Στη Μύκονο η Κένταλ Τζένερ - Κάνει διακοπές με την Σανίνα Σάικ και γυναικοπαρέα

Facebook Twitter
0

Η Κένταλ Τζένερ βρίσκεται στη Μύκονο για διακοπές παρέα με την φίλη της και μοντέλο Σανίνα Σάικ, που πρόσφατα πήρε διαζύγιο από τον σύζυγό της, DJ Ruckus.

Τα δύο μοντέλα συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός να διασκεδάζουν την Κυριακή στο Nammos, όπου έφτασαν με σκάφος μαζί με άλλα μοντέλα και φίλες τους και όλες μαζί διασκέδασαν στην παραλία μέχρι την δύση του ηλίου.  

Το 23χρονο μοντέλο της διάσημης οικογένειας Καρντάσιαν-Τζένερ συνέχισε τις διακοπές της στο νησί και την επόμενη μέρα, που επισκέφτηκε περισσότερες παραλίες της Μυκόνου, ξανά παρέα με την φίλη της, Σανίνα, συνοδευόμενες αυτή τη φορά και από μερικούς άντρες. Σήμερα η Κένταλ Τζένερ απόλαυσε μια βόλτα με φουσκωτό σκάφος στο νησί ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του Lifo.gr το μεσημέρι ήταν στο Alemagou στην Φτελιά όπου γευμάτισε μαζί με την παρέα της. Η παρέα πάντως δεν ήταν και τόσο διακριτική καθώς όλες τους ήταν περικυκλωμένες σχεδόν συνέχεια από σωματοφύλακες

Οι Κένταλ και Σανίνα, σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, είναι και οι δυο ελεύθερες αυτήν την περίοδο, μετά τον φημολογούμενο χωρισμό της πρώτης με τον 22χρονο μπασκετμπολίστα του NBA, Μπεν Σίμονς, τον περασμένο Μάιο και το διαζύγιο της δεύτερης από τον 35χρονο DJ Ruckus, πριν από ένα μήνα.

Η φιλία των δυο μοντέλων ξεκίνησε πριν από τέσσερα χρόνια, όταν φωτογραφήθηκαν για πρώτη φορά μαζί σε ένα γιοτ στο Μονακό, μαζί με τις φίλες τους Gigi Hadid και Χέιλι Μπάλντουιν. 

Η Κένταλ Τζένερ έχει δημοσιεύσει διάφορες φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο Instagram από τις διακοπές της στη Μύκονο, χωρίς ωστόσο να αναφέρει πουθενά την τοποθεσία:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kendall (@kendalljenner) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kendall (@kendalljenner) στις

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM