Μελάνια Τραμπ: «Δε δίνω δεκάρα για τη Vogue» - Νέες αποκαλύψεις για την πρώην Πρώτη Κυρία

Μελάνια Τραμπ: «Δε δίνω δεκάρα για τη Vogue» - Νέες αποκαλύψεις για την πρώην Πρώτη Κυρία Facebook Twitter
EPA/Chris Kleponis / POOL
0

Η Στέφανι Γουόλκοφ, πρώην βοηθός και φίλη της Μελάνια Τραμπ, αποκάλυψε  νέα ηχογραφημένη συνομιλία μεταξύ τους που δείχνει ότι η πρώην Πρώτη Κυρία δεν ενδιαφερόταν για την απουσία της από περιοδικά μόδας. 

Οι νέες αποκαλύψεις της Γουόλκοφ έρχονται λίγες μόλις ημέρες αφότου ο Ντόναλντ Τραμπ ξέσπασε στο Twitter για το γεγονός πως η σύζυγός του δεν φιλοξενήθηκε ποτέ στο εξώφυλλο κανενός περιοδικού στη διάρκεια της θητείας του στο Λευκό Οίκο. 

Στη διάρκεια συνέντευξης στο CNN, η Γουόλκοφ αποκάλυψε ένα ηχογραφημένο απόσπασμα μιας συνομιλίας της με τη Μελάνια Τραμπ, την άνοιξη του 2018. «Χαίρομαι που η Vogue μού ζήτησε να κάνει ένα προφίλ μου. Προφίλ; Στο διάολο το προφίλ σας. Δεν το χρειάζομαι. Και μετά επέστρεψαν, κάπου δυο μήνες αργότερα, επέστρεψαν», ακούγεται να λέει η Μελάνια στην κασέτα. «Όντως, επέστρεψαν;», την ρωτά η Γουόλκοφ. «Ναι, τι μου χρειάζεται ένα ακόμη προφίλ; Ίσως είναι εξώφυλλο, σκεφτόμουν μήπως ήταν εξώφυλλο; Δεν χρειάζομαι, δε δίνω δεκάρα για τη Vogue και οποιοδήποτε άλλο περιοδικό. έχω άλλα πράγματα να κάνω ή άλλα περιοδικά. Λέων για ποιο λόγο; Τι να κάνω, μια ακόμη φωτογράφιση; Πηγαίντε στο Getty Images και πάρτε τις φωτογραφίες να με δείτε. Σοβαρά τώρα;», απαντά ξανά η Μελάνια. 

Η Γουόλκοφ ακούγεται στη συνέχεια να γελάει, σχολιάζοντας: «Δεν είσαι το εξώφυλλο Σεπτεμβρίου;». «Πλάκα μου κάνεις», λέει η Μελάνια και συνεχίζει: «Με τίποτα, δεν θα το έκαναν ποτέ. Με τίποτα. όλοι αυτοί οι άνθρωποι είναι τόσο θυμωμένοι. Είναι τόσο... ξέρεις, μερικοί λένε, πως με ζηλεύουν και θα ήθελαν να είναι στη θέση μου. Υπάρχουν όλοι αυτοί οι σχεδιαστές, που λένε, "Ποτέ δεν θα την ντύσουμε", λες και χρειάζομαι εγώ την βοήθειά τους, κατάλαβες;». Και καταλήγει: «Κάνω τόσο σημαντικά, μακράν πιο σημαντικά πράγματα. Γι' αυτό φαίνεται σα να μη με νοιάζει, επειδή δεν με ενδιαφέρει βασικά καθόλου». 

Για την ιστορία, η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα, εμφανίστηκε συνολικά στα εξώφυλλα 12 περιοδικών στη διάρκεια της παραμονής της στο Λευκό Οίκο, σε αντίθεση με τη Μελάνια που δεν φωτογραφήθηκε για κανένα εξώφυλλο όσο ήταν πρόεδρος ο σύζυγός της, Ντόναλντ. 

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΖΕΙΜΣ ΒΑΝ ΝΤΕΡ ΜΠΙΚ ΣΤΙΒΕΝ ΣΠΙΛΜΠΕΡΓΚ ΔΩΡΕΑ

Πολιτισμός / Στίβεν Σπίλμπεργκ: Δώρισε 25.000 δολάρια για την οικογένεια του Τζέιμς Βαν Ντερ Μπικ

Δημιουργήθηκε διαδικτυακή καμπάνια για να στηρίξει τη σύζυγο του Βαν Ντερ Μπικ και τα έξι παιδιά τους, καθώς τα υψηλά ιατρικά έξοδα εξάντλησαν τους οικονομικούς πόρους της οικογένειας
THE LIFO TEAM
Πάνος Βαλσαμάκης: Αναδρομική έκθεση με το έργο του σπουδαίου κεραμίστα στο ΕΜΣΤ

Πολιτισμός / Πάνος Βαλσαμάκης: Αναδρομική έκθεση με το έργο του σπουδαίου κεραμίστα στο ΕΜΣΤ

Με την έκθεση «Αναπλάθοντας την παράδοση: O Πάνος Βαλσαμάκης και η γέννηση της σύγχρονης ελληνικής κεραμικής», το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης (ΕΜΣΤ) τιμά έναν σημαντικό Έλληνα καλλιτέχνη.
LIFO NEWSROOM
Οι πρώτες φωτογραφίες από τον «Σωσμένο» του Έντουαρντ Μποντ με τον Βασίλη Μπισμπίκη και τη Λένα Κιτσοπούλου

Πολιτισμός / Αποκλειστικό: Ο Βασίλης Μπισμπίκης ανεβάζει τον «Σωσμένο» με τη Λένα Κιτσοπούλου

Το έργο του Έντουαρντ Μποντ που προκάλεσε την κατάργηση της λογοκρισίας στο αγγλικό θέατρο και αποτέλεσε την εναρκτήρια παράσταση του θρυλικού «Εμπρός» ανεβαίνει σε νέα διασκευή από την ομάδα Cartel.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
ΩΡΑΙΑ ΕΛΕΝΗ ΛΙΑΝΤΙΝΗΣ

Πολιτισμός / Πώς ήταν πραγματικά η Ωραία Ελένη: Οταν ο καθηγητής Λιαντίνης εξηγούσε τι έλεγε ο Όμηρος

Το ερώτημα ήρθε στην επιφάνεια μετά την επίθεση του Έλον Μασκ στον Κρίστοφερ Νόλαν για το καστ της πολυαναμενόμενης ταινίας του, «Οδύσσεια», που θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι στις κινηματογραφικές αίθουσες
THE LIFO TEAM