Θύμα ηλεκτρονικής απάτης η Βέφα Αλεξιάδου - Η ανάρτησή της στο Facebook

Θύμα ηλεκτρονικής απάτης η Βέφα Αλεξιάδου - Η ανάρτησή της στο Facebook Facebook Twitter
0

Θύμα ηλεκτρονικής απάτης καταγγέλλει πως έπεσε η Βέφα Αλεξιάδου

Πριν από μερικές ημέρες, η πασίγνωστη μαγείρισσα κατήγγειλε, με ανάρτησή της στο Facebook, πως επιτήδειοι εκμεταλλεύονται το όνομά της για να κερδίσουν χρήματα. Αναρτώντας μια φωτογραφία από ποστ σελίδας με τίτλο «Βέφα Αλεξιάδου Συνταγές», ζήτησε από τους φίλους και τους followers της να κάνουν μαζική αναφορά ώστε να απενεργοποιηθεί η σελίδα. 

Η κα Αλεξιάδου, που δεν σχετίζεται με κανέναν τρόπο με τη συγκεκριμένη σελίδα, δεν έκρυψε την αγανάκτησή της για το γεγονός. «Φίλες και φίλοι μου δείτε την απάτη που γίνεται εις βάρος του ονόματός μου. Οι ονομαζόμενοι δήθεν φαν μου εμπορεύονται το όνομά μου. Εσείς αν θέλετε να με βοηθήσετε κάντε αναφορά να κλείσει η σελίδα, που δεν είναι μια αλλά δύο αλληλένδετες», έγραψε χαρακτηριστικά.

Οι επιτήδειοι πουλούσαν διάφορα προϊόντα μέσω διαδικτύου, δήθεν με την «εγγύηση» της Βέφας Αλεξιάδου. Ανάμεσα σε αυτά και προϊόντα αδυνατίσματος. Πλέον η σελίδα φαίνεται να έχει απενεργοποιηθεί. 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ντάνιελ Ντέι Λιόυις, Παρκ Τσαν-Γουκ και Στίβεν Κινγκ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ντάνιελ Ντέι Λιόυις, Παρκ Τσαν-Γουκ και Στίβεν Κινγκ από αύριο στους κινηματογράφους

Το ερμηνευτικό comeback του σπουδαίου πρωταγωνιστή, η διασκευή του Νοτιοκορεάτη δημιουργού στο «Τσεκούρι» του Γαβρά, το ριμέικ του «Running Man» και μια γιαπωνέζικη έκπληξη για τους φίλους του φανταστικού στις αίθουσες από αυτή την Πέμπτη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Λουκέτο στο ιστορικό Antico Caffè Greco της Ρώμης μετά από πολυετή δικαστική διαμάχη

Πολιτισμός / Λουκέτο στο ιστορικό Antico Caffè Greco της Ρώμης μετά από πολυετή δικαστική διαμάχη

Το ιστορικό καφέ, το δεύτερο παλαιότερο της Ιταλίας μετά το Caffè Florian της Βενετίας, υπήρξε σημείο συνάντησης λογοτεχνών, καλλιτεχνών και διανοουμένων για περισσότερο από δυόμισι αιώνες
LIFO NEWSROOM
ΜΟΥΣΕΙΟ ΔΑΜΑΣΚΟΣ ΣΥΡΙΑ

Πολιτισμός / Συρία: «Διέρρηξαν το εθνικό μουσείο» στη Δαμασκό - Τι φέρεται να άρπαξαν από πτέρυγα που έχει και ελληνιστικά εκθέματα

Τι απαντά η διεύθυνση του μουσείου που «είναι κλειστό για λόγους ασφαλείας» και διαθέτει έργα ανεκτίμητης αξίας από την πλούσια αρχαία και νεώτερη κληρονομιά της Συρίας
LIFO NEWSROOM
ΥΠΠΟ: Αναδεικνύοντας τα παλαιοχριστιανικά μνημεία της Αστυπάλαιας

Πολιτισμός / ΥΠΠΟ: Αναδεικνύοντας τα παλαιοχριστιανικά μνημεία της Αστυπάλαιας

Το Υπουργείο Πολιτισμού ανέλαβε την αποκατάσταση και προβολή του Λουτρώνα του Ταλλαρά και των βασιλικών Καρέκλη και Αγίας Βαρβάρας, μνημείων που αποτελούν χαρακτηριστικά αρχιτεκτονικά δείγματα της πρωτοβυζαντινής περιόδου στο νησί
LIFO NEWSROOM
ΡΟΜΠΕΡΤ ΝΤΕ ΝΙΡΟ ΛΥΚΑΙΝΑ ΚΑΠΙΤΩΛΙΟΥ ΜΑΜΝΤΑΝΙ

Πολιτισμός / Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Βραβεύθηκε με τη «Λύκαινα του Καπιτωλίου» - «Με τον Μαμντάνι, να ξαναπάρουμε πίσω τη χώρα μας»

Η τελετή πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερα λιτό τρόπο, σε ένδειξη σεβασμού προς τον θάνατο εργάτη εξαιτίας της κατάρρευσης μέρους του «Πύργου των Κόμηδων»
LIFO NEWSROOM