Τι συμβαίνει με τη Μαντόνα; - Ακύρωσε συναυλία και στο Λονδίνο

Τι συμβαίνει με τη Μαντόνα; - Ακύρωσε συναυλία και στο Λονδίνο Facebook Twitter
Η Μαντόνα αναγκάζεται να ακυρώσει και άλλη συναυλία λόγω προβλήματος υγείας
1

Τα δημοσιεύματα για την υγεία της Μαντόνα πληθαίνουν καθώς η σταρ ανακοίνωσε πως με λύπη ακυρώνει την πρώτη από σειρά προγραμματισμένων συναυλιών στο Λονδίνο.

Η Μαντόνα επρόκειτο να ξεκινήσει της εμφανίσεις της στη βρετανική πρωτεύουσα, στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας της Madame X. Η πρώτη από 15 συναυλίες στο London Palladium ήταν προγραμματισμένη για τη Δευτέρα, αλλά σε μια δήλωση, η τραγουδίστρια είπε ότι υπέφερε από τραυματισμούς από την αρχή της περιοδείας και ότι οι γιατροί, της επέβαλαν να ξεκουραστεί για λίγες μέρες. Πρόσθεσε ότι όσοι είχαν αγοράσει εισιτήρια θα λάμβαναν επιστροφή χρημάτων. Κατά την ανακοίνωση, το επόμενο σόου την Τετάρτης θα γίνει όπως έχει προγραμματιστεί.

«Λυπάμαι βαθύτατα που πρέπει να ακυρώσω τη συναυλία μου που έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου στο Λονδίνο», είπε η Μαντόνα εξηγώντας πως η απόφαση πάρθηκε υπό την καθοδήγηση των γιατρών της. «Όπως όλοι γνωρίζετε, έχω τραυματισμούς που με έχουν ταλαιπωρήσει από την αρχή της περιοδείας αλλά πρέπει πάντα να ακούω το σώμα μου και να βάζω την υγεία μου πάνω από όλα. Το τελευταίο πράγμα που θέλω να κάνω είναι να απογοητεύω τους φανς μου ή να θέσω υπό αμφισβήτηση την ακεραιότητα της περιοδείας μου, οπότε θα συνεχίσω όσο μπορώ».


Η ακύρωση στο Λονδίνο έρχεται ενώ ακυρώθηκε μια ακόμη συναυλία στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας την περασμένη εβδομάδα, και πάλι λόγω τραυματισμού. Η ακύρωση έγινε μάλιστα λίγες μόλις ώρες πριν η Μαντόνα βγει στη σκηνή και ενώ υπήρξαν συναυλίες που δεν έγιναν στο πρώτο σκέλος της περιοδείας της στις ΗΠΑ. Η Μαντόνα δεν έχει αποκαλύψει τη φύση του τραυματισμού, αλλά το Νοέμβριο είχε πει ενώπιον ακροατηρίου στο Σαν Φρανσίσκο ότι υπέφερε από πρόβλημα στο γόνατο. Σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στα social media την περασμένη εβδομάδα, εμφανίστηκε με το γόνατο δεμένο και σε ένα άλλο να περπάτα με μπαστούνι. Σε μερικά βίντεο μετά από συναυλίες της, εμφανίζεται επίσης να μπαίνει σε μπανιέρα γεμάτη παγάκια στο πλαίσιο κάποια μορφής αποθεραπείας. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

In Lisbon where Madame ❌ began her journey............thank goodness for my beautiful Vintage cane and most of all thank you to Dino and Victoria and all the amazing Musicians who showed up. ?? We went to Church! ON GOD!! #madame❌ #livingroomsessions #lisboa

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madonna (@madonna) στις

Οι φανς της εξέφρασαν την απογοήτευσή τους μετά την επιβεβαίωση της ακύρωσης. «Είμαι τόσο απογοητευμένος και αναστατωμένος», έγραψε κάποιος. «Έχουμε κλείσει τρένο και καταλύματα!». Ωστόσο πολλοί εξέφρασαν τη λύπη τους για το πρόβλημα υγείας και ζητούν περισσότερες λεπτομέρειες ενώ της εύχονται περαστικά.

Πολιτισμός
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάχη για τον «Δαβιδ» του Μιχαήλ Άγγελου: Η ελευθερία της έκφρασης ενάντια στην προστασία της αξιοπρέπειας

Πολιτισμός / Ο «Δαβίδ» του Μιχαήλ Άγγελου και η ελευθερία της έκφρασης κόντρα στην προστασία των καλλιτεχνικών θησαυρών

Στη Φλωρεντία, η Galleria dell'Accademia υπερασπίζεται τον Δαβίδ του Μιχαήλ Άγγελου, ένα αριστούργημα του 1504, από απαξιωτικές και μη εξουσιοδοτημένες εμπορικές χρήσεις
NEWSROOM
Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Πολιτισμός / Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Ο Ρίτσαρντ Σέρα ήταν ένας σύγχρονος μινιμαλιστής καλλιτέχνης γνωστός για τα μνημειώδη ατσάλινα γλυπτά του. Τα συχνά τρομακτικά σε κλίμακα έργα του προκαλούν ζάλη και αποπροσανατολισμό, με τις αρχιτεκτονικές τους καμπύλες να στροβιλίζονται, καθώς οι θεατές περπατούν στα περάσματά τους.
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια