Tekashi69: Η Cardi B ήταν μέλος συμμορίας - Τι απαντά η ράπερ

Tekashi69: Η Cardi B ήταν μέλος συμμορίας - Τι απαντά η ράπερ Facebook Twitter
0

Απάντηση στον ράπερ Tekashi69 έδωσε η Cardi B αφού την κατηγόρησε ότι ήταν μέλος της συμμορίας «Nine Trey Gangsta Bloods».


Ο Tekashi69, ή Ντάνιελ Χερνάντεζ όπως είναι το πραγματικό του όνομα, καταθέτει αυτή την περίοδο εναντίον δύο μελών της συμμορίας «Nine Trey» – τους Anthony «Harvey» Ellison και Aliermiah «Nuke» Mack – στην οποία ανήκε και ο ίδιος. Αντιμετωπίζουν κατηγορίες αδικημάτων που συνδέονται με όπλα και εκβιασμούς.


Κατά τη δικαστική διαδικασία της Πέμπτης, ζητήθηκε από τον 23χρονο ράπερ να κατονομάσει μέλη της συμμορίας που ανήκε, στο πλαίσιο ενός συμβιβασμού προκειμένου να μειωθεί η ποινή του. Ο Χερνάντεζ κατέθεσε ότι η ράπερ από το Μπρούκλιν, Cardi B, είχε σχέση με την συμμορία. Τόσο η ίδια όμως όσο και ο εκπρόσωπός της αρνήθηκαν την κατηγορία. Σε ένα tweet το οποίο διέγραψε μετά, η Cardi έγραψε ότι ουδέποτε υπήρξε μέλος της εν λόγω συμμορίας ούτε είχε οποιαδήποτε σχέση μαζί τους.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της, η Cardi B, είχε μιλήσει για τις σχέσεις που είχε με μία συμμορία. Όπως είπε ,«όταν ήμουν 16 χρονών συνήθιζα να κάνω παρέα με πολλά μέλη των "Bloods"». Στην ίδια συνέντευξη αναφέρει «έβγαινα με τα φιλαράκια μου και μου έλεγαν ότι "το έχω" και ότι πρέπει να γίνω μέλος των "Bloods". Και ναι το έκανα».


Ωστόσο οι «Bloods» στους οποίους αναφερόταν η Cardi B ήταν οι «Brim Bloods» και όχι η συμμορία των Nine Trey. Εκπρόσωπός της μιλώντας στα ΜΜΕ δήλωσε ότι ο ισχυρισμός του Χερνάντεζ ήταν αναληθής.

Ο Χερνάντεζ συνελήφθη το Νοέμβριο του 2018 . Αντιμετώπιζε ποινή φυλάκισης που κυμαινόταν μεταξύ 47 ετών μέχρι και ισόβια καθώς κατηγορήθηκε για εννέα ομοσπονδιακά αδικήματα που αφορούσαν διακίνηση ναρκωτικών, εκβιασμούς και όπλα. Μετά την απολογία του στους εισαγγελείς συμφώνησε να καταθέσει κατά μελών της συμμορίας στην οποία ανήκει. Ο ίδιος εξήγησε ότι ο ρόλος του στη συμμορία των «Bloods» ήταν να παράγει επιτυχίες και να στηρίζει οικονομικά τη συμμορία.


Πρόσθεσε ότι τα χρήματα που έβγαζε από τη ραπ δεν προοριζόντουσαν μόνο για προσωπική χρήση των μελών της συμμορίας αλλά και για την αγορά όπλων. Ως αντάλλαγμα ο ράπερ απολάμβανε την «καριέρα» του καθώς η συμμορία του προσέφερε προστασία. Όταν μάλιστα ρωτήθηκε αν αποφάσισε να μπει σε συμβιβασμό προκειμένου να βοηθήσει την αμερικανική κυβέρνηση ή για να έχει μία πιο χαλαρή ποινή ο Hernandez απάντησε «λίγο κι από τα δύο».
Η δίκη συνεχίζεται.

Με πληροφορίες από Ιndependent

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM
Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM