Ο DJ Sky σκοτώθηκε σε ένα απίστευτο δυστύχημα προσπαθώντας να σώσει μία φίλη

Ο DJ Sky σκοτώθηκε σε ένα απίστευτο δυστύχημα προσπαθώντας να σώσει μία φίλη Facebook Twitter
0

Ο πασίγνωστος DJ Adam Sky σκοτώθηκε σε ένα τραγικό και αναπάντεχο δυστύχημα, κατά τη διάρκεια των διακοπών του στο Μπαλί της Ινδονησίας, προσπαθώντας να σώσει μία φίλη του. 

Όπως μεταδίδει το BBC, ο 42χρονος Αυστραλός τραυματίστηκε θανάσιμα ενώ επιχειρούσε να βοηθήσει μία φίλη του που είχε πέσει από μεγάλο ύψος και κείτονταν στο έδαφος. Σύμφωνα με το Nine News, η γυναίκα είχε πέσει από την ταράτσα που διασκέδαζαν, χτυπώντας με δύναμη στο έδαφος, ύστερα από πτώση αρκετών μέτρων. Πάνω στην αγωνία και στη βιασύνη του να φτάσει στο πλευρό της για να της δώσει τις πρώτες βοήθειες, ο Sky προσέκρουσε με ορμή σε μία κλειστή γυάλινη πόρτα.

Προσπαθώντας να φτάσει όσο πιο γρήγορα γινόταν στην τραυματία, ο DJ δεν είδε την διάφανη πόρτα με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στην τζαμαρία και να τραυματιστεί θανάσιμα σε πολλά σημεία του κορμιού του. Πολύ γρήγορα έχασε κρίσιμη ποσότητα αίματος και υπέκυψε στα τραύματά του. Άγνωστη παραμένει η κατάσταση της κοπέλας. 

Ο θάνατος του πασίγνωστου DJ επιβεβαιώθηκε με μία λιτή ανακοίνωση στην επίσημη σελίδα του στο Facebook, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια, τους φίλους και τους φανς του. Ο Sky υπήρξε ένας από τους πιο δημοφιλής DJ στην Ασία και πέρυσι είχε συγκεντρώσει το ενδιαφέρον εκατομμυρίων φαν, ανεβαίνοντας στην θέση No3. 

Ο DJ Sky σκοτώθηκε σε ένα απίστευτο δυστύχημα προσπαθώντας να σώσει μία φίλη Facebook Twitter

«Με μεγάλη θλίψη επιβεβαιώνουμε ότι ο Άνταμ Νιτ (σ.σ όπως ήταν το πραγματικό του όνομα) ενεπλάκη σε ένα θανάσιμο δυστύχημα ενώ προσπαθούσε να βοηθήσει μία φίλη που είχε υποστεί πολλαπλά κατάγματα, στο Μπαλί, το Σάββατο 4 Μαΐου του 2019. Συγγενείς και φίλοι του Άνταμ ταξιδεύουν σήμερα στο Μπαλί για να όλες τις απαραίτητες διαδικασίας. Σας ζητάμε να σεβαστείτε τις ιδιωτικές στιγμές της οικογένειας, που προσπαθεί να συνειδητοποιήσει την τραγική απώλεια». 

Ο DJ Sky είχε ανέβει τρεις φορές στο top-10 Ασίας έχοντας στο παρελθόν συνεργαστεί με πασίγνωστους καλλιτέχνες όπως οι Fat Boy Slim, David Guetta και The Scissor Sisters. Τα πιο γνωστά κομμάτια του είναι τα Illogical, Larynx και Kreatine.

Με πληροφορίες από BBC

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Πολιτισμός / Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς κυκλοφόρησαν από το Μεταίχμιο δύο βιβλία της πολυδιαβασμένης στην Ελλάδα και στη Γαλλία Ανί Ερνό (Anni Ernaux, Νόμπελ Λογοτεχνίας 2022), σε μετάφραση Ρίτας Κολαΐτη
NEWSROOM