Νέες κατηγορίες του Τζόνι Ντεπ κατά της Άμπερ Χέρντ: «Έσβησε αναμμένο τσιγάρο στο πρόσωπο μου»

Νέες κατηγορίες του Τζόνι Ντεπ κατά της Άμπερ Χέρντ: «Έσβησε αναμμένο τσιγάρο στο πρόσωπο μου» Facebook Twitter
0

Το σήριαλ των αλληλοκατηγοριών του Τζόνι Ντεπ και της Άμπερ Χερντ για βία κατά τη διάρκεια του γάμου τους έχει ακόμα ένα επεισόδιο.

Ο 56χρονος ηθοποιός κατηγορεί την 33χρονη πρώην σύζυγό του πως έσβησε ένα αναμμένο τσιγάρο στο δεξί του μάγουλο, ενώ λίγο πριν του είχε πετάξει ένα μπουκάλι που τον τραυμάτισε σοβαρά στο δάχτυλο. Το περιστατικό που καταγγέλλει ο Ντεπ συνέβη στην Αυστραλία το 2015.

Οι νέες καταγγελίες του Ντεπ περιλαμβάνονται στην μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση που έχει καταθέσει κατά της εταιρείας News Group Newspapers, στην οποία ανήκε η βρετανική εφημερίδα Sun η οποία δημοσίευσε ένα κείμενο υπέρ της Χέρντ. 

Ο δικηγόρος του Ντεπ, ο Άνταμ Γουόλντμαν δήλωσε πως «σήμερα απαντήσαμε στο δικαστήριο στην Sun και στην "copy paste" υπεράσπιση των τελευταίων  ισχυρισμών- απάτη της Άμπερ Χερντ περί κακοποίησης. Και δώσαμε περισσότερο στοιχεία για την άγρια βία της Άμπερ Χερντ κατά του κ. Ντέπ. ο οποίος ήταν το πραγματικό θύμα ενδοοικογενειακής βίας σε αυτή τη σχέση». 

Και η δήλωση συνεχίζει: «Και θα ακολουθήσουν και άλλα στοιχεία. Ακόμα η κ. Χερντ υποστηρίζεται από κάποιους που επιτρέπουν απάτες, όπως η Sun του Ρούπερτ Μέρντοχ. Άραγε το κίνημα #MeToo ενδιαφέρεται και για άνδρες που είναι θύματα»;.

Φαίνεται πως ο δικηγόρος του Ντεπ εκτός από τα έγγραφα που κατέθεσε στο δικαστήριο κατέθεσε και μια φωτογραφία, που σύμφωνα με όσα λέει, δείχνει τον ηθοποιό ξαπλωμένο σε νοσοκομείο της Αυστραλίας λίγες ώρες μετά το περιστατικό. 

Νέες κατηγορίες του Τζόνι Ντεπ κατά της Άμπερ Χέρντ: «Έσβησε αναμμένο τσιγάρο στο πρόσωπο μου» Facebook Twitter

Ο δικηγόρος της Άμπερ Χερντ, ο Έρικ Τζόρτζ διέψευσε με τη σειρά του τους ισχυρισμούς του Ντεπ. «Αυτή η κατηγορία είναι εξωφρενική, προσβλητική και απολύτως ψευδής. Αυτή η φωτογραφία δεν αποδεικνύει τίποτα, πέρα από το γεγονός πως ο κ. Ντεπ είναι τόσο απελπισμένος που καταφεύγει σε κάθε είδους αλλόκοτες καταγγελίες προκειμένου να τραβήξει μακριά την προσοχή από τη συνεχιζόμενη σωματική και συναισθηματική κακοποίηση της Άμπερ Χερντ».

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Πολιτισμός / Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Με έκταση περίπου 10.000 τ.μ. αλλά προσβάσιμο στο 10% με 20%, το σπήλαιο Πετραλώνων εκτιμάται ότι σχηματίστηκε πριν από ένα και πλέον εκατομμύρια χρόνια και αποτέλεσε έναν χώρο όπου κατέφευγαν τροφοκυνηγοί
NEWSROOM