Ο Ντέιβιντ Ατένμπορο αποσύρθηκε από το Instagram, αφού πρώτα κατάφερε να συγκεντρώσει 6,2 εκατομμύρια followers στη διάρκεια της σύντομης παραμονής του. 

 

Ο 94χρονος ραδιοτηλεοπτικός παραγωγός και φυσιολάτρης δημιούργησε λογαριασμό στο Instagram στις 24 Σεπτεμβρίου και η τελευταία του ανάρτηση ήταν στις 31 Οκτωβρίου. Το bio γράφει τώρα: «Λογαριασμός πλέον μη ενεργός». 

 

Το τελευταίο ποστ του Ατένμπορο στην πλατφόρμα έλεγε πως «έπαιρνε θάρρος από την τεράστια ποσότητα ιδεών και πάθους» στο Instagram.

 

«Αυτό μπορεί να είναι το τέλος για τον λογαριασμό -δεν θα δημοσιεύσουμε τίποτα άλλο, αν και ο λογαριασμός θα παραμείνει ανοιχτός για να παρακολουθείτε τα μηνύματα του Ντέιβιντ- αλλά ελπίζουμε να είναι εφαλτήριο για άλλους ώστε να βρούμε και να μοιραστούμε τρόπους για τη δημιουργία ενός βιώσιμου μέλλοντος», έγραφε το μήνυμα. 

 


Ο λογαριασμός του Ατένμπορο λειτουργούσε με την βοήθεια των συνεργατών του, Jonnie Hughes και Colin Butfield, που αναγνώριζαν από την πρώτη κιόλας ανάρτηση πως «τα social media δεν είναι το συνηθισμένο περιβάλλον του Ντέιβιντ».

 

Το πρώτο του ποστ, ένα βίντεο για την κλιματική αλλαγή, συγκέντρωσε ένα εκατομμύριο followers σε χρόνο -ρεκόρ τεσσάρων ωρών και 44 λεπτών, σύμφωνα με το Guinness World Records.

 

Ο Ντέιβιντ Ατένμπορο κατέρριψε τότε το αντίστοιχο ρεκόρ της προκατόχου του, Τζένιφερ Άνιστον αλλά πρόσφατα ο ηθοποιός Ρούπερτ Γκριντ τον ξεπέρασε φτάνοντας τους ένα εκατομμύριο followers σε τέσσερις ώρες και ένα λεπτό.

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr