Απεργία την Πρωτομαγιά

Η Μέγκαν Μαρκλ χαμογελαστή στον Καναδά - Η πρώτη εμφάνιση μετά το Megxit

Η Μέγκαν Μαρκλ χαμογελαστή στον Καναδά - Η πρώτη εμφάνιση μετά το Megxit Facebook Twitter
0

Η Μέγκαν Μαρκλ έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση με τον πρίγκιπα Χάρι πως σκοπεύουν να παραιτηθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα, απόφαση που έχει αναστατώσει το Παλάτι.

Η Δούκισσα του Σάσεξ φωτογραφήθηκε χαμογελαστή και ευδιάθετη στον Καναδά, ντυμένη απλά, να επιβιβάζεται σε ένα υδροπλάνο στη Βικτόρια με προορισμό το Βανκούβερ, όπου επισκέφτηκε το κέντρο φροντίδας γυναικών Downtown Eastside Women's Centre.

Την επίσκεψη της Μέγκαν πρόδωσε το προσωπικό του κέντρου, καθώς δημοσίευσαν στο Facebook μια φωτογραφία μαζί με την Δούκισσα, το απόγευμα της Τρίτης.

Η φωτογραφία δείχνει την Μέγκαν Μαρκλ να ποζάρει στο κέντρο έχοντας γύρω της άλλες γυναίκες, με την λεζάντα να γράφει: «Δείτε με ποιον ήπιαμε τσάι σήμερα! Η Δούκισσα του Σάσεξ, Μέγκαν Μαρκλ, μας επισκέφτηκε για να συζητήσουμε θέματα που αφορούν γυναίκες της κοινότητας». Το συγκεκριμένο κέντρο παρέχει συμβουλευτική, ζεστά γεύματα και βασικά αγαθά σε γυναίκες και παιδιά που έχουν ανάγκη.

«Ρώτησε τι μπορεί να χρειάζονται οι γυναίκες, στο πλαίσιο της στήριξης. Ήταν μια ωραία συνάντηση», δήλωσε ένα από τα μέλη του προσωπικού, τονίζοντας πως κανείς δεν γνώριζε για την επίσκεψη της Μέγκαν μέχρι την στιγμή που εμφανίστηκε.

Πολιτισμός
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM
Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM