Νέα αποβολή για την Χιλάρια Μπάλντουιν: «Είμαι συντετριμμένη. Το μωρό μας πέθανε στους 4 μήνες»

Νέα αποβολή για την Χιλάρια Μπάλντουιν: «Είμαι συντετριμμένη. Το μωρό μας πέθανε στους 4 μήνες» Facebook Twitter
0

Συντετριμμένοι είναι οι Άλεκ και Χιλάρια Μπάλντουιν καθώς η σύζυγος του ηθοποιού αποκάλυψε πως είχε νέα αποβολή.

Η νέα αποβολή έρχεται λίγους μόλις μήνες μετά την αποκάλυψη του διάσημου ζευγαριού πως περιμένουν και άλλο παιδί, που ήταν κορίτσι. Αυτή είναι η δεύτερη αποβολή της 35χρονης μητέρας φέτος, που τον περασμένο Απρίλιο έχασε ένα ακόμη μωρό.

«Με μεγάλη μας θλίψη μάθαμε σήμερα πως το μωρό μας πέθανε στους τέσσερις μήνες», είπε η 35χρονη yoga instructor, που δημοσίευσε στο Instagram ένα βίντεο με την κόρη της, Κάρμεν, ενημερώνοντας τους θαυμαστές της πως τερματίστηκε η εγκυμοσύνη της, μόλις στους τέσσερις μήνες. 

«Θα θέλαμε επίσης να σας πούμε πως παρόλο που δεν είμαστε καλά αυτή τη στιγμή, θα γίνουμε. Είμαστε τυχεροί με τα τέσσερα υγιή μωρά μας και αυτό δεν θα το ξεχάσουμε ποτέ. Το είπα στην Κάρμεν και τράβηξε αυτό για να το στείλω στον Άλεκ», πρόσθεσε στο μήνυμά της η Χιλάρια.

«Υποθέτω αυτός είναι ένας καλός τρόπος να το μοιραστώ και μαζί σας», συνέχισε και πρόσθεσε: «Της είπα πως το μωρό δεν θα έρθει τελικά...αλλά θα προσπαθήσουμε πολύ σκληρά για να της δώσουμε μια μικρή αδερφούλα μια άλλη φορά. Νιώθω συντετριμμένη αυτή τη στιγμή, δεν το περίμενα όταν πήγα σήμερα για το υπερηχογράφημα. Δεν ξέρω τι άλλο να πω... Είμαι ακόμη σε σοκ και δεν το έχω καταλάβει ακόμη. Σας παρακαλώ όχι παπαράτσι, είναι το μόνο που ζητάω».

Στο βίντεο η Χιλάρια με δάκρυα στα μάτια φαίνεται να μιλάει στην κόρη της, που την αγκαλιάζει και της κάνει ερωτήσεις για νέο μωρό και πότε θα έρθει. «Δεν ξέρω. Θα προσπαθήσω πολύ σκληρά», απαντά η 35χρονη μητέρα.

View this post on Instagram

We are very sad to share that today we learned that our baby passed away at 4 months. We also want you to know that even though we are not ok right now, we will be. We are so lucky with our 4 healthy babies—and we will never lose sight of this. I told Carmen and took this so I could send it to Alec. I guess this is a good way to share it with you too. I told her that this baby isn’t going to come after all...but we will try very hard to give her a little sister another time. I’m really devastated right now...I was not expecting this when I went to my scan today. I don’t know what else to say...I’m still in shock and don’t have this all quite clear. Please no paparazzi...that’s all I ask ❤️

A post shared by Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin) on


Λίγο νωρίτερα η Χιλάρια είχε παραδεχθεί σε Instagram Stories της πως ένιωθε αγχωμένη για το ραντεβού που είχε στο γιατρό. Αμέσως μετά, δημοσίευσε ένα νέο Instagram Story, γράφοντας, «Το σημερινό δεν πήγε κατόπιν σχεδίου. Είμαι πολύ στενοχωρημένη. Απόψε είναι το τελευταίο μου βράδυ μαζί της, τόσο περίεργη εμπειρία». 

Νέα αποβολή για την Χιλάρια Μπάλντουιν: «Είμαι συντετριμμένη. Το μωρό μας πέθανε στους 4 μήνες» Facebook Twitter
Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα contact sheets του Πίτερ Χούγιαρ δείχνουν τον καλλιτέχνη πριν γίνει μύθος

Πολιτισμός / Φίλοι, εραστές και δωμάτια: η Νέα Υόρκη του Πίτερ Χούγιαρ πριν γίνει μύθος

Το νέο βιβλίο Hujar: Contact και η έκθεση στο Morgan Library & Museum ανοίγουν τα contact sheets του Πίτερ Χούτζαρ: Σούζαν Σόνταγκ, Ντέιβιντ Βοϊνάροβιτς, Jackie Curtis, φίλοι, εραστές και δωμάτια της downtown Νέας Υόρκης, την ώρα που η ζωή δεν είχε ακόμη μετατραπεί σε μύθο..
THE LIFO TEAM
Σώματα, ήλιος και queer ευφορία στη Σούγια

Πολιτισμός / Σώματα, ήλιος και queer ευφορία στη Σούγια

Ο φωτογράφος Dani D’Ingeo κατέγραψε το Nature Loves Courage στη νότια Κρήτη: ένα queer φεστιβάλ στην ακτογραμμή της Σούγιας, με σώματα που χορεύουν στο φως, FLINTA DJs, θάλασσα, ιδρώτα, αλάτι και μια διαφορετική εκδοχή της club κουλτούρας έξω από τα σκοτεινά υπόγεια της Ευρώπης.
THE LIFO TEAM
Τζέιμι Μπελ: «Τις μέρες που έπρεπε να κάνω σεξ με αγνώστους, σκεφτόμουν “ευτυχώς”»

Πολιτισμός / Τζέιμι Μπελ: «Τις μέρες που έπρεπε να κάνω σεξ με αγνώστους, σκεφτόμουν “ευτυχώς”»

Ο Τζέιμι Μπελ μιλά για το Half Man, τη νέα σκληρή σειρά του Ρίτσαρντ Γκαντ μετά το Baby Reindeer, τις εξαντλητικές σκηνές διαλόγου, την ανδρική ντροπή, τη σεξουαλική καταπίεση και το γιατί δεν μπορεί ακόμη να δει τον εαυτό του στην οθόνη.
THE LIFO TEAM
Ο Τόνι Λιούνγκ δεν παίζει τη μελαγχολία· την αφήνει να τον κοιτάζει

Πολιτισμός / Ο Τόνι Λιούνγκ δεν παίζει τη μελαγχολία· την αφήνει να τον κοιτάζει

Με αφορμή το Silent Friend της Ίλντικο Ενιέντι, ο Τόνι Λιούνγκ μιλά για την παιδική εγκατάλειψη, τη σιωπή που έγινε κινηματογραφική γλώσσα, το In the Mood for Love και τη συνεργασία με τον Γουόνγκ Καρ Γουάι που τον έσωσε από την υπαρξιακή πλήξη.
THE LIFO TEAM
Εθνική Λυρική Σκηνή – Πρόγραμμα 2026/27

Πολιτισμός / Τι θα δούμε την περίοδο 2026-27 στην Εθνική Λυρική Σκηνή

Με τον Ουίλιαμ Κέντριτζ, τη Σόνια Γιόντσεβα, την Ανίτα Ρατσβελισβίλι και τη Δήμητρα Γαλάνη, η ΕΛΣ παρουσιάζει μια φιλόδοξη σεζόν γεμάτη διεθνείς συμπαραγωγές, μεγάλες επιστροφές και κορυφαίες πρεμιέρες.
THE LIFO TEAM
Η Σάρον Στόουν λέει ότι μετά το εγκεφαλικό της το Χόλιγουντ δεν την ήθελε πίσω

Πολιτισμός / Η Σάρον Στόουν γύρισε ζωντανή στις Κάννες αλλά το Χόλιγουντ δεν την περίμενε πίσω

Σε νέα συνέντευξή της στη Vogue, η Σάρον Στόουν μιλά για το εγκεφαλικό που υπέστη το 2001, την επταετή ανάρρωση, την επιστροφή της στη δουλειά και το πώς το Χόλιγουντ αντιμετωπίζει τις γυναίκες.
THE LIFO TEAM
Ο Ριζ Άχμεντ λέει ότι Βρετανοί κατάσκοποι προσπάθησαν να τον στρατολογήσουν ακόμη και μέσω στελέχους του BBC

Πολιτισμός / Ο Ριζ Άχμεντ λέει ότι Βρετανοί κατάσκοποι προσπάθησαν να τον στρατολογήσουν ακόμη και μέσω στελέχους του BBC

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός είπε στον Μεχντί Χασάν ότι οι βρετανικές μυστικές υπηρεσίες τον προσέγγισαν τρεις φορές, ενώ θυμήθηκε και ένα περιστατικό στο αεροδρόμιο του Λούτον μετά το The Road to Guantánamo
THE LIFO TEAM
Ο Παρκ Τσαν-γουκ τρόλαρε τις Κάννες: «Δεν ήθελα να δώσω Χρυσό Φοίνικα σε καμία ταινία»

Πολιτισμός / Ο Παρκ Τσαν-γουκ τρόλαρε τις Κάννες: «Δεν ήθελα να δώσω Χρυσό Φοίνικα σε καμία ταινία»

Ο πρόεδρος της κριτικής επιτροπής των Καννών αστειεύτηκε ότι δεν ήθελε να δώσει τον Χρυσό Φοίνικα σε καμία ταινία, επειδή δεν τον έχει κερδίσει ποτέ ο ίδιος πριν τελικά απονείμει το μεγάλο βραβείο στο Fjord του Κριστιάν Μουντζίου.
THE LIFO TEAM
Ο Νίκολας Κέιτζ λέει ότι ο Κρίστοφερ Νόλαν δεν του ξανατηλεφώνησε μετά το «όχι» στο Insomnia

Πολιτισμός / Ο Νίκολας Κέιτζ λέει ότι ο Κρίστοφερ Νόλαν δεν του ξανατηλεφώνησε μετά το «όχι» στο Insomnia

Σε νέα συνέντευξή του στους New York Times, ο Νίκολας Κέιτζ είπε ότι ο Κρίστοφερ Νόλαν, ο Πολ Τόμας Άντερσον και ο Γούντι Άλεν δεν τον ξανακάλεσαν μετά από ρόλους που απέρριψε: «Οι περισσότεροι πληγώνονται και δεν σε ξαναπαίρνουν».
THE LIFO TEAM