Έκλεψε αυτοκίνητο, είπε στον αστυνομικό ότι είναι η Beyonce

Έκλεψε αυτοκίνητο, είπε στον αστυνομικό ότι είναι η Beyonce Facebook Twitter
Την έπιασαν να οδηγεί κλεμμένο αυτοκίνητο, είπε ότι είναι η Beyonce
0

Όταν ένας αστυνομικός σταμάτησε γυναίκα που οδηγούσε κλεμμένο αυτοκίνητο, στις ΗΠΑ, την άκουσε να του συστήνεται ως η Beyonce.

Η Σουρίνα Χένρι έκλεψε ένα αυτοκίνητο, στο Νέο Μεξικό των ΗΠΑ, αλλά σύντομα την αντιλήφθηκε ένας αστυνομικός. Αρνήθηκε όμως να του πει το πραγματικό της όνομα και αντί για αυτό υποστήριξε πως είναι η διάσημη σταρ της ποπ. Αν και δεν υπήρχε καμία ομοιότητα, η αστυνομία έλεγξε τα αποτυπώματά της για να ανακαλύψει το πραγματικό της όνομα, για τις ανάγκες της σύλληψης.

Ο αστυνομικός έκανε σήμα στη 48χρονη να σταματήσει, όταν διαπίστωσε ότι οδηγούσε αυτοκίνητο του οποίου είχε δηλωθεί η κλοπή. Εκείνη την αγνόησε. Όταν τελικά σταμάτησε έξω από το σπίτι της και βγήκε από το όχημα, είπε ότι είναι η Beyonce.

Μετά τη σύλληψή της, είπε στην αστυνομία ότι βρήκε τα κλειδιά πάνω στο αυτοκίνητο και θέλησε να πάει μια βόλτα. Όσο για το γιατί δεν σταμάτησε στο σήμα του αστυνομικού, απάντησε ότι δεν είχε... διάθεση να το κάνει. Τώρα, κατηγορείται ότι πήρε παράνομα όχημα, για απόκρυψη ταυτότητας και για αντίσταση ή παρακώλυση σύλληψης.

Με πληροφορίες από AP

 

 

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπουργείο Πολιτισμού: Θωράκιση του αρχαιολογικού χώρου των Δελφών από κεραυνικά πλήγματα

Πολιτισμός / Υπουργείο Πολιτισμού: Θωράκιση του αρχαιολογικού χώρου των Δελφών από κεραυνικά πλήγματα

«Η προστασία της πολιτιστικής μας κληρονομιάς προϋποθέτει την ασφάλεια επισκεπτών και εργαζομένων, εφαρμόζοντας σύγχρονες, επιστημονικά και τεχνολογικά τεκμηριωμένες λύσεις, για την πρόληψη και αντιμετώπιση των φυσικών κινδύνων» δήλωσε η Λίνα Μενδώνη
LIFO NEWSROOM
Κατερίνα Γιουλάκη: Το συγκινητικό «αντίο» της Φίνος Φιλμ – «Αγαπήθηκε βαθιά από κοινό τεσσάρων δεκαετιών»

Πολιτισμός / Κατερίνα Γιουλάκη: Το συγκινητικό «αντίο» της Φίνος Φιλμ – «Αγαπήθηκε βαθιά από κοινό τεσσάρων δεκαετιών»

«Η Κατερίνα Γιουλάκη ήταν μια ηθοποιός με ψυχή και ταλέντο, που κατάφερε κάτι άπιαστο: να αγαπηθεί βαθιά και αυθεντικά από κοινό τεσσάρων δεκαετιών χωρίς να φθαρεί στο πέρασμα του χρόνου»
LIFO NEWSROOM
Δράκοι, Εξορκιστές και Κεκάτος από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Δράκοι, Εξορκιστές και Κεκάτος από αύριο στους κινηματογράφους

Δυο μεγάλα γαλλικά εισπρακτικά σουξέ, οι «Άγριες Μέρες Μας» του Βασίλη Κεκάτου και η live-action διασκευή του «How to train your Dragon» είναι μερικές από τις νέες ταινίες αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
BET Awards 2025: Η στιγμή που ο Τζέιμι Φοξ παραλαμβάνει φανερά συγκινημένος το βραβείο Ultimate Icon

Πολιτισμός / BET Awards 2025: Η στιγμή που ο Τζέιμι Φοξ παραλαμβάνει συγκινημένος το βραβείο Ultimate Icon

«Δεν ξέρω γιατί πέρασα ό,τι πέρασα, αλλά ξέρω πως αυτή τη δεύτερη ευκαιρία δεν θα την αφήσω να πάει χαμένη» ανέφερε ο δημοφιλής καλλιτέχνης αναφερόμενος στην περιπέτεια της υγείας του
LIFO NEWSROOM