Ο Τζάστιν Μπίμπερ αγόρασε πανάκριβες εξωτικές γάτες, η Peta τον κατέκρινε και εκείνος απάντησε "suck it"

Ο Τζάστιν Μπίμπερ αγόρασε πανάκριβες εξωτικές γάτες, η Peta τον κατέκρινε και εκείνος απάντησε "suck it" Facebook Twitter
0

Mε ένα "suck it" και τη συμβουλή να ασχοληθεί με σημαντικά προβλήματα απάντησε ο Τζάστιν Μπίμπερ στην οργάνωση Peta που τον κατέκρινε για τις πανάκριβες γάτες που αγόρασε.

Αφορμή για τη διαμάχη που ξέσπασε είναι οι νέες γάτες του Μπίμπερ, που σύμφωνα με το Hollywood Reporter κόστισαν στον τραγουδιστή 35.000 δολάρια. Οι γάτες ονομάζονται Sushi και Tuna και απέκτησαν ήδη δικό τους λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

My fam

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Justin (@kittysushiandtuna) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Kitty slap in the face

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Justin (@kittysushiandtuna) στις

Οι γάτες ράτσας Savannah είναι στην ουσία μια διασταύρωση ανάμεσα σε οικόσιτες γάτες και άγριες αφρικανικές γάτες Serval. Η Peta κατηγόρησε τον πόπσταρ ότι με την αγορά τους «τροφοδοτεί την επικίνδυνη ζήτηση για υβριδικές γάτες» και πως θα έπρεπε να έχει προτιμήσει την υιοθεσία, για να δώσει το καλό παράδειγμα. Μια εκπρόσωπος της οργάνωσης είπε πως οι εκατομμύρια φανς του Μπίμπερ θα είχαν παραδειγματιστεί αν αντί να πληρώσει μια περιουσία για σπάνιες γάτες, υιοθετούσε κάποιες από κέντρο διάσωσης.

Όμως ο Τζάστιν κάθε άλλο παρά συμφώνησε και πέρασε στην αντεπίθεση με το πρώτο του ποστ να είναι το περιβόητο «Peta can suck it».

Ο Τζάστιν Μπίμπερ αγόρασε πανάκριβες εξωτικές γάτες, η Peta τον κατέκρινε και εκείνος απάντησε "suck it" Facebook Twitter

Στη συνέχεια κάλεσε την Peta να επικεντρωθεί στην αντιμετώπιση θεμάτων όπως η «λαθροθηρία και η κακοποίηση ζώων». «Σας ενοχλεί που ήθελα ένα συγκεκριμένο είδος γάτας; Ποτέ δεν είχατε ενοχληθεί όταν πήρα τον σκύλο μου τον Όσκαρ, και δεν ήταν σκύλος που είχε διασωθεί. Κάθε ζώο που παίρνουμε πρέπει να είναι από καταφύγιο;». «Πιστεύω στην υιοθέτηση, αλλά επίσης πιστεύω ότι υπάρχουν προτιμήσεις και για αυτό υπάρχουν οι εκτροφείς», πρόσθεσε.

Ο Τζάστιν Μπίμπερ αγόρασε πανάκριβες εξωτικές γάτες, η Peta τον κατέκρινε και εκείνος απάντησε "suck it" Facebook Twitter

Η Peta πάντως επιμένει πως ο Μπίμπερ θα έπρεπε να «σκεφτεί πιο ώριμα» - έτσι ανταπάντησε στα σχόλια του τραγουδιστή μια εκπρόσωπός τους. Σχετικά με το "suck it", είπαν πως αυτή είναι μια έκφραση που θα ταίριαζε στην κατάσταση που βιώνουν εκατομμύρια ζώα που εγκαταλείφθηκαν και που χάνουν τη ζωή τους σε κλουβιά γιατί ο κόσμος δεν τα υιοθετεί.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

UNESCO: Τα Μινωικά Ανάκτορα στον κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς

Πολιτισμός / UNESCO: Τα Μινωικά Ανάκτορα στον κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς

Η εξέλιξη συνιστά τη διεθνή αναγνώριση της εξέχουσας οικουμενικής αξίας των έξι εξαιρετικά σημαντικών αρχαιολογικών χώρων της Κρήτης: της Κνωσού, της Φαιστού, των Μαλίων, της Ζάκρου, της Ζωμίνθου και της Κυδωνίας
LIFO NEWSROOM
Γλυπτά του Παρθενώνα: «Μυστική και εντατική εκστρατεία» για την επιστροφή τους, αποκαλύπτει επιστολή ακτιβιστών

Πολιτισμός / Γλυπτά του Παρθενώνα: «Μυστική και εντατική εκστρατεία» για την επιστροφή τους, αποκαλύπτει επιστολή ακτιβιστών

Η δεξιά βρετανική ομάδα εκφράζει μάλιστα «ανησυχία» πως μπορεί πράγματι, η επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα στην Ελλάδα, να πραγματοποιηθεί στο προσεχές μέλλον και απειλεί με νομικές προσφυγές
LIFO NEWSROOM
Η Nan Goldin συγκλονίζει στην Aρλ: «Αυτό που συμβαίνει στη Γάζα είναι η πρώτη γενοκτονία σε live μετάδοση»

Πολιτισμός / Η Nan Goldin συγκλονίζει στην Aρλ: «Αυτό που συμβαίνει στη Γάζα είναι η πρώτη γενοκτονία σε live μετάδοση»

Την Τρίτη 8 Ιουλίου, στο Ρωμαϊκό Θέατρο της Αρλ, η Αμερικανίδα φωτογράφος Nan Goldin καταδίκασε τον πόλεμο στη Γάζα, προκαλώντας έντονη αντιπαράθεση με τους φιλοϊσραηλινούς θεατές.
LIFO NEWSROOM
Η Ρέινορ Γουιν απαντά στις κατηγορίες ότι επινόησε την ιστορία του best seller της

Πολιτισμός / Η Ρέινορ Γουιν απαντά στις κατηγορίες ότι επινόησε την ιστορία του best seller της

Η Ρέινορ Γουιν υπερασπίζεται τα απομνημονεύματά της, δημοσιεύει ιατρικά έγγραφα και καταγγέλλει «παραπλανητική και άδικη» δημοσίευση από την Observer – Η φιλανθρωπική οργάνωση PSPA τερμάτισε τη συνεργασία της
LIFO NEWSROOM
Superman, καρχαρίες και Νταλί από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Superman, καρχαρίες και Νταλί από αύριο στους κινηματογράφους

Η πρώτη ταινία του αναγεννημένου διευρυμένου σύμπαντος της DC, ο υβριδικός μεταμεσονύκτιος χαβαλές του «Dangerous Animals» και το χιτσκοκικό «Spellbound», με την ονειρική σεκάνς ανθολογίας που σχεδίασε ο Σαλβαδόρ Νταλί, ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ