Eurovision 2019: H Μαντόνα έφτασε τη νύχτα στο Τελ Αβίβ - Ένας μικρός στρατός στο πλευρό της

Eurovision 2019: H Μαντόνα έφτασε τη νύχτα στο Τελ Αβίβ - Ένας μικρός στρατός στο πλευρό της Facebook Twitter
4

Η Μαντόνα έφτασε χθες το βράδυ στο Τελ Αβίβ στο Ισραήλ, καθώς το Σάββατο αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της στο τελικό του διαγωνισμού της Eurovision 2019.

H Mαντόνα έφτασε στο αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ με ιδιωτικό τζετ συνοδευόμενη από ένα μεγάλο επιτελείο. Τα βίντεο δείχνουν την τραγουδίστρια να κατεβαίνει από το αεροσκάφος ενώ ένα τεράστιο κομβόι οχημάτων συνόδευσε στη συνέχεια την τραγουδίστρια στο ξενοδοχείο Dan. Τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια, αλλά οι παπαράτσι κατάφεραν να την απαθανατίσουν μέσα στο όχημα.

Η άφιξή της  Μαντόνα στο Ισραήλ δίνει τέλος μάλλον σε σενάρια που ήθελαν μέχρι χθες να υπάρχει ζήτημά με την εμφάνισή της λόγω του ότι δεν είχε υπογράψει συμβόλαιο. Ωστόσο δεν σηματοδοτεί το τέλος για τις φωνές - ακόμη και από φανς της - που την κατακρίνουν επειδή δεν επέλεξε να μποϊκοτάρει τον διαγωνισμό που φέτος γίνεται στο Ισραήλ.

Η Μαντόνα εξήγησε χθες επισήμως τη θέση της για την επιλογή της να συμμετάσχει στη Eurovision και μεταξύ άλλων ανέφερε ότι πάντα θα υπερασπίζεται τα ανθρώπινα δικαιώματα και ότι ελπίζει να δει «ένα νέο μονοπάτι προς την ειρήνη».

Στο πρώτο αυτό σχόλιό της σχετικά με την απόφασή της να τραγουδήσει στην διοργάνωση η Μαντόνα δήλωσε υποστηρίκτρια όλων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. «Δεν θα σταματήσω να παίζω μουσική για να εξυπηρετήσω την πολιτική ατζέντα κάποιου, ούτε θα σταματήσω να μιλάω κατά των παραβιάσεων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων όπου και αν αυτές σημειώνονται στον κόσμο», ανέφερε η τραγουδίστρια σε ανακοίνωσή της προς το Reuters. «Ραγίζει η καρδιά μου κάθε φορά που ακούω για τις αθώες ζωές που χάνονται σε αυτήν την περιοχή και για την βία, που τόσο συχνά διαιωνίζεται για να εξυπηρετεί τους πολιτικούς στόχους ανθρώπων που επωφελούνται από αυτή την αρχαία διένεξη. Ελπίζω και εύχομαι να απαλλαγούμε σύντομα από αυτόν τον φοβερό κύκλο της καταστροφής και να δημιουργήσουμε ένα νέο μονοπάτι προς την ειρήνη».

Πολιτισμός
4

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Paradise lost: Το έπος που έκανε τον Σατανά σταρ και δεν έπαψε ποτέ να διχάζει

Πολιτισμός / Paradise lost: Το έπος που έκανε τον Σατανά σταρ και δεν έπαψε ποτέ να διχάζει

Το Paradise Lost δεν έμεινε στην ιστορία μόνο ως ένα από τα μεγάλα έπη της αγγλικής λογοτεχνίας, αλλά και ως το βιβλίο που έκανε τον Σατανά μία από τις πιο γοητευτικές και αμφιλεγόμενες μορφές της δυτικής φαντασίας
THE LIFO TEAM
Ένα νέο ντοκιμαντέρ για τον Orwell ανατέμνει το ψέμα της εποχής

Πολιτισμός / Ένα νέο ντοκιμαντέρ για τον Orwell ανατέμνει το ψέμα της εποχής

Ο σκηνοθέτη Raoul Peck επιστρέφει με το Orwell: 2+2=5, ένα ντοκιμαντέρ που ξαναφέρνει τον George Orwell στο παρόν, συνδέοντας το έργο του με τη γλώσσα της εξουσίας, την προπαγάνδα και τη φθορά των δημοκρατιών.
THE LIFO TEAM
Ο κολασμένος πανκ παράδεισος της Vivienne Westwood φωτίζεται ξανά

Πολιτισμός / Ο κολασμένος πανκ παράδεισος της Vivienne Westwood φωτίζεται ξανά

Μια μεγάλη έκθεση στο Bowes Museum επιστρέφει στη διαδρομή της Vivienne Westwood, πενήντα χρόνια μετά την έκρηξη του punk, φωτίζοντας τον τρόπο με τον οποίο ένωσε τη μόδα με την πρόκληση, την ιστορία του ενδύματος και μια ολόκληρη αισθητική ανυπακοής.
THE LIFO TEAM
ΟΣΚΑΡ ΧΑΒΙΕ ΜΠΑΡΔΕΜ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ

Πολιτισμός / Το μήνυμα του Χαβιέ Μπαρδέμ στα Όσκαρ 2026: «Όχι στον πόλεμο, ελευθερία στην Παλαιστίνη»

Τον Φεβρουάριο, ο Μπαρδέμ ήταν ένας από τους πάνω από 100 διάσημους που υπέγραψαν μια ανοιχτή επιστολή στην οποία επικρίνουν το Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου για τη «σιωπή» του σχετικά με τη Γάζα
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια
...να κάνει την αρπαχτή της...να υποβάλλει τα σέβη της στο καθεστώς...να μιλήσει για την παγκόσμια ειρήνη βεβαίως,βεβαίως...να τσιμπήσει και κανένα σχετικό νομπελάκι.