Οι πρωταγωνιστές της νέας καμπάνιας του οίκου Balenciaga είναι μια σειρά από αληθινά ζευγάρια που φωτογραφήθηκαν στο Παρίσι, φέρνοντας την ερωτική χημεία τους στις εικόνες της καινούργιας κολεξιόν.

 

Ο Greg Finck, γνωστός για τις ρομαντικές γαμήλιες λήψεις του σε high fashion editorials, φωτογράφισε τα ζευγάρια με δημιουργίες από την νέα συλλογή Φθινόπωρο-Χειμώνας, έξω από οπωροπωλεία του Παρισιού, να αγκαλιάζονται στο μετρό ή να φιλιούνται με φόντο τον Σηκουάνα. 

 

Στο πλαίσιο της νέας καμπάνιας κυκλοφόρησε επίσης ένα βίντεο δια χειρός Ed Fornieles, που δείχνει πλάνα των ζευγαριών από κάμερα ασφαλείας να συζητούν για τις σχέσεις τους σε ένα υπόγειο πάρκινγκ αυτοκινήτων. 

 

«Είναι το σύγχρονο όραμά μου για το παριζιάνικο στιλ. Ξεκίνησα να κοιτάζω ξανά τους κώδικες του Balenciaga που είναι σημαντικοί για εμένα, να τους εκσυγχρονίζω και να τους επαναφέρω. Δεν υπάρχει Balenciaga χωρίς Παρίσι», σχολίασε ο Demna Gvasalia, καλλιτεχνικός διευθυντής του διάσημου οίκου.

 

«Αυτός ο οίκος έχει μακρά ιστορία, αλλά η δουλειά μου είναι να τον εκσυγχρονίσω και να τον κάνω ελκυστικό στον πελάτη που έχουμε σήμερα. Η συλλογή είναι για ανθρώπους που αγαπούν την μόδα και τα ψώνια. Αυτό κάνω», πρόσθεσε ο ίδιος, μιλώντας στην Vogue.

 

 

 

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την νέα διαφημιστική καμπάνια του οίκου Balenciaga: