Έκλεψε αυτοκίνητο, είπε στον αστυνομικό ότι είναι η Beyonce

Έκλεψε αυτοκίνητο, είπε στον αστυνομικό ότι είναι η Beyonce Facebook Twitter
Την έπιασαν να οδηγεί κλεμμένο αυτοκίνητο, είπε ότι είναι η Beyonce
0

Όταν ένας αστυνομικός σταμάτησε γυναίκα που οδηγούσε κλεμμένο αυτοκίνητο, στις ΗΠΑ, την άκουσε να του συστήνεται ως η Beyonce.

Η Σουρίνα Χένρι έκλεψε ένα αυτοκίνητο, στο Νέο Μεξικό των ΗΠΑ, αλλά σύντομα την αντιλήφθηκε ένας αστυνομικός. Αρνήθηκε όμως να του πει το πραγματικό της όνομα και αντί για αυτό υποστήριξε πως είναι η διάσημη σταρ της ποπ. Αν και δεν υπήρχε καμία ομοιότητα, η αστυνομία έλεγξε τα αποτυπώματά της για να ανακαλύψει το πραγματικό της όνομα, για τις ανάγκες της σύλληψης.

Ο αστυνομικός έκανε σήμα στη 48χρονη να σταματήσει, όταν διαπίστωσε ότι οδηγούσε αυτοκίνητο του οποίου είχε δηλωθεί η κλοπή. Εκείνη την αγνόησε. Όταν τελικά σταμάτησε έξω από το σπίτι της και βγήκε από το όχημα, είπε ότι είναι η Beyonce.

Μετά τη σύλληψή της, είπε στην αστυνομία ότι βρήκε τα κλειδιά πάνω στο αυτοκίνητο και θέλησε να πάει μια βόλτα. Όσο για το γιατί δεν σταμάτησε στο σήμα του αστυνομικού, απάντησε ότι δεν είχε... διάθεση να το κάνει. Τώρα, κατηγορείται ότι πήρε παράνομα όχημα, για απόκρυψη ταυτότητας και για αντίσταση ή παρακώλυση σύλληψης.

Με πληροφορίες από AP

 

 

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM