Η Όπρα Γουίνφρεϊ έχει κάνει ομολογουμένως μια καταπληκτική ζωή, στην διάρκεια της οποίας όμως δεν παντρεύτηκε ποτέ ούτε έκανε παιδιά.

 

Η διάσημη πρώην παρουσιάστρια, που πρωταγωνιστεί στο τελευταίο εξώφυλλο του περιοδικού People, αποκάλυψε γιατί αποφάσισε να μην κάνει παιδιά ούτε να παντρευτεί τον επί σειρά ετών σύντροφό της Στέντμαν Γκράχαμ, ενώ μίλησε επίσης για εκείνες τις στιγμές που της άλλαξαν την ζωή. 

 

Η Όπρα Γουίνφρεϊ και ο Στέντμαν Γκράχαμ γνωρίστηκαν το 1968 σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση και κάποια στιγμή υπήρξαν αρραβωνιασμένοι. «Κάποια στιγμή στο Σικάγο είχα αγοράσει ένα επιπλέον διαμέρισμα επειδή σκεφτόμουν, "Εντάξει, αν παντρευτούμε, θα χρειαστώ χώρο για τα παιδιά"», λέει η ίδια.

 

Ωστόσο, όπως εξηγεί, σέβεται βαθιά την ευθύνη και την δέσμευση του να μεγαλώνεις παιδιά. «Έχω δει πάρα πολλά», λέει. «Θυμάμαι να συνειδητοποιώ πως μιλάω με τόσους πολλούς ανθρώπους που νιώθουν ψυχολογικό ράκος και όλοι το έπαθαν επειδή είχαν μητέρες και πατέρες, χωρίς επίγνωση του πόσο σοβαρή δουλειά είναι όλο αυτό», προσθέτει.

 

Με τον επί σειρά ετών σύντροφό της, Στέντμαν Γκράχαμ.
Με τον επί σειρά ετών σύντροφό της, Στέντμαν Γκράχαμ.

 

«Δεν έχω την ικανότητα να βάζω τα πράγματα σε κουτάκια όπως βλέπω να κάνουν άλλες γυναίκες. Γι' αυτό, σε όλα μου τα χρόνια, έτρεφα τον μεγαλύτερο σεβασμό για τις γυναίκες που επιλέγουν να μένουν σπίτι με τα παιδιά τους, επειδή δεν ξέρω πώς να το κάνω αυτό όλη μέρα. Κανείς δεν δίνει στις γυναίκες τα εύσημα που αξίζουν», λέει η πρώην παρουσιάστρια. 

 

Όσο για το αν μετανιώνει που δεν παντρεύτηκε ποτέ, λέει πως νιώθει χαρούμενη και σίγουρη για την απόφασή της, καθώς θεωρεί πως δεν θα ήταν ακόμη μαζί με τον Στέντμαν αν το είχαν κάνει. «Καμία αμφιβολία- δεν θα μέναμε παντρεμένοι, λόγω του τι θα σήμαινε αυτό για εκείνον, ενώ εγώ είχα τις δικές μου ιδέες σχετικά», εξηγεί η ίδια.