Η Κάρα Ντελεβίν έγινε 28 ετών και η φίλη της, Κάια Γκέρμπερ τής ευχήθηκε για τα γενέθλια μέσω Instagram, αποκαλύπτοντας πως έχουν κάνει ίδιο τατουάζ στο πόδι.

 

«Χρόνια πολλά στην solemate μου [σ.σ. παράφραση του soulmate, που σημαίνει αδερφή ψυχή] Κάρα Ντελεβίν», έγραψε το 18χρονο σουπερμόντελ, σε μια φωτογραφία με τα πόδια τους μπλεγμένα. 

 

 

 

Δημοσιεύοντας κι άλλες κοινές φωτογραφίες τους, η Κάια Γκέρμπερ συνέχισε με περισσότερες φωτογραφίες τους, γράφοντας: «το μοναδικό άτομο που φορά το πρόσωπό μου σε μπλούζα» και «το τέλειο φιλαράκι για διαδηλώσεις», μαζί με ένα βίντεο να χορεύουν. 

 

 

 

Στις εικόνες ήταν και ένα στιγμιότυπο από τα πόδια τους, όπου φαίνονται τα τατουάζ τους με την λέξη «solemate».

 

 

 

Η Κάρα Ντελεβίν με την Κάια Γκέρμπερ φωτογραφήθηκαν πρόσφατα φορώντας μια φαρδιά ζακέτα με αφορμή το όγδοο άλμπουμ της Τέιλορ Σουίφτ, «Folklore».

 

«Τέιλορ Σουίφτ, λατρεύουμε το CARDIGAN σου [σ.σ. ζακέτα]», έγραψε η Κάια στη σέλφι της με την Κάρα, αναφερόμενη στον τίτλο από το πρώτο σινγκλ του άλμπουμ. 

 

 

 

Δημοσιεύματα θέλουν την Κάρα Ντελεβίν να χώρισε τον Απρίλιο από την εδώ και καιρό σύντροφό της, Άσλεϊ Μπένσον. 

 

«Η Κάρα με την Άσλεϊ ανέκαθεν είχαν σκαμπανεβάσματα, αλλά πλέον η σχέση τους είναι παρελθόν», ανέφερ πηγή στο περιοδικό People.