Θύμα ηλεκτρονικής απάτης η Βέφα Αλεξιάδου - Η ανάρτησή της στο Facebook

Θύμα ηλεκτρονικής απάτης η Βέφα Αλεξιάδου - Η ανάρτησή της στο Facebook Facebook Twitter
0

Θύμα ηλεκτρονικής απάτης καταγγέλλει πως έπεσε η Βέφα Αλεξιάδου

Πριν από μερικές ημέρες, η πασίγνωστη μαγείρισσα κατήγγειλε, με ανάρτησή της στο Facebook, πως επιτήδειοι εκμεταλλεύονται το όνομά της για να κερδίσουν χρήματα. Αναρτώντας μια φωτογραφία από ποστ σελίδας με τίτλο «Βέφα Αλεξιάδου Συνταγές», ζήτησε από τους φίλους και τους followers της να κάνουν μαζική αναφορά ώστε να απενεργοποιηθεί η σελίδα. 

Η κα Αλεξιάδου, που δεν σχετίζεται με κανέναν τρόπο με τη συγκεκριμένη σελίδα, δεν έκρυψε την αγανάκτησή της για το γεγονός. «Φίλες και φίλοι μου δείτε την απάτη που γίνεται εις βάρος του ονόματός μου. Οι ονομαζόμενοι δήθεν φαν μου εμπορεύονται το όνομά μου. Εσείς αν θέλετε να με βοηθήσετε κάντε αναφορά να κλείσει η σελίδα, που δεν είναι μια αλλά δύο αλληλένδετες», έγραψε χαρακτηριστικά.

Οι επιτήδειοι πουλούσαν διάφορα προϊόντα μέσω διαδικτύου, δήθεν με την «εγγύηση» της Βέφας Αλεξιάδου. Ανάμεσα σε αυτά και προϊόντα αδυνατίσματος. Πλέον η σελίδα φαίνεται να έχει απενεργοποιηθεί. 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ελβετία προτείνει επίσημα τον λαρυγγισμό ως υποψήφιο για ένταξη στον Κατάλογο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO

Πολιτισμός / Η Ελβετία προτείνει τον λαρυγγισμό ως υποψήφιο για ένταξη στον Κατάλογο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO

Η Ελβετία έχει τέσσερις επίσημες γλώσσες — γερμανικά, γαλλικά, ιταλικά και ρομανσικά — αλλά, όπως λέει η καθηγήτρια Nadja Räss, θα έπρεπε να αναγνωριστεί και μια πέμπτη: ο λαρυγγισμός
LIFO NEWSROOM
«Ο Μισάνθρωπος» του Μολιέρου σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπουραζάνα

Πολιτισμός / «Ο Μισάνθρωπος» του Μολιέρου σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπουραζάνα

Με την έμμετρη, αιχμηρή κωμωδία του Μολιέρου «Ο Μισάνθρωπος» θ’ αναμετρηθεί τη χειμερινή σεζόν η ομάδα Aether, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Μπουραζάνα. Τη μετάφραση υπογράφει η Θεοδώρα Τσάμη, η οποία κρατά και τον ρόλο της Αρσινόης.
LIFO NEWSROOM
Λάνθιμος και ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο από την Παλαιστίνη από αύριο στα σινεμά

Πολιτισμός / Λάνθιμος και ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο από την Παλαιστίνη από αύριο στα σινεμά

Η «Bugonia», καθώς και η νοτιοκορεατική ταινία στην οποία βασίστηκε, το νέο πρωταγωνιστικό όχημα της Σίντνεϊ Σουίνι και το σοκαριστικό «Put your Soul on your Hand and walk», που οδήγησε στη δολοφονία της φωτορεπόρτερ Φάτμα Χασόνα από τον ισραηλινό στρατό, ξεχωρίζουν από το κινηματογραφικό πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Λίνα Μενδώνη σε UNESCO για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα: «Καλώ όλα τα κράτη-μέλη να στηρίξουν το αίτημα της Ελλάδας»

Πολιτισμός / Λίνα Μενδώνη σε UNESCO για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα: «Καλώ όλα τα κράτη-μέλη να στηρίξουν το αίτημα της Ελλάδας»

«Πιστεύουμε ακράδαντα πως τα Γλυπτά πρέπει να επανενωθούν στη γενέτειρά τους», τόνισε η υπουργός Πολιτισμού στη Γενική Συνέλευση του οργανισμού
LIFO NEWSROOM
Ξεκίνησαν τα λαμπρά εγκαίνια του Μεγάλου Αιγυπτιακού Μουσείου - Live η τελετή δίπλα στις Πυραμίδες της Γκίζας

Πολιτισμός / Ξεκίνησαν τα λαμπρά εγκαίνια του Μεγάλου Αιγυπτιακού Μουσείου - Live η τελετή δίπλα στις Πυραμίδες της Γκίζας

Πάνω από 100.000 εκθέματα, ανάμεσά τους ο θησαυρός του Τουταγχαμών, φιλοξενούνται στο μεγαλύτερο μουσείο παγκοσμίως αφιερωμένο αποκλειστικά σε έναν πολιτισμό
LIFO NEWSROOM