Στο χειρουργείο ο Suga των BTS- Λόγω προβλήματος από παλιό ατύχημα

Στο χειρουργείο ο Suga των BTS- Λόγω προβλήματος από παλιό ατύχημα Facebook Twitter
EPA
0

Στο χειρουργείο μπήκε ο Suga των BTS, προκειμένου να αντιμετωπιστεί ένα πρόβλημα στον ώμο που τον ταλαιπωρεί εδώ και χρόνια, έπειτα από ατύχημα που είχε.

«Ο Suga υποβλήθηκε σε επέμβαση στον ώμο στις 3 Νοεμβρίου. Η επέμβαση, για την αντιμετώπιση ενός προβλήματος που απασχολούσε διαρκώς τον Suga, ήταν επιτυχής και τώρα ξεκουράζεται και αναρρώνει, ακολουθώντας τις συμβουλές του γιατρού του ότι πρέπει να ακολουθήσει μια αυστηρή και ανεμπόδιστη περίοδο ανάρρωσης», ανέφερε σε ανακοίνωση η εταιρεία των σταρ της Κ-Pop, Big Hit Entertainment.

«Παρακαλώ να καταλάβετε ότι αυτός ο χρόνος είναι η ευκαιρία μου για να προετοιμαστώ να σας συναντήσω ξανά υγιής και δυνατός. Ακόμη κι αν πρέπει να λείψω για λίγο, παρακαλώ περιμένετε να επιστρέψω κοντά σας», ανέφερε ο ίδιος ο Suga.

«Ευτυχώς η επέμβαση πήγε καλά. Η παρούσα κατάστασή μου είναι οδυνηρή, αλλά το μυαλό μου είναι αρκετά ανακουφισμένο. Θα λείψω για λίγο για να αναρρώσω το ταχύτερο δυνατό», συμπλήρωσε ο 27χρονος, ζητώντας συγγνώμη από τους φαν του συγκροτήματος.

Τα προβλήματα για τον Suga ξεκίνησαν από τον τραυματισμό του σε ατύχημα το 2012, ενώ ένα χρόνο αργότερα έπαθε εξάρθρωση ώμου. Οι πόνοι συνέχισαν να τον ταλαιπωρούν, ενώ από το 2019 έκανε διάφορες θεραπείες, σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας.

Ο τραυματισμός αυτός του προκαλούσε ξαφνικά ξεσπάσματα πόνου, ενώ δεν μπορούσε να σηκώσει τα χέρια του πάνω από το κεφάλι, με αποτέλεσμα να υποβάλλεται διαρκώς σε φυσιοθεραπείες, κάτι που όμως δεν του πρόσφεραν ανακούφιση. Τελικά, τα συμπτώματα άρχισαν να επηρεάζουν την καθημερινότητά του και αποφασίστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση.

Για να επικεντρωθεί στην ανάρρωσή του, θα απέχει από τις περισσότερες δραστηριότητες του συγκροτήματος, ενώ οι γιατροί θα είναι εκείνοι που θα αποφασίσουν πότε θα είναι έτοιμος να επιστρέψει στη σκηνή.

Με πληροφορίες από Billboard

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Kristina Rozhkova φωτογραφίζει μια γενιά που έφτιαξε παραμύθια για να μη φοβάται

Πολιτισμός / Η Kristina Rozhkova φωτογραφίζει μια γενιά που έφτιαξε παραμύθια για να μη φοβάται

Στο Unbewitched, η Ρωσίδα φωτογράφος Kristina Rozhkova καταγράφει νέους ανθρώπους που ζουν ανάμεσα στην πολιτική ασφυξία, την καταστολή, την εξορία και την ανάγκη να επινοήσουν άλλους κόσμους.
THE LIFO TEAM
Η Nancy Honey φωτογραφίζει τη στιγμή που ένα κορίτσι αρχίζει να κοιτάζει τον εαυτό του

Πολιτισμός / Η Nancy Honey φωτογραφίζει τη στιγμή που ένα κορίτσι αρχίζει να κοιτάζει τον εαυτό του

Με αφορμή την αναδρομική της έκθεση στο Λονδίνο, η cult φωτογράφος Nancy Honey μιλά για τη μετάβαση από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση, για το γυναικείο σώμα ως εικόνα προς κατανάλωση και για τη χαρά ως μια πολύ σοβαρή υπόθεση.
THE LIFO TEAM
Η Louis Vuitton ξαναφέρνει τον Κιθ Χάρινγκ στη Νέα Υόρκη

Πολιτισμός / Η Louis Vuitton ξαναφέρνει τον Κιθ Χάρινγκ στη Νέα Υόρκη

Στη Νέα Υόρκη, ο Νικολά Γκεσκιέρ έστησε μια επίδειξη Louis Vuitton πάνω στην πιο γοητευτική αντίφαση της πόλης: την παλιά αριστοκρατική λάμψη της Frick Collection και την ενέργεια του Κιθ Χάρινγκ, του καλλιτέχνη που έκανε το μετρό, τον δρόμο και την queer μνήμη μέρος της ποπ ιστορίας.
THE LIFO TEAM
Η Σάντρα Χίλερ μπορεί να γράψει ιστορία στα Όσκαρ με τέσσερις υποψηφιότητες την ίδια χρονιά ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Πολιτισμός / Η Σάντρα Χίλερ μπορεί να γράψει ιστορία στα Όσκαρ με τέσσερις υποψηφιότητες την ίδια χρονιά

Με το Fatherland να συζητιέται ήδη στις Κάννες, το Project Hail Mary να την κάνει γνωστή στο μεγάλο αμερικανικό κοινό και άλλες δύο ταινίες στον δρόμο προς τα βραβεία, η Σάντρα Χίλερ μπαίνει πρόωρα σε μια οσκαρική συζήτηση που μέχρι φέτος θα ήταν αδύνατη.
THE LIFO TEAM
Ο Μπρους Σπρίνγκστιν επιτέθηκε σε Τραμπ και Ellison λίγο πριν το τέλος του Late Show

Πολιτισμός / Ο Μπρους Σπρίνγκστιν επιτέθηκε σε Τραμπ και Ellison λίγο πριν το τέλος του Late Show

Στο προτελευταίο επεισόδιο του The Late Show, ο Μπρους Σπρίνγκστιν στήριξε ανοιχτά τον Στίβεν Κόλμπερτ, κατηγόρησε τον Ντόναλντ Τραμπ ότι «δεν αντέχει το αστείο» και στόχευσε τους Larry και David Ellison, λίγο πριν το οριστικό φινάλε της εκπομπής.
THE LIFO TEAM
Ο Ράιαν Γκόσλινγκ αποχώρησε και ο Ματ Ντέιμον ετοιμάζεται για τη νέα ταινία των Daniels

Πολιτισμός / Ο Ματ Ντέιμον μπαίνει στη νέα ταινία των δημιουργών του Everything Everywhere All at Once μετά την αποχώρηση του Ράιαν Γκόσλινγκ

Μετά τον οσκαρικό θρίαμβο του Everything Everywhere All at Once, οι Daniels ετοιμάζουν τη νέα τους ταινία στη Universal και το πρότζεκτ έχει ήδη την πρώτη του ανατροπή: ο Ράιαν Γκόσλινγκ αποχώρησε, ενώ ο Ματ Ντέιμον βρίσκεται πλέον σε συζητήσεις για έναν από τους βασικούς ρόλους.
THE LIFO TEAM
Ο gay πορνοστάρ François Sagat στις Κάννες, σε μια ταινία για έναν influencer που γίνεται στρέιτ

Πολιτισμός / Ο gay πορνοστάρ François Sagat στις Κάννες, σε μια ταινία για έναν influencer που γίνεται στρέιτ

Η γαλλική ταινία κινουμένων σχεδίων για ενηλίκους Jim Queen έκανε πρεμιέρα στις μεταμεσονύχτιες προβολές των Καννών, με τον François Sagat, εμβληματική μορφή του gay πορνό, να δανείζει τη φωνή του σε έναν από τους ήρωες.
THE LIFO TEAM
Myriam Boulos: Η φωτογράφος πίσω από τις εικόνες του Harry Styles μιλά για τη Βηρυτό, το σώμα και την επιθυμία

Πολιτισμός / Myriam Boulos: Η φωτογράφος πίσω από τις εικόνες του Harry Styles μιλά για τη Βηρυτό, το σώμα και την επιθυμία

Σε νέο cover story του Dazed MENA, η Myriam Boulos μιλά για τις εικόνες που έκανε για τον Harry Styles, τη Βηρυτό, τη μόδα ως αυτοπροσδιορισμό και την επιθυμία ως μορφή αντίστασης.
THE LIFO TEAM
Ο άνθρωπος που σχεδίαζε για εκατομμύρια τώρα προσπαθεί να σχεδιάσει τη δική του ζωή

Πολιτισμός / Eugene Whang: Ο άνθρωπος πίσω από το iPhone και τα AirPods προσπαθεί τώρα να σχεδιάσει τη δική του ζωή

Ο Eugene Whang πέρασε πάνω από 20 χρόνια στην ομάδα design της Apple. Σε νέα του συνέντευξη, μιλά για τη ζωή μετά τα iPhone και τα AirPods, το σπίτι του με τον συζυγό του John Pawson και τον χρόνο ως την απόλυτη πολυτέλεια.
THE LIFO TEAM
Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο: Μια νέα έκθεση για το μυκηναϊκό βασίλειο του Νέστορα

Πολιτισμός / Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο: Μια νέα έκθεση για το μυκηναϊκό βασίλειο του Νέστορα

Μέσα από σημαντικά ευρήματα και σπάνια εκθέματα, η έκθεση «Η Πύλος του Νέστορα. Ένα μυκηναϊκό βασίλειο αποκαλύπτεται» γνωρίζει στο κοινό τον κόσμο της μυκηναϊκής Μεσσηνίας και την εξέλιξη του βασιλείου που είχε κέντρο το Ανάκτορο στον Άνω Εγκλιανό.
THE LIFO TEAM