Ρόμπι Γουίλιαμς εναντίον haters της Γκρέτα Τούνμπεργκ: Αφήστε την να είναι ο εαυτός της

Ρόμπι Γουίλιαμς εναντίον haters της Γκρέτα Τούνμπεργκ: Αφήστε την να είναι ο εαυτός της Facebook Twitter
0

Την στήριξή του στην Γκρέτα Τούνμπεργκ εξέφρασε ο Ρόμπι Γουίλιαμς, που καταδίκασε όσους της ασκούν αρνητική κριτική.

Σε συνέντευξή του στο βρετανικό GQ, ο διάσημος τραγουδιστής είπε πως ο κόσμος πρέπει να αφήσει την Γκρέτα να είναι ο εαυτός της ανεξάρτητα με το τι σκέφτονται για την περιβαλλοντική, ακτιβιστική της δράση.

«Η Γκρέτα [Τούνμπεργκ] τάραξε τα νερά, έτσι δεν είναι; Νομίζω πως θα έπρεπε να υπάρχει νόμος που προστατεύει όσους είναι 16 ετών από το να κατακρίνονται. Ό,τι και αν κάνουν. Προφανώς αν είναι εγκληματικό, τότε ας διαχειριστεί το θέμα το σωφρονιστικό σύστημα, αλλά άσχετα με το τι σκέφτεσαι για την Γκρέτα ή τις ομιλίες της, τον τόνο της ή τις εκφράσεις του προσώπου της, την οργή και το πάθος της, θα πρέπει να της επιτραπεί να το κάνει χωρίς αποδοκιμασίες», είπε ο Ρόμπι Γουίλιαμς. 

Ο 45χρονος τραγουδιστής επέκρινε την κριτική ανθρώπων όπως του Πιρς Μόργκαν και του προέδρου της LVMH Μπερνάρ Αρνό, λέγοντας ότι είναι «ενοχλητική» και δήλωσε ότι συμφωνεί μαζί της, χωρίς να ενστερνίζεται αναγκαστικά τις απόψεις της για την κλιματική αλλαγή.

«Σχόλια από μ@@@κες χωρίς συμπόνοια δεν πρόκειται να βοηθήσουν τον ψυχισμό του κοριτσιού, όποια άποψη και αν έχεις για το κλίμα. Είναι 16 ετών. Δεν τα βλέπω απαραιτήτως από τη δική της οπτική γωνία, αλλά νομίζω ότι θα πρέπει να συνεχίσει όπως αυτή θέλει», πρόσθεσε ο Ρόμπι Γουίλιαμς.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM