Νέα αποβολή για την Χιλάρια Μπάλντουιν: «Είμαι συντετριμμένη. Το μωρό μας πέθανε στους 4 μήνες»

Νέα αποβολή για την Χιλάρια Μπάλντουιν: «Είμαι συντετριμμένη. Το μωρό μας πέθανε στους 4 μήνες» Facebook Twitter
0

Συντετριμμένοι είναι οι Άλεκ και Χιλάρια Μπάλντουιν καθώς η σύζυγος του ηθοποιού αποκάλυψε πως είχε νέα αποβολή.

Η νέα αποβολή έρχεται λίγους μόλις μήνες μετά την αποκάλυψη του διάσημου ζευγαριού πως περιμένουν και άλλο παιδί, που ήταν κορίτσι. Αυτή είναι η δεύτερη αποβολή της 35χρονης μητέρας φέτος, που τον περασμένο Απρίλιο έχασε ένα ακόμη μωρό.

«Με μεγάλη μας θλίψη μάθαμε σήμερα πως το μωρό μας πέθανε στους τέσσερις μήνες», είπε η 35χρονη yoga instructor, που δημοσίευσε στο Instagram ένα βίντεο με την κόρη της, Κάρμεν, ενημερώνοντας τους θαυμαστές της πως τερματίστηκε η εγκυμοσύνη της, μόλις στους τέσσερις μήνες. 

«Θα θέλαμε επίσης να σας πούμε πως παρόλο που δεν είμαστε καλά αυτή τη στιγμή, θα γίνουμε. Είμαστε τυχεροί με τα τέσσερα υγιή μωρά μας και αυτό δεν θα το ξεχάσουμε ποτέ. Το είπα στην Κάρμεν και τράβηξε αυτό για να το στείλω στον Άλεκ», πρόσθεσε στο μήνυμά της η Χιλάρια.

«Υποθέτω αυτός είναι ένας καλός τρόπος να το μοιραστώ και μαζί σας», συνέχισε και πρόσθεσε: «Της είπα πως το μωρό δεν θα έρθει τελικά...αλλά θα προσπαθήσουμε πολύ σκληρά για να της δώσουμε μια μικρή αδερφούλα μια άλλη φορά. Νιώθω συντετριμμένη αυτή τη στιγμή, δεν το περίμενα όταν πήγα σήμερα για το υπερηχογράφημα. Δεν ξέρω τι άλλο να πω... Είμαι ακόμη σε σοκ και δεν το έχω καταλάβει ακόμη. Σας παρακαλώ όχι παπαράτσι, είναι το μόνο που ζητάω».

Στο βίντεο η Χιλάρια με δάκρυα στα μάτια φαίνεται να μιλάει στην κόρη της, που την αγκαλιάζει και της κάνει ερωτήσεις για νέο μωρό και πότε θα έρθει. «Δεν ξέρω. Θα προσπαθήσω πολύ σκληρά», απαντά η 35χρονη μητέρα.

View this post on Instagram

We are very sad to share that today we learned that our baby passed away at 4 months. We also want you to know that even though we are not ok right now, we will be. We are so lucky with our 4 healthy babies—and we will never lose sight of this. I told Carmen and took this so I could send it to Alec. I guess this is a good way to share it with you too. I told her that this baby isn’t going to come after all...but we will try very hard to give her a little sister another time. I’m really devastated right now...I was not expecting this when I went to my scan today. I don’t know what else to say...I’m still in shock and don’t have this all quite clear. Please no paparazzi...that’s all I ask ❤️

A post shared by Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin) on


Λίγο νωρίτερα η Χιλάρια είχε παραδεχθεί σε Instagram Stories της πως ένιωθε αγχωμένη για το ραντεβού που είχε στο γιατρό. Αμέσως μετά, δημοσίευσε ένα νέο Instagram Story, γράφοντας, «Το σημερινό δεν πήγε κατόπιν σχεδίου. Είμαι πολύ στενοχωρημένη. Απόψε είναι το τελευταίο μου βράδυ μαζί της, τόσο περίεργη εμπειρία». 

Νέα αποβολή για την Χιλάρια Μπάλντουιν: «Είμαι συντετριμμένη. Το μωρό μας πέθανε στους 4 μήνες» Facebook Twitter
Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

10.000 συγγραφεις κυκλοφορησαν ενα αδειο βιβλιο διαμαρτυρομενοι για την AI

Πολιτισμός / 10.000 συγγραφείς κυκλοφόρησαν ένα άδειο βιβλίο διαμαρτυρόμενοι για την ΑΙ

Το Don’t Steal This Book, ένα «άδειο» βιβλίο με τα ονόματα περισσότερων από 10.000 συγγραφέων, κυκλοφόρησε ως διαμαρτυρία για τη χρήση έργων από εταιρείες AI χωρίς άδεια. Η κίνηση έρχεται τη στιγμή που το Ηνωμένο Βασίλειο εξετάζει αλλαγές στο καθεστώς των πνευματικών δικαιωμάτων.
THE LIFO TEAM
Η επιστροφή της Ρωσίας στη Venice Biennale ξανανοίγει τη συζήτηση για τα όρια της πολιτισμικής ουδετερότητας

Διεθνή / Η επιστροφή της Ρωσίας στη Venice Biennale ανοίγει νέο κύκλο αντιδράσεων

Η απόφαση της Venice Biennale να συμπεριλάβει ξανά τη Ρωσία στις εθνικές συμμετοχές του 2026 άνοιξε νέο κύκλο αντιδράσεων από το Κίεβο, από Ευρωπαίους πολιτικούς και από τον διεθνή καλλιτεχνικό χώρο.
THE LIFO TEAM
ΛΙΝΑ ΜΕΝΔΩΝΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Πολιτισμός / Λίνα Μενδώνη: Παρουσίασε την Εθνική Στρατηγική για την προστασία της πολιτιστικής κληρονομιάς από την κλιματική αλλαγή

Το έργο αποτελεί μέρος της εθνικής προσπάθειας για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής στον τομέα του πολιτισμού και σηματοδοτεί ένα σημαντικό βήμα για την ενίσχυση της ανθεκτικότητας της πολιτιστικής κληρονομιάς της χώρας
THE LIFO TEAM
ΚΛΕΙΔΙ ΣΑΜΙΚΟΥ ΑΝΑΣΚΑΦΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Πολιτισμός / ΥΠΠΟ: Σημαντικά ευρήματα από την ανασκαφή στο Κλειδί Σαμικού

Αρχαιολόγοι αποκάλυψαν στοιχεία για τη λειτουργία αρχαίου ναού του 6ου αιώνα π.Χ., καθώς και πλήθος αντικειμένων που ενισχύουν την υπόθεση ότι ένας από τους χώρους του χρησιμοποιούνταν ως αρχείο
THE LIFO TEAM