Μελάνια Τραμπ: «Δε δίνω δεκάρα για τη Vogue» - Νέες αποκαλύψεις για την πρώην Πρώτη Κυρία

Μελάνια Τραμπ: «Δε δίνω δεκάρα για τη Vogue» - Νέες αποκαλύψεις για την πρώην Πρώτη Κυρία Facebook Twitter
EPA/Chris Kleponis / POOL
0

Η Στέφανι Γουόλκοφ, πρώην βοηθός και φίλη της Μελάνια Τραμπ, αποκάλυψε  νέα ηχογραφημένη συνομιλία μεταξύ τους που δείχνει ότι η πρώην Πρώτη Κυρία δεν ενδιαφερόταν για την απουσία της από περιοδικά μόδας. 

Οι νέες αποκαλύψεις της Γουόλκοφ έρχονται λίγες μόλις ημέρες αφότου ο Ντόναλντ Τραμπ ξέσπασε στο Twitter για το γεγονός πως η σύζυγός του δεν φιλοξενήθηκε ποτέ στο εξώφυλλο κανενός περιοδικού στη διάρκεια της θητείας του στο Λευκό Οίκο. 

Στη διάρκεια συνέντευξης στο CNN, η Γουόλκοφ αποκάλυψε ένα ηχογραφημένο απόσπασμα μιας συνομιλίας της με τη Μελάνια Τραμπ, την άνοιξη του 2018. «Χαίρομαι που η Vogue μού ζήτησε να κάνει ένα προφίλ μου. Προφίλ; Στο διάολο το προφίλ σας. Δεν το χρειάζομαι. Και μετά επέστρεψαν, κάπου δυο μήνες αργότερα, επέστρεψαν», ακούγεται να λέει η Μελάνια στην κασέτα. «Όντως, επέστρεψαν;», την ρωτά η Γουόλκοφ. «Ναι, τι μου χρειάζεται ένα ακόμη προφίλ; Ίσως είναι εξώφυλλο, σκεφτόμουν μήπως ήταν εξώφυλλο; Δεν χρειάζομαι, δε δίνω δεκάρα για τη Vogue και οποιοδήποτε άλλο περιοδικό. έχω άλλα πράγματα να κάνω ή άλλα περιοδικά. Λέων για ποιο λόγο; Τι να κάνω, μια ακόμη φωτογράφιση; Πηγαίντε στο Getty Images και πάρτε τις φωτογραφίες να με δείτε. Σοβαρά τώρα;», απαντά ξανά η Μελάνια. 

Η Γουόλκοφ ακούγεται στη συνέχεια να γελάει, σχολιάζοντας: «Δεν είσαι το εξώφυλλο Σεπτεμβρίου;». «Πλάκα μου κάνεις», λέει η Μελάνια και συνεχίζει: «Με τίποτα, δεν θα το έκαναν ποτέ. Με τίποτα. όλοι αυτοί οι άνθρωποι είναι τόσο θυμωμένοι. Είναι τόσο... ξέρεις, μερικοί λένε, πως με ζηλεύουν και θα ήθελαν να είναι στη θέση μου. Υπάρχουν όλοι αυτοί οι σχεδιαστές, που λένε, "Ποτέ δεν θα την ντύσουμε", λες και χρειάζομαι εγώ την βοήθειά τους, κατάλαβες;». Και καταλήγει: «Κάνω τόσο σημαντικά, μακράν πιο σημαντικά πράγματα. Γι' αυτό φαίνεται σα να μη με νοιάζει, επειδή δεν με ενδιαφέρει βασικά καθόλου». 

Για την ιστορία, η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα, εμφανίστηκε συνολικά στα εξώφυλλα 12 περιοδικών στη διάρκεια της παραμονής της στο Λευκό Οίκο, σε αντίθεση με τη Μελάνια που δεν φωτογραφήθηκε για κανένα εξώφυλλο όσο ήταν πρόεδρος ο σύζυγός της, Ντόναλντ. 

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΟΜΟΡΦΟΚΚΛΗΣΙΑ

Πολιτισμός / Το υπουργείο Πολιτισμού προχωρά στη συντήρηση της μοναδικής ξυλόγλυπτης εικόνας του Αγίου Γεωργίου στην Καστοριά

Η Λίνα Μενδώνη υπογράμμισε τη μεγάλη σημασία του μνημείου, επισημαίνοντας ότι ο Ναός Αγίου Γεωργίου Ομορφοκκλησιάς αποτελεί βυζαντινό μοναστηριακό ναό που έχει υποστεί φθορές κυρίως από πυρκαγιές κατά την περίοδο της Οθωμανικής κυριαρχίας
THE LIFO TEAM
Firestarter: Το βίντεο που τρόμαξε το BBC και γέννησε τον Keith Flint όπως τον θυμόμαστε

Πολιτισμός / Firestarter: Το βίντεο που τρόμαξε το BBC και γέννησε τον Keith Flint όπως τον θυμόμαστε

Στα 30 χρόνια του Firestarter, νέες μαρτυρίες και αρχειακό υλικό ξαναφέρνουν στο προσκήνιο το γύρισμα που μετέτρεψε τον Keith Flint από μέλος των Prodigy σε μία από τις πιο ακραίες και αναγνωρίσιμες εικόνες της βρετανικής ποπ κουλτούρας.
THE LIFO TEAM
Πίνακας που παρουσιαζόταν ως αντίγραφο ίσως είναι τελικά αυθεντικός Ρέμπραντ

Πολιτισμός / Πίνακας που παρουσιαζόταν ως αντίγραφο ίσως είναι τελικά αυθεντικός Ρέμπραντ

Δύο σχεδόν ίδιες εκδοχές του Old Man with a Gold Chain εκτίθενται μαζί στο Σικάγο και ένας κορυφαίος μελετητής υποστηρίζει ότι η δεύτερη, που αποδιδόταν στο εργαστήριο του Ρέμπραντ, είναι έργο του ίδιου του ζωγράφου
THE LIFO TEAM
Το Buckingham Palace επανασυστήνει το στιλ της Ελισάβετ Β΄

Πολιτισμός / Η έκθεση που ξαναδιαβάζει το στιλ της Ελισάβετ Β΄

Το Buckingham Palace ανοίγει το αρχείο της Ελισάβετ Β΄ και μαζί μια πιο ενδιαφέρουσα συζήτηση: μήπως η πιο “σταθερή” γυναίκα του περασμένου αιώνα ήταν τελικά και μία από τις πιο συνειδητές αρχιτέκτονες της εικόνας της;
THE LIFO TEAM
ΚΙΜ ΝΟΒΑΚ ΣΙΝΤΝΕΙ ΣΟΥΙΝΙ ΤΑΙΝΙΑ

Πολιτισμός / Κιμ Νόβακ: «Εντελώς λάθος επιλογή για να με υποδυθεί» η Σίντνεϊ Σουίνι – «Ξεχωρίζει υπερβολικά πάνω από τη μέση»

Η ταινία «Scandalous», που σηματοδοτεί το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Κόλμαν Ντομίνγκο, θα αφηγείται τη σχέση της Νόβακ με τον Σάμι Ντέιβις Τζούνιορ τη δεκαετία του '50
THE LIFO TEAM
ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ ΠΕΘΑΝΕ

Πολιτισμός / «Η Μαρινέλλα είναι το ελληνικό τραγούδι»: Ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά την σπουδαία ερμηνεύτρια

Η σπουδαία ερμηνεύτρια είχε υποστεί εγκεφαλικό τον Σεπτέμβριο του 2024 κατά τη διάρκεια συναυλίας της στο Ηρώδειο και έκτοτε αντιμετώπιζε προβλήματα με την υγεία της
THE LIFO TEAM