Θύμα ηλεκτρονικής απάτης η Βέφα Αλεξιάδου - Η ανάρτησή της στο Facebook

Θύμα ηλεκτρονικής απάτης η Βέφα Αλεξιάδου - Η ανάρτησή της στο Facebook Facebook Twitter
0

Θύμα ηλεκτρονικής απάτης καταγγέλλει πως έπεσε η Βέφα Αλεξιάδου

Πριν από μερικές ημέρες, η πασίγνωστη μαγείρισσα κατήγγειλε, με ανάρτησή της στο Facebook, πως επιτήδειοι εκμεταλλεύονται το όνομά της για να κερδίσουν χρήματα. Αναρτώντας μια φωτογραφία από ποστ σελίδας με τίτλο «Βέφα Αλεξιάδου Συνταγές», ζήτησε από τους φίλους και τους followers της να κάνουν μαζική αναφορά ώστε να απενεργοποιηθεί η σελίδα. 

Η κα Αλεξιάδου, που δεν σχετίζεται με κανέναν τρόπο με τη συγκεκριμένη σελίδα, δεν έκρυψε την αγανάκτησή της για το γεγονός. «Φίλες και φίλοι μου δείτε την απάτη που γίνεται εις βάρος του ονόματός μου. Οι ονομαζόμενοι δήθεν φαν μου εμπορεύονται το όνομά μου. Εσείς αν θέλετε να με βοηθήσετε κάντε αναφορά να κλείσει η σελίδα, που δεν είναι μια αλλά δύο αλληλένδετες», έγραψε χαρακτηριστικά.

Οι επιτήδειοι πουλούσαν διάφορα προϊόντα μέσω διαδικτύου, δήθεν με την «εγγύηση» της Βέφας Αλεξιάδου. Ανάμεσα σε αυτά και προϊόντα αδυνατίσματος. Πλέον η σελίδα φαίνεται να έχει απενεργοποιηθεί. 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο κολασμένος πανκ παράδεισος της Vivienne Westwood φωτίζεται ξανά

Πολιτισμός / Ο κολασμένος πανκ παράδεισος της Vivienne Westwood φωτίζεται ξανά

Μια μεγάλη έκθεση στο Bowes Museum επιστρέφει στη διαδρομή της Vivienne Westwood, πενήντα χρόνια μετά την έκρηξη του punk, φωτίζοντας τον τρόπο με τον οποίο ένωσε τη μόδα με την πρόκληση, την ιστορία του ενδύματος και μια ολόκληρη αισθητική ανυπακοής.
THE LIFO TEAM
ΟΣΚΑΡ ΧΑΒΙΕ ΜΠΑΡΔΕΜ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ

Πολιτισμός / Το μήνυμα του Χαβιέ Μπαρδέμ στα Όσκαρ 2026: «Όχι στον πόλεμο, ελευθερία στην Παλαιστίνη»

Τον Φεβρουάριο, ο Μπαρδέμ ήταν ένας από τους πάνω από 100 διάσημους που υπέγραψαν μια ανοιχτή επιστολή στην οποία επικρίνουν το Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου για τη «σιωπή» του σχετικά με τη Γάζα
THE LIFO TEAM
GUINESS JONATHAN ANDERSON

Πολιτισμός / O Jonathan Anderson συνεργάζεται με τη Guinness και λανσάρει πουλόβερ αξίας 1.450 ευρώ εμπνευσμένο από χαλί παμπ

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου μόδας DIOR συνεργάζεται με τη Guinness και παρουσιάζει μια ιδιαίτερη συλλογή ρούχων εμπνευσμένη από την αισθητική των παραδοσιακών παμπ
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Πολιτισμός / Εννέα πολυβραβευμένες ταινίες που βοηθούν να κατανοήσουμε την κοινωνία του Ιράν

Ταινίες που «μιλούν» για την κακοποίηση και την εξαΰλωση των δικαιωμάτων των γυναικών στη ζωή, το καθεστώς φόβου και φτώχειας και τον καθημερινό αγώνα για ελευθερία μέσα σε μια αυστηρά ελεγχόμενη κοινωνία.
THE LIFO TEAM