγα μόλις μέτρα από την ακτή κοντά στο Clacton στις 8 το πρωί.

Ο Ντέιβ Μπόλτον, ο οποίος εντόπισε τη νεκρή φάλαινα, περιέγραψε το σκηνικό ως ένα «πολύ λυπηρό θέαμα».

Η αστυνομία είπε ότι συνεργάζεται με άλλους οργανισμούς για να αποφασίσει πώς να απομακρύνει τη φάλαινα από το σημείο.

Προς το παρόν έχει αποκλειστεί η περιοχή απέναντι από το ξενοδοχείο Kingscliffe ενώ υπάρχει και σύσταση  προς τους κατοίκους να μην πλησιάζουν.

«Δυστυχώς μία φάλαινα 12 μέτρων ξεβράστηκε στο Clacton σήμερα το πρωί. Είμαστε σε επαφή και συζητήσεις αυτήν τη στιγμή με άλλους οργανισμούς για το πώς να την απομακρύνουμε. Η περιοχή είναι κλειστή και συνιστάται στο κοινό να παραμείνει μακριά» έγραψε σε ανάρτησή της η αστυνομία του Έσεξ.

Με πληροφορίες του BBC/EssexPolice

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο σερ Ντέιβιντ Ατένμπορο πιστεύει πως η νέα ταινία του θα μπορούσε να παίξει καθοριστικό ρόλο στην προστασία του πλανήτη

Περιβάλλον / Ντέιβιντ Ατένμπορο: «Μετά από 100 χρόνια στον πλανήτη, το πιο σημαντικό μέρος βρίσκεται στη θάλασσα»

Ο σερ Ντέιβιντ Ατένμπορο παρουσιάζει τη νέα του ταινία Ocean η οποία υποστηρίζει ότι ο ωκεανός αποτελεί τον μεγαλύτερο σύμμαχο της ανθρωπότητας απέναντι στην κλιματική καταστροφή
LIFO NEWSROOM