Η Σελένα Γκόμεζ αποκάλυψε πως πάσχει από διπολική διαταραχή

Η Σελένα Γκόμεζ αποκάλυψε πως πάσχει από διπολική διαταραχή Facebook Twitter
Η Σελένα Γκόμεζ αποκάλυψε στο Live show της Μάιλι Σάιρους ότι πάσχει από διπολική διαταραχή
0

Την αποκάλυψη ότι πάσχει από διπολική διαταραχή έκανε on camera η Σελένα Γκόμεζ.

Η τραγουδίστρια και ηθοποιός προχώρησε σε αυτή την προσωπική αποκάλυψη χθες ενώ μιλούσε στην ιντερνετική εκπομπή της Μάιλι Σάιρους, και όπως είπε μοιράζεται το μήνυμά της, το οποίο όμως ενδεχομένως να μη φτάσει στις μάζες με τον τρόπο που αυτή ελπίζει.

«Μετά από αρκετά χρόνια συνειδητοποίησα ότι ήμουν διπολική. Άρχισα να μαθαίνω περισσότερες λεπτομέρειες γι αυτό και αυτό με βοήθησε» είπε μεταξύ άλλων.

Η τραγουδίστρια βρέθηκε στο Live show της Μάιλι Σάιρους «Bright Minded», και είπε μεταξύ άλλων ότι η καταγωγή της και η ανατροφή της στο Τέξας την εμπόδιζαν να αποκαλύψει την αλήθεια για τα ζητήματα ψυχικής υγείας που αντιμετωπίζει.

Μόλις όμως αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για τη διαταραχή της είπε ότι «ήθελα να μάθω τα πάντα» και αυτό τη έκανε να μη φοβάται πια.

Η Γκόμεζ δήλωσε μεταξύ άλλων ότι με αυτήν της την αποκάλυψη θέλει να βοηθήσει και άλλους ανθρώπους που ενδεχομένως αντιμετωπίζουν ανάλογα προβλήματα.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάχη για τον «Δαβιδ» του Μιχαήλ Άγγελου: Η ελευθερία της έκφρασης ενάντια στην προστασία της αξιοπρέπειας

Πολιτισμός / Ο «Δαβίδ» του Μιχαήλ Άγγελου και η ελευθερία της έκφρασης κόντρα στην προστασία των καλλιτεχνικών θησαυρών

Στη Φλωρεντία, η Galleria dell'Accademia υπερασπίζεται τον Δαβίδ του Μιχαήλ Άγγελου, ένα αριστούργημα του 1504, από απαξιωτικές και μη εξουσιοδοτημένες εμπορικές χρήσεις
NEWSROOM
Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Πολιτισμός / Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Ο Ρίτσαρντ Σέρα ήταν ένας σύγχρονος μινιμαλιστής καλλιτέχνης γνωστός για τα μνημειώδη ατσάλινα γλυπτά του. Τα συχνά τρομακτικά σε κλίμακα έργα του προκαλούν ζάλη και αποπροσανατολισμό, με τις αρχιτεκτονικές τους καμπύλες να στροβιλίζονται, καθώς οι θεατές περπατούν στα περάσματά τους.
NEWSROOM