Πέθανε η Τασούλα Λαζοπούλου, σύζυγος του Λάκη Λαζόπουλου

Πέθανε η Τασούλα Λαζοπούλου, σύζυγος του Λάκη Λαζόπουλου Facebook Twitter
0

Πέθανε σήμερα η Τασούλα Λαζοπούλου, σύζυγος του Λάκη Λαζόπουλου, σε ηλικία 60 ετών. 

Τα τελευταία τρία χρόνια, η Τασούλα Λαζοπούλου έδινε μάχη με τον καρκίνο, με τον ηθοποιό και την κόρη τους, Μαριέλλη Λαζοπούλου να μην εγκαταλείπουν το πλευρό της. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών του νοσοκομείο «Υγεία» η Τασούλα Λαζοπούλου έφυγε απόψε από τη ζωή.

Η Τασούλα Λαζοπούλου και ο Λάκης Λαζόπουλος είχαν γνωριστεί στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, όταν ακόμα σπούδαζαν νομική. Αργότερα έγιναν ζευγάρι και το 1983 παντρεύτηκαν στη Λάρισα.

Πέθανε η Τασούλα Λαζοπούλου, σύζυγος του Λάκη Λαζόπουλου Facebook Twitter
Πέθανε η Τασούλα Λαζοπούλου, σύζυγος του Λάκη Λαζόπουλου Facebook Twitter

Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει στο Α' νεκροταφείο ενώ, σύμφωνα με επιθυμία της, θα ταφεί στη γενέτειρα της, την Δράμα. Η ταφή θα γίνει την Τρίτη σε ώρα που θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες.

Επιθυμία της οικογένειας είναι να μην καλυφθεί η τελετή δημοσιογραφικά ή φωτογραφικά και οι συγγενείς καλούν τους δημοσιογράφους να σεβαστούν το πένθος τους. 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

UNESCO: Τα Μινωικά Ανάκτορα στον κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς

Πολιτισμός / UNESCO: Τα Μινωικά Ανάκτορα στον κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς

Η εξέλιξη συνιστά τη διεθνή αναγνώριση της εξέχουσας οικουμενικής αξίας των έξι εξαιρετικά σημαντικών αρχαιολογικών χώρων της Κρήτης: της Κνωσού, της Φαιστού, των Μαλίων, της Ζάκρου, της Ζωμίνθου και της Κυδωνίας
LIFO NEWSROOM
Γλυπτά του Παρθενώνα: «Μυστική και εντατική εκστρατεία» για την επιστροφή τους, αποκαλύπτει επιστολή ακτιβιστών

Πολιτισμός / Γλυπτά του Παρθενώνα: «Μυστική και εντατική εκστρατεία» για την επιστροφή τους, αποκαλύπτει επιστολή ακτιβιστών

Η δεξιά βρετανική ομάδα εκφράζει μάλιστα «ανησυχία» πως μπορεί πράγματι, η επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα στην Ελλάδα, να πραγματοποιηθεί στο προσεχές μέλλον και απειλεί με νομικές προσφυγές
LIFO NEWSROOM
Η Nan Goldin συγκλονίζει στην Aρλ: «Αυτό που συμβαίνει στη Γάζα είναι η πρώτη γενοκτονία σε live μετάδοση»

Πολιτισμός / Η Nan Goldin συγκλονίζει στην Aρλ: «Αυτό που συμβαίνει στη Γάζα είναι η πρώτη γενοκτονία σε live μετάδοση»

Την Τρίτη 8 Ιουλίου, στο Ρωμαϊκό Θέατρο της Αρλ, η Αμερικανίδα φωτογράφος Nan Goldin καταδίκασε τον πόλεμο στη Γάζα, προκαλώντας έντονη αντιπαράθεση με τους φιλοϊσραηλινούς θεατές.
LIFO NEWSROOM
Η Ρέινορ Γουιν απαντά στις κατηγορίες ότι επινόησε την ιστορία του best seller της

Πολιτισμός / Η Ρέινορ Γουιν απαντά στις κατηγορίες ότι επινόησε την ιστορία του best seller της

Η Ρέινορ Γουιν υπερασπίζεται τα απομνημονεύματά της, δημοσιεύει ιατρικά έγγραφα και καταγγέλλει «παραπλανητική και άδικη» δημοσίευση από την Observer – Η φιλανθρωπική οργάνωση PSPA τερμάτισε τη συνεργασία της
LIFO NEWSROOM
Superman, καρχαρίες και Νταλί από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Superman, καρχαρίες και Νταλί από αύριο στους κινηματογράφους

Η πρώτη ταινία του αναγεννημένου διευρυμένου σύμπαντος της DC, ο υβριδικός μεταμεσονύκτιος χαβαλές του «Dangerous Animals» και το χιτσκοκικό «Spellbound», με την ονειρική σεκάνς ανθολογίας που σχεδίασε ο Σαλβαδόρ Νταλί, ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Μάικλ Ντάγκλας: «Δεν έχω καμία πρόθεση να ξαναπαίξω – Έπρεπε να σταματήσω»

Πολιτισμός / Μάικλ Ντάγκλας: «Δεν έχω καμία πρόθεση να ξαναπαίξω – Έπρεπε να σταματήσω»

Ο 80χρονος ηθοποιός και παραγωγός δηλώνει ότι είναι ευτυχισμένος μακριά από το κινηματογραφικό πλατό, μετά από σχεδόν 60 χρόνια αδιάκοπης δουλειάς – «Μου αρκεί να βλέπω τη σύζυγό μου να παίζει»
LIFO NEWSROOM