Νέα αποβολή για την Χιλάρια Μπάλντουιν: «Είμαι συντετριμμένη. Το μωρό μας πέθανε στους 4 μήνες»

Νέα αποβολή για την Χιλάρια Μπάλντουιν: «Είμαι συντετριμμένη. Το μωρό μας πέθανε στους 4 μήνες» Facebook Twitter
0

Συντετριμμένοι είναι οι Άλεκ και Χιλάρια Μπάλντουιν καθώς η σύζυγος του ηθοποιού αποκάλυψε πως είχε νέα αποβολή.

Η νέα αποβολή έρχεται λίγους μόλις μήνες μετά την αποκάλυψη του διάσημου ζευγαριού πως περιμένουν και άλλο παιδί, που ήταν κορίτσι. Αυτή είναι η δεύτερη αποβολή της 35χρονης μητέρας φέτος, που τον περασμένο Απρίλιο έχασε ένα ακόμη μωρό.

«Με μεγάλη μας θλίψη μάθαμε σήμερα πως το μωρό μας πέθανε στους τέσσερις μήνες», είπε η 35χρονη yoga instructor, που δημοσίευσε στο Instagram ένα βίντεο με την κόρη της, Κάρμεν, ενημερώνοντας τους θαυμαστές της πως τερματίστηκε η εγκυμοσύνη της, μόλις στους τέσσερις μήνες. 

«Θα θέλαμε επίσης να σας πούμε πως παρόλο που δεν είμαστε καλά αυτή τη στιγμή, θα γίνουμε. Είμαστε τυχεροί με τα τέσσερα υγιή μωρά μας και αυτό δεν θα το ξεχάσουμε ποτέ. Το είπα στην Κάρμεν και τράβηξε αυτό για να το στείλω στον Άλεκ», πρόσθεσε στο μήνυμά της η Χιλάρια.

«Υποθέτω αυτός είναι ένας καλός τρόπος να το μοιραστώ και μαζί σας», συνέχισε και πρόσθεσε: «Της είπα πως το μωρό δεν θα έρθει τελικά...αλλά θα προσπαθήσουμε πολύ σκληρά για να της δώσουμε μια μικρή αδερφούλα μια άλλη φορά. Νιώθω συντετριμμένη αυτή τη στιγμή, δεν το περίμενα όταν πήγα σήμερα για το υπερηχογράφημα. Δεν ξέρω τι άλλο να πω... Είμαι ακόμη σε σοκ και δεν το έχω καταλάβει ακόμη. Σας παρακαλώ όχι παπαράτσι, είναι το μόνο που ζητάω».

Στο βίντεο η Χιλάρια με δάκρυα στα μάτια φαίνεται να μιλάει στην κόρη της, που την αγκαλιάζει και της κάνει ερωτήσεις για νέο μωρό και πότε θα έρθει. «Δεν ξέρω. Θα προσπαθήσω πολύ σκληρά», απαντά η 35χρονη μητέρα.

View this post on Instagram

We are very sad to share that today we learned that our baby passed away at 4 months. We also want you to know that even though we are not ok right now, we will be. We are so lucky with our 4 healthy babies—and we will never lose sight of this. I told Carmen and took this so I could send it to Alec. I guess this is a good way to share it with you too. I told her that this baby isn’t going to come after all...but we will try very hard to give her a little sister another time. I’m really devastated right now...I was not expecting this when I went to my scan today. I don’t know what else to say...I’m still in shock and don’t have this all quite clear. Please no paparazzi...that’s all I ask ❤️

A post shared by Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin) on


Λίγο νωρίτερα η Χιλάρια είχε παραδεχθεί σε Instagram Stories της πως ένιωθε αγχωμένη για το ραντεβού που είχε στο γιατρό. Αμέσως μετά, δημοσίευσε ένα νέο Instagram Story, γράφοντας, «Το σημερινό δεν πήγε κατόπιν σχεδίου. Είμαι πολύ στενοχωρημένη. Απόψε είναι το τελευταίο μου βράδυ μαζί της, τόσο περίεργη εμπειρία». 

Νέα αποβολή για την Χιλάρια Μπάλντουιν: «Είμαι συντετριμμένη. Το μωρό μας πέθανε στους 4 μήνες» Facebook Twitter
Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Μαρίνος: Συγκίνηση στο τελευταίο «αντίο» του μεγάλου Έλληνα σόουμαν

Πολιτισμός / Γιώργος Μαρίνος: Συγκίνηση στο τελευταίο «αντίο» του μεγάλου Έλληνα σόουμαν

Φίλοι, συνεργάτες και καλλιτέχνες συγκεντρώθηκαν για να τιμήσουν τη μνήμη του ανθρώπου που με την ενέργεια, το χιούμορ και το αστείρευτο ταλέντο του σημάδεψε το ελληνικό θέατρο και την τηλεόραση
THE LIFO TEAM
Το Come See Me in the Good Light φέρνει στα Οσκαρ μια ταινία για την αγάπη, την αρρώστια και το φως

Πολιτισμός / Το Come See Me in the Good Light φέρνει στα Οσκαρ μια ταινία για την αγάπη, την αρρώστια και το φως

Η ταινία ακολουθεί την Andrea Gibson και τη σύντροφό της στη διάρκεια της πιο δύσκολης περιόδου της ζωής τους, μετατρέποντας μια ιστορία ασθένειας σε ένα απρόσμενα φωτεινό και βαθιά ανθρώπινο ντοκιμαντέρ.
THE LIFO TEAM
Η Sadie Sink λέει ότι το Stranger Things την προστάτευσε, λίγο πριν από την πρεμιέρα της ως Ιουλιέτα στο Λονδίνο

Πολιτισμός / Η Sadie Sink πριν από την Ιουλιέτα: «Το Stranger Things με προστάτευσε»

Από το Stranger Things στο Romeo and Juliet του Λονδίνου, η Sadie Sink μιλά για τη μετάβασή της στο θέατρο και για τον τρόπο με τον οποίο η σειρά λειτούργησε προστατευτικά στα χρόνια που μεγάλωνε μπροστά στην κάμερα
THE LIFO TEAM
Γιώργος Μαρίνος: η πιο άγρια ντροπή της πίστας

Γιώργος Μαρίνος / Γιώργος Μαρίνος: Είσαι μεγάλος σταρ, αγάπη μου!

Ο Πάνος Μιχαήλ γράφει για τον Γιώργο Μαρίνο ως τον άνθρωπο που ξεστόμισε «εγώ κύριε είμαι ομοφυλόφιλος» όταν η λέξη μπορούσε να σε τελειώσει. Η Ελλάδα τον έκανε θέαμα για να τον αντέξει. Εκείνος όμως ανέβηκε στην πίστα και δεν μίκρυνε.
THE LIFO TEAM