Απειλές κατά της ζωής της καταγγέλλει η Μαρία Καρυστιανού μετά την πρότασή της για Προανακριτική

ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΥΣΤΙΑΝΟΥ Facebook Twitter
Μαρία Καρυστιανού / Φωτογραφία © Eurokinissi
0

Η Μαρία Καρυστιανού κατήγγειλε ότι δέχθηκε απειλές κατά της ζωής της ίδιας και της οικογένειάς της, μετά την κατάθεση της πρότασής της για Προανακριτική, στην οποία κατηγορεί ευθέως τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, για «εσχάτη προδοσία» στην υπόθεση των Τεμπών.

Όπως αποκάλυψε, άγνωστα άτομα της μετέφεραν προειδοποιήσεις να «προσέχει» τόσο η ίδια όσο και ο γιος της, με χαρακτηριστικές φράσεις όπως «ατυχήματα συμβαίνουν» και αναφορές σε ενδεχόμενο τροχαίου. Η ίδια, όπως δήλωσε στη συνέντευξη που παραχώρησε στη Ράνια Τζίμα, έχει ήδη καταγγείλει το περιστατικό στη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και στην αστυνομία, ενώ η υπόθεση βρίσκεται υπό διερεύνηση από τις αρμόδιες αρχές.

Η κυρία Καρυστιανού επισήμανε ότι οι απειλές σχετίζονται άμεσα με την απόφασή της να καταγγείλει τον πρωθυπουργό για εσχάτη προδοσία σε σχέση με την τραγωδία των Τεμπών και τόνισε πως της μεταφέρθηκε ότι «η σύνδεση και μόνο του ονόματος Μητσοτάκη με το έγκλημα της εσχάτης προδοσίας δεν μπορεί να μείνει ατιμώρητη». Παράλληλα, εξέφρασε την απογοήτευσή της για τον τρόπο λειτουργίας της Δικαιοσύνης και το επίπεδο προστασίας που παρέχεται σε όσους αναδεικνύουν κρίσιμες υποθέσεις δημόσιου ενδιαφέροντος.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ο αγώνας συνεχίζεται»: Ο Πάνος Ρούτσι τερμάτισε την απεργία πείνας και κάλεσε σε συγκέντρωση στο Σύνταγμα

Ελλάδα / «Ο αγώνας συνεχίζεται»: Ο Πάνος Ρούτσι τερμάτισε την απεργία πείνας και κάλεσε σε συγκέντρωση στο Σύνταγμα

Μετά από 23 ημέρες απεργίας πείνας, ο Πάνος Ρούτσι ανακοίνωσε τη λήξη της κινητοποίησής του, δηλώνοντας ότι «ο αγώνας συνεχίζεται» - Τα αιτήματά του ικανοποιήθηκαν, ενώ η δικηγόρος του Ζωή Κωνσταντοπούλου μιλά για «μια μεγάλη νίκη απέναντι στο σκοτάδι»
LIFO NEWSROOM
«Ο Παύλος τα κατάφερε» - Πέντε χρόνια από την καταδίκη της Χρυσής Αυγής

Ελλάδα / «Ο Παύλος τα κατάφερε» - Πέντε χρόνια από την καταδίκη της Χρυσής Αυγής

Στις 7 Οκτωβρίου 2020 η ελληνική Δικαιοσύνη καταδίκασε το τότε πολιτικό κόμμα «Χρυσή Αυγή», ως εγκληματική οργάνωση, ενώ ορισμένα ηγετικά της στελέχη κρίθηκαν ένοχα και για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα
LIFO NEWSROOM