«Απλά Χάρι» -Ο πρίγκιπας ζήτησε να τον παρουσιάσουν με το όνομά του, χωρίς τίτλο

«Απλά Χάρι» -Ο πρίγκιπας ζήτησε να τον παρουσιάσουν με το όνομά του, χωρίς τίτλο Facebook Twitter
Ο πρίγκιπας Χάρι μίλησε σε εκδήλωση στο Εδιμβούργο
1

Ο δούκας του Σάσεξ ζήτησε να τον παρουσιάσουν με το μικρό του όνομα, απλά ως Χάρι, σε εκδήλωση για τον τουρισμό στο Εδιμβούργο.

Ο πρίγκιπας Χάρι επέστρεψε στη Μεγάλη Βρετανία, περίπου ένα μήνα μετά την εγκατάστασή του στον Καναδά, μαζί με την Μέγκαν Μαρκλ και τον γιο τους, Άρτσι. Η εκδήλωση στην οποία παρέστη στη Σκωτία, για τον οικολογικό τουρισμό, αποτελεί την πρώτη του δημόσια εμφάνιση έπειτα από την οριστικοποίηση της συμφωνίας με το παλάτι, για την απόσυρση του ίδιου και της Μαρκλ από τα βασιλικά καθήκοντά τους.

Η Αγέσα Χαζαρίκα, παρουσιάστρια της εκδήλωσης, κάλεσε τον δούκα του Σάσεξ στη σκηνή αναφερόμενη σε αυτόν με το μικρό του όνομα, σημειώνοντας ότι εκείνος «κατέστησε σαφές ότι όλοι θα πρέπει όλοι να τον αποκαλούμε απλά Χάρι». Ο δούκας δεν θα χρησιμοποιεί τον τίτλο «αυτού βασιλική υψηλότητα» από τις 31 Μαρτίου, όταν θα αποσυρθεί και επίσημα από τα βασιλικά καθήκοντά του.

 

Με πληροφορίες από τον Guardian

 

Πολιτισμός
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάχη για τον «Δαβιδ» του Μιχαήλ Άγγελου: Η ελευθερία της έκφρασης ενάντια στην προστασία της αξιοπρέπειας

Πολιτισμός / Ο «Δαβίδ» του Μιχαήλ Άγγελου και η ελευθερία της έκφρασης κόντρα στην προστασία των καλλιτεχνικών θησαυρών

Στη Φλωρεντία, η Galleria dell'Accademia υπερασπίζεται τον Δαβίδ του Μιχαήλ Άγγελου, ένα αριστούργημα του 1504, από απαξιωτικές και μη εξουσιοδοτημένες εμπορικές χρήσεις
NEWSROOM
Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Πολιτισμός / Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Ο Ρίτσαρντ Σέρα ήταν ένας σύγχρονος μινιμαλιστής καλλιτέχνης γνωστός για τα μνημειώδη ατσάλινα γλυπτά του. Τα συχνά τρομακτικά σε κλίμακα έργα του προκαλούν ζάλη και αποπροσανατολισμό, με τις αρχιτεκτονικές τους καμπύλες να στροβιλίζονται, καθώς οι θεατές περπατούν στα περάσματά τους.
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια