Μητέρα 4 παιδιών χάρισε ελπίδα με τη δωρεά 12 οργάνων της –Περίπτωση σχεδόν 1 στο εκατομμύριο

Μητέρα 4 παιδιών χάρισε ελπίδα με τη δωρεά 12 οργάνων της –Περίπτωση σχεδόν 1 στο εκατομμύριο Facebook Twitter
Η Κάθλι Θόρσον με τα παιδιά και τον σύζυγό της
0

Η Κάθλιν Θόρσον, μέσα από τη δική της τραγική ιστορία κατάφερε να δώσει ελπίδα σε άλλους ανθρώπους. Δώδεκα όργανά της πήγαν σε ασθενείς που τα είχαν ανάγκη, σε μια εξαιρετικά σπάνια περίπτωση δωρεάς οργάνων.

Στις 29 Δεκεμβρίου η Καθλίν έφερε στον κόσμο το τέταρτο παιδί της, τον Τέντι. Όμως, μόλις πέντε ημέρες αργότερα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, καθώς υπέστη ενδοεγκεφαλική αιμορραγία.


Παρότι υποβλήθηκε σε αρκετές επεμβάσεις, οι γιατροί δεν κατάφεραν να τη σώσουν. Επιθυμία της, ήταν να αποτελέσει το θαύμα της ζωής για το οποίο προσεύχονται άνθρωποι που έχουν ανάγκη τη δωρεά οργάνων.

Οι γιατροί μπόρεσαν να δωρίσουν 12 όργανά της σε άλλους ασθενείς που τα χρειάζονταν, συμπεριλαμβανομένων της καρδιάς και των πνευμόνων της. Μάλιστα, νοσοκόμα της είπε ότι οι πιθανότητες να γίνει μια τόσο μεγάλη δωρεά οργάνων είναι λιγότερο από 1 στο εκατομμύριο.

Η ιστορία της Καθλίν Θόρσον έχει συγκινήσει πολλούς. Στον διαδικτυακό έρανο που γίνεται για την οικογένειά της έχουν συγκεντρωθεί ήδη 96.000 δολάρια, για τη στήριξη του συζύγου της, Τζέσε Θόρσον, και των τεσσάρων παιδιών τους Ντάνι, Γκρέις, Τζέιμς και Τέντι.


Με πληροφορίες από το People

 

 

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σταύρος Ξαρχάκος: Η δήλωσή του υπέρ του Γιώργου Χατζιδάκι αναφορικά με την περιοδεία αφιέρωμα στον Μάνο Χατζιδάκι

Πολιτισμός / Σταύρος Ξαρχάκος: «Η συζήτηση για τις συναυλίες πρέπει να τελειώνει εδώ - Τα υπόλοιπα είναι απλώς κουτσομπολιό»

Η δήλωση του Σταύρου Ξαρχάκου υπέρ του Γιώργου Χατζιδάκι, που κινείται νομικά για περιοδεία - αφιέρωμα στον πατέρα του, χωρίς την άδειά του
LIFO NEWSROOM
11ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου – τα βραβεία

Πολιτισμός / 11ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου – τα βραβεία

Με 77 ελληνικά και ξένα ντοκιμαντέρ, 32 ταινίες μικρού μήκους και μεγάλη προσέλευση κοινού ολοκληρώθηκε την Κυριακή στην Καλαμάτα το 11ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου (21-30/11).
ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ
Το CoMuseum του Μουσείου Μπενάκη γιορτάζει τα 15 χρόνια του με ελπίδα για το μέλλον

Πολιτισμός / Το CoMuseum του Μουσείου Μπενάκη γιορτάζει τα 15 χρόνια του με ελπίδα για το μέλλον

Με τον τίτλο «Μουσεία και Ελπίδα», το πετυχημένο διεθνές συνέδριο θα διερευνήσει τον ρόλο των μουσείων στη διαμόρφωση ενός πιο συμπεριληπτικού, δημοκρατικού και με περισσότερη ενσυναίσθηση κόσμου.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
Η Σκάρλετ Γιόχανσον δέχεται πιέσεις ώστε να αποκλείσει αναφορές στο Ολοκαύτωμα από την ταινία της

Πολιτισμός / Σκάρλετ Γιόχανσον: Δέχεται πιέσεις ώστε να αποκλείσει αναφορές στο Ολοκαύτωμα από την ταινία της

Η Γιόχανσον ανέφερε ότι κατά τη φάση της προπαραγωγής ένας από τους χρηματοδότες της ταινίας απείλησε να αποσυρθεί, εκτός αν αφαιρούνταν τα στοιχεία της πλοκής που σχετίζονταν με το Ολοκαύτωμα
LIFO NEWSROOM
ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ

Πολιτισμός / Μάνος Χατζιδάκις: «Η πλευρά Θεοδωράκη καλεί την οργανώτρια εταιρεία να κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να λήξει η διαμάχη»

Η πλευρά Θεοδωράκη πήρε θέση για τις νομικές ενέργειες από πλευράς Γιώργου Χατζιδάκι, γιου του Μάνου Χατζιδάκι, σε βάρος της εταιρείας παραγωγής
LIFO NEWSROOM
Πέθανε σε ηλικία 88 ετών ο Βρετανός θεατρικός συγγραφέας σερ Τομ Στόπαρντ

Πολιτισμός / Πέθανε σε ηλικία 88 ετών ο Βρετανός θεατρικός συγγραφέας σερ Τομ Στόπαρντ

Ο σερ Τομ Στόπαρντ έλαβε αμέτρητες διακρίσεις και τιμές κατά τη διάρκεια της μακράς καριέρας του, συμπεριλαμβανομένου του ότι χρίστηκε ιππότης από τη βασίλισσα Ελισάβετ για την προσφορά του στη λογοτεχνία
LIFO NEWSROOM