Στο χειρουργείο μπήκε ο Suga των BTS, προκειμένου να αντιμετωπιστεί ένα πρόβλημα στον ώμο που τον ταλαιπωρεί εδώ και χρόνια, έπειτα από ατύχημα που είχε.

 

«Ο Suga υποβλήθηκε σε επέμβαση στον ώμο στις 3 Νοεμβρίου. Η επέμβαση, για την αντιμετώπιση ενός προβλήματος που απασχολούσε διαρκώς τον Suga, ήταν επιτυχής και τώρα ξεκουράζεται και αναρρώνει, ακολουθώντας τις συμβουλές του γιατρού του ότι πρέπει να ακολουθήσει μια αυστηρή και ανεμπόδιστη περίοδο ανάρρωσης», ανέφερε σε ανακοίνωση η εταιρεία των σταρ της Κ-Pop, Big Hit Entertainment.

 

«Παρακαλώ να καταλάβετε ότι αυτός ο χρόνος είναι η ευκαιρία μου για να προετοιμαστώ να σας συναντήσω ξανά υγιής και δυνατός. Ακόμη κι αν πρέπει να λείψω για λίγο, παρακαλώ περιμένετε να επιστρέψω κοντά σας», ανέφερε ο ίδιος ο Suga.

 

«Ευτυχώς η επέμβαση πήγε καλά. Η παρούσα κατάστασή μου είναι οδυνηρή, αλλά το μυαλό μου είναι αρκετά ανακουφισμένο. Θα λείψω για λίγο για να αναρρώσω το ταχύτερο δυνατό», συμπλήρωσε ο 27χρονος, ζητώντας συγγνώμη από τους φαν του συγκροτήματος.

 

Τα προβλήματα για τον Suga ξεκίνησαν από τον τραυματισμό του σε ατύχημα το 2012, ενώ ένα χρόνο αργότερα έπαθε εξάρθρωση ώμου. Οι πόνοι συνέχισαν να τον ταλαιπωρούν, ενώ από το 2019 έκανε διάφορες θεραπείες, σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας.

 

Ο τραυματισμός αυτός του προκαλούσε ξαφνικά ξεσπάσματα πόνου, ενώ δεν μπορούσε να σηκώσει τα χέρια του πάνω από το κεφάλι, με αποτέλεσμα να υποβάλλεται διαρκώς σε φυσιοθεραπείες, κάτι που όμως δεν του πρόσφεραν ανακούφιση. Τελικά, τα συμπτώματα άρχισαν να επηρεάζουν την καθημερινότητά του και αποφασίστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση.

 

Για να επικεντρωθεί στην ανάρρωσή του, θα απέχει από τις περισσότερες δραστηριότητες του συγκροτήματος, ενώ οι γιατροί θα είναι εκείνοι που θα αποφασίσουν πότε θα είναι έτοιμος να επιστρέψει στη σκηνή.

 

Με πληροφορίες από Billboard

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr