Ο Νικ Κέιβ αποκάλεσε τον Κάνιε Γουέστ «τον μεγαλύτερο καλλιτέχνη στη Γη»

Ο Νικ Κέιβ αποκάλεσε τον Κάνιε Γουέστ «τον μεγαλύτερο καλλιτέχνη στη Γη» Facebook Twitter
1

Θαυμαστής του Κάνιε Γουέστ δήλωσε εμμέσως ο Νικ Κέιβ, που χαρακτήρισε τον διάσημο ράπερ ως «τον μεγαλύτερο καλλιτέχνη στη Γη».

Απαντώντας ερωτήσεις θαυμαστών στο σάιτ του The Red Hand Files, ο Νικ Κέιβ ρωτήθηκε από έναν φαν αν του αρέσει ο αμφιλεγόμενος ράπερ.

«Το να κάνεις τέχνη είναι μια μορφή τρέλας - μπαίνουμε βαθιά μέσα στο δικό μας μοναδικό όραμα και χανόμαστε σε αυτό. Δεν υπάρχει κανένας καλλιτέχνης στη Γη τόσο αφοσιωμένος στην παραφροσύνη του όσο ο Κάνιε και υπό αυτή την έννοια, στην παρούσα χρονική στιγμή, είναι ο μεγαλύτερος καλλιτέχνης μας», απάντησε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο Κέιβ λέει ανοιχτά την γνώμη του για τον Γουέστ, που τα Χριστούγεννα κυκλοφόρησε στο γκόσπελ άλμπουμ του «Jesus is Born» μετά το προηγούμενο άλμπουμ «Jesus is King» με γκόσπελ επιρροές.

Ο Νικ Κέιβ δημιούργησε το Red Hand Files για να μπορεί να έχει άμεση διάδραση με τους φανς του, με τα θέματα που ασχολείται να κυμαίνονται από τα νέα τραγούδια μέχρι την προσωπική του ζωή, ακόμη και απαντήσεις σε ερωτήσεις όπως «Πόσο καιρό θα είμαι μόνος μου;».

Πολιτισμός
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέδρο Πασκάλ, Λίντσεϊ Λόχαν και Κριστιάν Κλαβιέ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Πέδρο Πασκάλ, Λίντσεϊ Λόχαν και Κριστιάν Κλαβιέ από αύριο στους κινηματογράφους

Το «Μaterialists» της Σελίν Σονγκ, με τον ευφάνταστο ελληνικό τίτλο «Ταιριάζουμε;», το sequel «Freakier Friday», η αναβίωση των περιπετειών της «Red Sonja» και ο χιτσκοκικός κοσμοπολιτισμός του «To Catch a Thief» ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Στο Σαράγεβο τιμάται ο Γουίλεμ Νταφόε για το σύνολο του έργου του στον κινηματογράφο

Πολιτισμός / Στο Σαράγεβο τιμάται ο Γουίλεμ Νταφόε για το σύνολο του έργου του στον κινηματογράφο

Το Ειδικό Βραβείο «Honorary Heart of Sarajevo» θα απονεμηθεί στον σπουδαίο ηθοποιό στο 31ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σαράγεβο, όπου θα δώσει και masterclass για την τέχνη της υποκριτικής
LIFO NEWSROOM
Το Fondation Louis Vuitton υποδέχεται 270 έργα του Gerhard Richter σε μια μεγάλη αναδρομική έκθεση

Εικαστικά / Gerhard Richter: «Τώρα που δεν απέμειναν ιερείς ή φιλόσοφοι, οι καλλιτέχνες είναι οι σημαντικότεροι άνθρωποι στον κόσμο»

270 έργα ενός από τους σημαντικότερους εν ζωή ζωγράφους θα εκτεθούν το φθινόπωρο στο Fondation Louis Vuitton σε μια μεγάλη αναδρομική έκθεση.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Εγκαινιάστηκε το αποκατεστημένο Αρχαιολογικό Μουσείο Λήμνου

Πολιτισμός / Εγκαινιάστηκε το αποκατεστημένο Αρχαιολογικό Μουσείο Λήμνου

Κατά την τελετή των εγκαινίων, η Λίνα Μενδώνη δήλωσε: «Η απόδοση ενός μουσείου σε μια τοπική κοινωνία δεν είναι απλώς ένα χαρμόσυνο γεγονός. Είναι μια πράξη με την οποία τιμάται η μακρά ιστορική διαχρονία του τόπου»
LIFO NEWSROOM
Λίαμ Νίσον, Νταρντέν και Όντρεϊ Χέπμπορν από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Λίαμ Νίσον, Νταρντέν και Όντρεϊ Χέπμπορν από αύριο στους κινηματογράφους

Η σπαρταριστή επιστροφή των «Τρελών Σφαιρών», η νέα ταινία των αδερφών Νταρντέν, η horror-έκπληξη που λέγεται «Together» και το απολαυστικό «Ηow to Steal a Million» του Γουίλιαμ Γουάιλερ είναι μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στις αίθουσες αυτή την εβδομάδα.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Τερζόπουλος

Πολιτισμός / Η επιστροφή του Θεόδωρου Τερζόπουλου στους Δελφούς

Το κοινό παρακολούθησε με ευλαβική προσοχή την πρώτη συνεργασία του Τερζόπουλου με το Εθνικό Θέατρο, που χαρακτηρίστηκε ως μία από τις σημαντικότερες στιγμές στην ιστορία του ελληνικού θεάτρου.
ΚΟΡΙΝΑ ΦΑΡΜΑΚΟΡΗ
Onassis Ready: «You are invited» - Η έκθεση που εγκαινιάζει τον νέο χώρο του Ιδρύματος στου Ρέντη

Πολιτισμός / «You are invited»: Με έκθεση του διάσημου φωτογράφου Γιούργκεν Τέλερ ξεκινάει το Onassis Ready

Στην καρδιά του Αγίου Ιωάννη Ρέντη το Ίδρυμα Ωνάση μεταμορφώνει ένα παλιό εργοστάσιο πλαστικών σε χώρο πολιτισμού και ξεκινά τη λειτουργία του με μια σπουδαία έκθεση
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια