Η Έμμα Κορονέλ, σύζυγος του Ελ Τσάπο, θα δημιουργήσει συλλογή ρούχων με τα αρχικά του

Η Έμμα Κορονέλ, σύζυγος του Ελ Τσάπο, θα δημιουργήσει συλλογή ρούχων με τα αρχικά του Facebook Twitter
ΕΡΑ
0

Η Έμμα Κορονέλ, η σύζυγος του Μεξικανού βαρόνου των ναρκωτικών Ελ Τσάπο, ανακοίνωσε σήμερα ότι θα δημιουργήσει μια συλλογή ρούχων με τα αρχικά του συζύγου της.

Η συλλογή θα φέρει τα αρχικά του Ελ Τσάπο, «JGL» δηλαδή Joaquin Guzman Loera (Χοακίν Γκουζμάν Λοέρα).

Ο Ελ Τσάπο βρίσκεται αντιμέτωπος με την ποινή της ισόβιας κάθειρξης.

«Στόχος μου είναι να προβάλω το στυλ μου και το στυλ του συζύγου μου» επισήμανε η ίδια, πρώην βασίλισσα της ομορφιάς, στον λογαριασμό της στο Instagram.

Εκεί, άλλωστε, τους τρεις μήνες, που διήρκεσε η δίκη του συζύγου της (Νοέμβριο-Φεβρουάριο) στο ομοσπονδιακό δικαστήριο του Μπρούκλιν, η 29χρονη ανέβαζε φωτογραφίες της με ρούχα.

Η επίδοξη σχεδιάστρια απηύθυνε κάλεσμα στους ενδιαφερόμενους μόδιστρους να επικοινωνήσουν μαζί της μέσω της δικηγόρου της Μαριέλ Κολόν, που είναι επίσης συνήγορος του συζύγου της, ενώ κάλεσε τους άνω των 100.000 ακολούθους της στο Instagram να της κάνουν προτάσεις.

Ο 61χρονος σύζυγός της συνήθιζε τις εμφανίσεις με πολύχρωμα πουκάμισα, καπελάκια του μπέιζμπολ και αθλητικά παπούτσια.

Τον Ιανουάριο, μια νεαρή γυναίκα που υποστηρίζει ότι είναι η κόρη του Ελ Τσάπο, η Αλεχαντρίνα Γκισέλ Γκουζμάν, είχε ήδη ανακοινώσει ότι λανσάρει τη δική της συλλογή ρούχων, κοσμημάτων και ποτών, που θα ονομάσει El Chapo 701, ένας αριθμός που παραπέμπει στην κατάταξη του εμπόρου ναρκωτικών στον κατάλογο του Forbes με τους πλουσιότερους του πλανήτη, του 2009.

 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Τρέισι Έμιν έκανε επέμβαση στα μάτια: «Θα δω καθαρά για πρώτη φορά στη ζωή μου»

Πολιτισμός / Η Tracey Emin θέλει να δει ξανά τα έργα της — κυριολεκτικά

Για πάνω από έναν χρόνο, η Tracey Emin έβλεπε τον κόσμο θολό και «σε αποχρώσεις σέπια». Μετά την επέμβαση στα μάτια, λέει πως το πρώτο που θέλει είναι να πάει στην Tate Modern και να δει καθαρά τη μεγάλη της έκθεση.
THE LIFO TEAM
Ο Γουίλεμ Νταφόε στην Αθήνα: πρεμιέρα, κουλούρι και μια συνάντηση με τον Μάριο Μπανούσ

Πολιτισμός / Ο Γουίλεμ Νταφόε στην Αθήνα: μια πρεμιέρα,ένα κουλούρι και μια συνάντηση με τον Μάριο Μπανούσι

Ο Γουίλεμ Νταφόε βρίσκεται στην Αθήνα για την πανελλήνια πρεμιέρα του «Πάρτυ Γενεθλίων». Ο Μάριο Μπανούσι ανέβασε φωτογραφίες μαζί του στην πόλη, λίγους μήνες πριν παραλάβει στη Βενετία τον Αργυρό Λέοντα της Biennale Teatro.
THE LIFO TEAM
Η γαλλική ταινία όπου ένας ιός μετατρέπει τους gay άνδρες σε straight

Πολιτισμός / Η γαλλική ταινία όπου ένας ιός μετατρέπει τους gay άνδρες σε straight

Στο Jim Queen, ένας ιός μετατρέπει τους gay άνδρες σε straight και ένας queer influencer ψάχνει τη θεραπεία στο Παρίσι. Η γαλλική ταινία κινουμένων σχεδίων για ενήλικες έκανε πρεμιέρα στις Κάννες, μετατρέποντας την ετεροφυλοφιλία σε camp ταινία τρόμου για τη gay σκηνή.
THE LIFO TEAM
Η Μπάρμπρα Στρέιζαντ ακυρώνει την παρουσία της στις Κάννες μετά από τραυματισμό

Πολιτισμός / Η Μπάρμπρα Στρέιζαντ χάνει την πρώτη της εμφάνιση στις Κάννες μετά από τραυματισμό

Η 84χρονη σταρ δεν θα παραστεί στην τελετή λήξης του Φεστιβάλ Καννών, όπου θα λάμβανε τιμητικό Χρυσό Φοίνικα για το σύνολο της καριέρας της, καθώς αναρρώνει από τραυματισμό στο γόνατο.
THE LIFO TEAM
Εντυπωσιακή ανακάλυψη στην Πομπηία: Γιατρός αναγνωρίστηκε από τα εργαλεία του

Πολιτισμός / Εντυπωσιακή ανακάλυψη στην Πομπηία: Γιατρός αναγνωρίστηκε από τα εργαλεία του

Νέα εξέταση σε εκμαγείο θύματος της έκρηξης του Βεζούβιου αποκάλυψε ευρήματα που βοήθησαν τους αρχαιολόγους να ταυτοποιήσουν το επάγγελμά του, σχεδόν 2.000 χρόνια μετά τον θάνατό του
THE LIFO TEAM