O πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μάρκλ θα κρατήσουν «ιδιωτική» τη γέννηση του παιδιού τους

O πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μάρκλ θα κρατήσουν «ιδιωτική» τη γέννηση του παιδιού τους Facebook Twitter
0

O πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ θα κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τη γέννηση του πρώτου τους παιδιού, όπως έκανε γνωστό το παλάτι του Μπάκιγχαμ. 

Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε εκ μέρους του ζευγαριού αναφέρεται πως «ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ είναι ιδιαίτερα ευγνώμονες για τα μηνύματα που έχουν πάρει από ανθρώπους από όλο το Ηνωμένο Βασίλειο και όλον τον κόσμο, καθώς ετοιμάζονται να υποδεχθούν το μωρό τους.

Πήραν την απόφαση να κρατήσουν ιδιωτικά τα σχέδια σχετικά με την άφιξη του μωρού. Ο Δούκας και η Δούκισσα προσμένουν να μοιραστούν τα συναρπαστικά νέα με όλους αφού θα έχουν πρώτα την ευκαιρία να γιορτάσουν σε στενό κύκλο ως μια καινούργια οικογένεια». 

Η ανακοίνωση φαίνεται πως επιβεβαιώνει δημοσιεύματα που έλεγαν πως δεν θα κυκλοφορήσουν άμεσα φωτογραφίες του νεογέννητου μωρού.

Το πρώτο παιδί της Μέγκαν Μαρκλ και του Πρίγκιπα Χάρι θα είναι 7ο στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου. 

Η απόφαση του ζευγαριού για αποφυγή της δημοσιότητας είναι αρκετά διαφορετική με αυτή που είχαν πάρει ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον στη γέννηση των τριών δικών τους παιδιών.

Και στις τρεις περιπτώσεις είχαν εμφανιστεί μαζί με το μωρό μπροστά στις κάμερες, λίγες ώρες μετά τη γέννηση του. 


Δεν υπάρχουν ενδείξεις για το που πρόκειται να γεννήσει η Μέγκαν Μαρκλ, ενώ ο τοκετός αναμένεται μέσα στις επόμενες εβδομάδες. 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγάπα με! Οι Inez & Vinoodh γιορτάζουν 40 χρόνια κοινής ματιάς με μεγάλη αναδρομική έκθεση στη Χάγη

Πολιτισμός / Αγάπα με! Οι Inez & Vinoodh γιορτάζουν 40 χρόνια πορείας με μια αναδρομική έκθεση

Το Kunstmuseum Den Haag παρουσιάζει από τις 21 Μαρτίου έως τις 6 Σεπτεμβρίου 2026 τη μεγάλη αναδρομική έκθεση Can Love Be a Photograph: 40 Years of Inez & Vinoodh. Με αφορμή τα 40 χρόνια της κοινής τους πορείας, το διάσημο φωτογραφικό δίδυμο μιλά για τη φωτογραφία ως πράξη αγάπης και για μια εικόνα που κινείται ανάμεσα στη μόδα, την τέχνη και την επινόηση της πραγματικότητας
THE LIFO TEAM
Τι ψάχνει ένας γιος όταν ψάχνει την αλήθεια για τον πατέρα του;

Πολιτισμός / Τι ψάχνει ένας γιος όταν ψάχνει την αλήθεια για τον πατέρα του;

Το νέο memoir του Tom Junod χρησιμοποιεί τα οικογενειακά μυστικά, τις αποκαλύψεις και τη δημοσιογραφική έρευνα όχι μόνο για να ξαναδεί έναν χαρισματικό και σκοτεινό πατέρα, αλλά και για να ανοίξει ένα μεγαλύτερο ερώτημα γύρω από τον ανδρισμό, την κληρονομιά και την αλήθεια.
THE LIFO TEAM
ΝΑΥΑΓΙΟ ΜΕΝΤΩΡ ΑΝΑΣΚΑΦΗ ΓΛΥΠΤΟ ΔΙΑΚΟΣΜΟ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ

Πολιτισμός / Ναυάγιο ΜΕΝΤΩΡ: Νέα ευρήματα από το πλοίο του Έλγιν - Βρέθηκε θραύσμα από τον γλυπτό διάκοσμο του Παρθενώνα;

Το μπρίκι ΜΕΝΤΩΡ, που βυθίσθηκε τον Σεπτέμβριο του 1802 έξω από το λιμάνι του Αβλέμονα στα νοτιοανατολικά των Κυθήρων, ήταν ένα από τα ιδιόκτητα πλοία του Λόρδου Έλγιν
THE LIFO TEAM