No.1

Η Τζένιφερ Άνιστον καλωσόρισε τον «Τσάντλερ» στο Instagram με μια επική σκηνή των Friends

Η Τζένιφερ Άνιστον καλωσόρισε τον «Τσάντλερ» στο Instagram με μια επική σκηνή των Friends Facebook Twitter
4

Ο «Τσάντλερ» Μάθιου Πέρι έκανε λογαριασμό στο Instagram και η Τζένιφερ Άνιστον τον καλωσόρισε με τον μοναδικό τρόπο της, με μια επική σκηνή των Friends και μια throwback φωτογραφία τους.

Ο Μάθιου Πέρι μπορεί να είναι ο τελευταίος από Τα Φιλαράκια που φτιάχνει λογαριασμό στην πλατφόρμα, ωστόσο δήλωσε κατενθουσιασμένος που μπαίνει «επιτέλους» στον κόσμο των social media.

«Τόσο ενθουσιασμένος νιώθω που είμαι επιτέλους στο Instagram», έγραψε ο 50χρονος ηθοποιός, στην πρώτη του ανάρτηση, όπου δημοσίευσε ένα GIF από τον χαρακτήρα του Τσάντλερ Μπινγκ να χοροπηδάει. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

This is how thrilled I am to finally be on Instagram. So, here we go...

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Matthew Perry (@mattyperry4) στις

Ανάμεσα σε εκείνους που τον καλωσόρισαν στο Instagram, ήταν και οι πρώην συμπρωταγωνίστριές του, Τζένιφερ Άνιστον και Λίζα Κούντροου, με το ποστ της «Ρέιτσελ» να κλέβει ωστόσο για ακόμη μια φορά τις εντυπώσεις.

«Έχω πάθει σοκ που ο Μάτι μπήκε τελευταίος στο Instagram σκεπτόμενη πως ήταν...εεμ...Α! Computer processing TRANSPONSTER [σ.σ. ατάκα από σκηνή στα Φιλαράκια]», έγραψε η Τζένιφερ Άνιστον, που κατέρριψε το ρεκόρ Γκίνες φτάνοντας τους ένα εκατομμύριο followers γρηγορότερα από κάθε άλλο χρήστη, όταν έφτιαξε για πρώτη φορά λογαριασμό τον περασμένο Οκτώβριο. 

Μαζί με το μήνυμα δημοσίευσε μια παλιά κοινή τους φωτογραφία και φυσικά ένα απόσπασμα από την διάσημη σκηνή όπου με την Μόνικα δυσκολεύονται να θυμηθούν τι δουλειά κάνει ο Τσάντλερ, με αποτέλεσμα να χάσουν το διαμέρισμά τους σε ένα παιχνίδι που έπαιζε όλη η παρέα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

I'm shocked Matty is the last to join Instagram, considering he was a uh... umm....oh crap ??‍♀️ Oh! A computer processing TRANSPONSTER. #FBF

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Aniston (@jenniferaniston) στις

Η διάσημη σκηνή στην οποία αναφέρεται η Τζένιφερ Άνιστον:

 

Την Πέμπτη η Λίζα Κούντροου, που υποδυόταν την Φοίβη στην σειρά, είχε δημοσιεύσει επίσης μια φωτογραφία της με τον Μάθιου Πέρι από όταν ήταν νεότεροι.

«Επιτέλους!!!», έγραψε. «Γιούπι!! Δεν πιστεύω στα μάτια μου ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ [σ.σ. χαρακτηριστική ατάκα της Φοίβη στην σειρά] Καλωσόρισες στο Instagram».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Finally!!! Yay!! Can’t believe my eyes MY EYES Welcome to Instagram @mattyperry4 #friendsforlife

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lisa Kudrow (@lisakudrow) στις

Πολιτισμός
4

No.1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Met βγάζει τη Lee Krasner από τη σκιά του Pollock

Πολιτισμός / Pollock και Krasner ως ισότιμοι: η νέα έκθεση του Met αναθεωρεί έναν μύθο

Το Metropolitan Museum of Art παρουσιάζει το φθινόπωρο την έκθεση «Krasner and Pollock: Past Continuous», αφιερωμένη και στους δύο καλλιτέχνες σε όλο το εύρος της πορείας τους. Η επιμέλεια τονίζει την ισότιμη συμβολή της Lee Krasner στον Αφηρημένο Εξπρεσιονισμό, αναθεωρώντας το κυρίαρχο αφήγημα γύρω από τον Pollock.
THE LIFO TEAM
Η Isabelle Adjani κάλεσε τους άνδρες να σηκωθούν όρθιοι στα Césars για τη βία κατά των γυναικών

Πολιτισμός / Η Ιζαμπέλ Ατζανί κάλεσε τους άνδρες να σηκωθούν όρθιοι στα Σεζάρ για τη βία κατά των γυναικών

Στα βραβεία Σεζάρ 2026, η Isabelle Adjani κάλεσε τους άνδρες στην αίθουσα να σηκωθούν όρθιοι σε ένδειξη αλληλεγγύης προς όλες τις γυναίκες που έχουν υποστεί βία, ενώ η Golshifteh Farahani μίλησε για την αιματηρή καταστολή στο Ιράν.
THE LIFO TEAM
«Αφήστε με να μπω»: Καλλιτέχνης διαμαρτύρεται έξω από μεγάλα πολιτιστικά ιδρύματα που δεν είναι προσβάσιμα

Πολιτισμός / «Αφήστε με να μπω»: Καλλιτέχνης διαμαρτύρεται έξω από μεγάλα πολιτιστικά ιδρύματα που δεν είναι προσβάσιμα

Στο Perth Festival, ο 26χρονος καλλιτέχνης Hugo Flavelle μετατρέπει τη διαμαρτυρία για την προσβασιμότητα σε κινητή performance–rave έξω από μουσεία και θέατρα που ο ίδιος δυσκολεύεται να χρησιμοποιήσει.
THE LIFO TEAM
Η Chloë Sevigny γυρίζει ντοκιμαντέρ για τους Deadheads και για την Αμερική που επιμένει

Πολιτισμός / Η Chloë Sevigny γυρίζει ντοκιμαντέρ για τους Deadheads χωρίς τους Grateful Dead

Χωρίς τους Grateful Dead στο κάδρο, το «Summer Tour» εστιάζει αποκλειστικά στους Deadheads. Το ντοκιμαντέρ, με τη στήριξη της Chloë Sevigny, κυκλοφορεί σε μια συγκυρία συμβολική για τη σκηνή, μετά τον θάνατο του Bob Weir.
THE LIFO TEAM
Η Robyn επιστρέφει με το Sexistential: επιθυμία, μοναξιά και η “mother” φάση της ποπ

Πολιτισμός / Η Robyn επιστρέφει με το Sexistential: επιθυμία, μοναξιά και μητρότητα στην ποπ

Η Robyn ανακοίνωσε ότι το νέο της άλμπουμ Sexistential κυκλοφορεί στις 27 Μαρτίου, επτά χρόνια μετά το Honey, δηλώνοντας ότι δεν πρόκειται για ένα “self-help” project αλλά για μια καταγραφή αντιφάσεων , ανάμεσα στην επιθυμία, την υπαρξιακή αγωνία και τη μητρότητα.
THE LIFO TEAM
ΤΖΕΝΗ ΤΖΕΝΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ

Πολιτισμός / Τζένη Τζένη: Οι πρώτες φωτογραφίες από την πολυαναμενόμενη παραγωγή σε σκηνοθεσία του Νίκου Καραθάνου

Με νοσταλγία για την χαμένη αυτή αφέλεια των καλοκαιρινών βραδιών, και με ένα θίασο “σκιών”, φαντασμάτων των ηρώων της κλασικής ταινίας, ο Νίκος Καραθάνος στήνει ένα καλοκαιρινό, ηλιόλουστο ρέκβιεμ, έναν θρήνο για το τέλος αυτής της εποχής
THE LIFO TEAM
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΝΝΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ

Πολιτισμός / Ο Park Chan-wook γίνεται ο πρώτος Νοτιοκορεάτης πρόεδρος του Φεστιβάλ των Καννών

«Η απλή πράξη του να συγκεντρωνόμαστε σε μια αίθουσα για να παρακολουθήσουμε μαζί μια ταινία, με τις ανάσες και τους παλμούς μας να συγχρονίζονται, αποτελεί από μόνη της μια συγκινητική και οικουμενική έκφραση αλληλεγγύης», δηλώνει
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια
Οταν δεν εχεις κανει τιποτα αλλο ενω θα μπορούσες γιατι ειχες ολες τις δυνατοτητες... Και γιατί σου αρεσει να ασχολούνται μαζι σου για κατι ανούσιο.....
Έχει αρχίσει να γίνεται λίγο θλιβερή αυτή η συνεχής αναφορά στα 'Φιλαράκια' μεταξύ τους.. Γιατί να νοιάζει όλο το πλανήτη ότι ο Μαθιου Περυ ανοιξε λογαριασμό στο ινσταγκραμ;;