Τριαντάφυλλος: Μήνυση και αγωγή στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου - Ζητά αποζημίωση 100.000 ευρώ

Τριαντάφυλλος: Μήνυση και αγωγή στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου - Ζητά αποζημίωση 100.000 ευρώ Facebook Twitter
0

Το δρόμο της δικαιοσύνης φαίνεται πως παίρνει η διαμάχη ανάμεσα στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και τον Τριαντάφυλλο, που προχωρά σε μήνυση και αγωγή, διεκδικώντας ταυτόχρονα αποζημίωση 100.000 ευρώ. 

Υπενθυμίζεται πως η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου κατήγγειλε τον Τριαντάφυλλο για άσκηση βίας εναντίον της. Οι δυο τους συμμετείχαν στο J2US αλλά αποχώρησαν. 

Συγκεκριμένα σε ανάρτηση μέσω Instagram η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είπε:

«Θα πω και κάτι τελευταίο, θα το μοιραστώ μαζί σας και θα το αφήσω εδώ και θα βάλω τελεία. Θα το αφήσω πίσω μου κι αυτό. Στη ζωή μου δε δέχομαι καμίας μορφής βία, δεν μου αρέσει το μπούλινγκ. Καταδικάζω τη βία, και ειδικά όταν η βία προέρχεται από άντρα σε γυναίκα. Έχω να καταγγείλω και γι' αυτό υπάρχουν μαρτυρίες, ότι την προηγούμενη εβδομάδα ο κύριος Τριαντάφυλλος μου έκανε bullying στην πρόβα στο στούντιο. Κάτι που συνέβη και εχθές μετά την εκπομπή της κυρίας Σίσσυς Χρηστίδου, στην οποία ανέφερα πως εάν μου ξαναδινόταν ως παρτενέρ, δεν θα τον δεχόμουν γιατί δεν είχα χημεία. Αυτά για να τα γνωρίζετε όλοι και να βγάζετε τα συμπεράσματά σας σωστά. Ναι στο μπόουλινγκ και όχι στο bullying».

 

Με ένα νέο μήνυμά του με αφορμή την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, ο Τριαντάφυλλος δήλωσε μέσα από το Instagram του πως η αλήθεια θα λάμψει, ενώ η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου δημοσίευσε ένα εκτενές κείμενο για τη βία απέναντι στις γυναίκες.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ε Υ Ρ Υ Δ Ι Κ Η ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ (@papadopoulou_evridiki) στις


Μήνυση, αγωγή και αποζημίωση από τον Τριαντάφυλλο

Ο συνήγορος του Τριαντάφυλλου, Στέλιος Σούρλας, μίλησε για την διαμάχη στην εκπομπή «Το Πρωινό» στον ANT1. 

«Η κυρία Παπαδοπούλου αποφεύγει να επικοινωνήσει και να σηκώσει το τηλέφωνο στο δικαστικό επιμελητή για να της επιδώσει το εξώδικο. Κατηγορεί τον κύριο Τριαντάφυλλο για bullying, ενώ ο πελάτης μου υπέστη bullying», ανέφερε. 

Με δεδομένο, μάλιστα, ότι δεν έχει υπάρξει ακόμη συγγνώμη από την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, όπως όριζε το εξώδικο του Τριαντάφυλλου, ο δικηγόρος του προχωρά σε μήνυση και αγωγή και διεκδικεί και αποζημίωση.

«Εμείς προχωράμε με μήνυσή και αγωγή με την οποία θα ζητηθεί και κάποια αποζημίωση και το οποιοδήποτε ποσό εκδικαστεί θα δοθεί από τον κύριο Τριαντάφυλλο στα παιδιά με καρκίνο. Το ποσό της αποζημίωσης που θα ζητηθεί είναι 100.000 ευρώ, όπως αναφέρεται και στο εξώδικο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος του τραγουδιστή.

«Τα μηνύματα που δέχτηκε ο εντολέας μου είναι υπερβολικά και κυρίως μηνύματα συμπαράστασης από γυναίκες και δείχνουν πως υπάρχει κοινός νους και ο κόσμος καταλαβαίνει», κατέληξε. 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τζέικομπ Ελόρντι: Το νέο αγόρι της Chanel ξέρει ακριβώς πώς να κοιτάζει την κάμερα

Πολιτισμός / Τζέικομπ Ελόρντι: Το νέο αγόρι της Chanel ξέρει ακριβώς πώς να κοιτάζει την κάμερα

Ο Τζέικομπ Ελόρντι μπαίνει στο σύμπαν του Bleu de Chanel, σε μια νέα καμπάνια που σκηνοθετεί ο Αλφόνσο Κουαρόν και μοιάζει περισσότερο με μικρό κατασκοπικό φιλμ παρά με κλασική διαφήμιση αρώματος
THE LIFO TEAM
Όταν η τέχνη σταματά να κρύβει την αρρώστια

Πολιτισμός / Flare-Up: η έκθεση που φέρνει την ασθένεια και την αναπηρία στο κέντρο της εικόνας

Η έκθεση Flare-Up στο Goldsmiths CCA του Λονδίνου φέρνει κοντά έργα των Derek Jarman και Felix Gonzalez-Torres με μια νέα γενιά καλλιτεχνών και ξανασκέφτεται την ασθένεια, την αναπηρία και τη φροντίδα όχι ως περιθώριο, αλλά ως αισθητική, γλώσσα και πολιτική εμπειρία.
THE LIFO TEAM
Η Tracey Emin έζησε αρκετά για να δει τη ντροπή να αλλάζει πλευρά

Πολιτισμός / Η Tracey Emin έζησε αρκετά για να δει τη ντροπή να αλλάζει πλευρά

Η μεγάλη αναδρομική Tracey Emin: A Second Life στην Tate Modern ξαναδιαβάζει τη γυναίκα του My Bed όχι ως σκάνδαλο των ’90s, αλλά ως καλλιτέχνιδα που έκανε τη σεξουαλική βία, την έκτρωση, την τάξη, την αρρώστια και τη ντροπή υλικό μιας ακραία ειλικρινούς τέχνης.
THE LIFO TEAM
Fairyland: ένα κορίτσι θυμάται τον γκέι μπαμπά της, πριν το AIDS αλλάξει τα πάντα

Πολιτισμός / Fairyland: ένα κορίτσι θυμάται τον γκέι μπαμπά της, πριν το AIDS αλλάξει τα πάντα

Η νέα ταινία Fairyland, σε παραγωγή της Σοφία Κόπολα και σκηνοθεσία του Andrew Durham, βασίζεται στο αυτοβιογραφικό βιβλίο της Alysia Abbott για την παιδική της ηλικία με τον γκέι πατέρα της στο Σαν Φρανσίσκο των '70s. Πίσω από τα γκλίτερ, τα φτερά και την μποέμ ελευθερία, ανοίγει μια πιο βαθιά ιστορία: τα παιδιά που μεγάλωσαν μέσα σε queer οικογένειες πριν η επιδημία του AIDS αλλάξει τα πάντ
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
Στινγκ: Τι συμβαίνει στους άνδρες όταν δεν έχουν πια κάτι να χτίσουν με τα χέρια τους;

Πολιτισμός / Στινγκ: Τι συμβαίνει στους άνδρες όταν δεν έχουν πια κάτι να χτίσουν με τα χέρια τους;

Με αφορμή την επιστροφή του μιούζικαλ The Last Ship στο West End, ο Στινγκ μίλησε για τη χαμένη περηφάνια των ναυπηγείων, την αποβιομηχάνιση και την ανδρική ενέργεια που, χωρίς κατεύθυνση, μπορεί να γίνεται τοξική.
THE LIFO TEAM
Η Ολίβια Ροντρίγκο απαντά στην κριτική για τα babydoll φορέματα: «Έτσι κανονικοποιούμε την παιδοφιλία στην κουλτούρα»

Πολιτισμός / Η Ολίβια Ροντρίγκο απαντά στην κριτική για τα babydoll φορέματα: «Έτσι κανονικοποιούμε την παιδοφιλία στην κουλτούρα»

Η τραγουδίστρια μίλησε για τα σχόλια γύρω από τις εμφανίσεις της και είπε ότι τα κορίτσια μεγαλώνουν με την ιδέα πως φταίνε τα ίδια αν οι άνδρες σεξουαλικοποιούν το σώμα τους.
THE LIFO TEAM
Κιάνου Ριβς: Ζητά επιείκεια για τον σκηνοθέτη που πήρε 11 εκατ. δολάρια από το Netflix και δεν τελείωσε ποτέ τη σειρά του

Πολιτισμός / Κιάνου Ριβς: Ζητά επιείκεια για τον σκηνοθέτη που πήρε 11 εκατ. δολάρια από το Netflix και δεν τελείωσε ποτέ τη σειρά του

Ο ηθοποιός έστειλε επιστολή υπέρ του Καρλ Ρινς, σκηνοθέτη του 47 Ronin, ο οποίος πήρε εκατομμύρια από το Netflix για μια σειρά επιστημονικής φαντασίας που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.
THE LIFO TEAM
Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ για την AI στο σινεμά: «Δεν υπάρχει υποκατάστατο για την ψυχή»

Πολιτισμός / Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ για την AI στο σινεμά: «Δεν υπάρχει υποκατάστατο για την ψυχή»

Καλεσμένος στο podcast της Μισέλ Ομπάμα και του Κρεγκ Ρόμπινσον, ο Στίβεν Σπίλμπεργκ μίλησε για την AI στο Χόλιγουντ και ξεκαθάρισε ότι «δεν υπάρχει υποκατάστατο για την ψυχή».
THE LIFO TEAM