Απεργία την Πρωτομαγιά

Το ένα πράγμα που «μετανιώνουν» Ράιαν Ρέινολντς και Μπλέικ Λάιβλι για τον γάμο τους

Το ένα πράγμα που «μετανιώνουν» Ράιαν Ρέινολντς και Μπλέικ Λάιβλι για τον γάμο τους Facebook Twitter
0

Ο Ράιαν Ρέινολντς λέει πως με την σύζυγό του, Μπλέικ Λάιβλι, εξακολουθούν να νιώθουν άσχημα για τον γάμο τους το 2012 σε ένα πρώην φυτεία στη Νότια Καρολίνα.

Το θέμα προέκυψε ξανά στη διάρκεια πρόσφατης συνέντευξης του ηθοποιού στο Fast Company. Το περιοδικό σημείωσε πως ο Ρέινολντς είχε χαρακτηριστεί «υποκριτής» το 2018 μετά από ένα μήνυμα στο Twitter όπου εξέφραζε την υποστήριξή του στην ταινία «Black Panther». 

Ο ηθοποιός είπε στο περιοδικό πως η διοργάνωση του γάμου τους στο Boone Hall, μια πρώην φυτεία στη Νότια Καρολίνα, είναι «κάτι για το οποίο πάντα θα αισθανόμαστε βαθιά και απερίφραστα μετανιωμένοι». «Είναι αδύνατον να συμφιλιωθούμε με όλο αυτό. Εκείνο που είδα τότε ήταν ένας γαμήλιος χώρος στο Pinterest. Αυτό που είδαμε μετά ήταν ένα μέρος χτισμένο πάνω σε μια συγκλονιστική τραγωδία», ανέφερε.

Ένα τέτοιο λάθος, όπως είπε, μπορεί να σε κάνει «να κλειστείς στον εαυτό σου ή να επαναπροσδιορίσεις πράγματα και να αναλάβεις δράση», κάτι που αποφάσισαν να κάνουν με την Μπλέικ Λάιβλι, έχοντας έκτοτε δωρίσει αρκετά εκατομμύρια δολάρια για φιλανθρωπικούς σκοπούς.  

Πολιτισμός
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM
Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM