Ο γιος του Ανδρέα Μπάρκουλη μιλά για τη ζωή του με τη νόσο του Crohn και τον πατέρα του

Ο γιος του Ανδρέα Μπάρκουλη μιλά για τη ζωή του με τη νόσο του Crohn και τον πατέρα του Facebook Twitter
0

Ο Νίκος Μπάρκουλης, γιος του ηθοποιού Ανδρέα Μπάρκουλη εμφανίστηκε χθες στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα» και για πρώτη φορά αποκάλυψε πώς αντιμετώπισε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, αλλά και πώς νιώθει που έχει ένα «βαρύ» επώνυμο για τον ελληνικό κινηματογράφο.

Ο 17χρονος Νίκος μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη για πρώτη φορά για τη νόσο Crohn, το αυτοάνοσο νόσημα που πάσχει εδώ και πέντε χρόνια. 

«Μου είχε σταματήσει την ανάπτυξη και έχανα μόνο κιλά συνέχεια. Είχα πόνους απίστευτους και ζαλάδες. Έχασα και την Α' Γυμνασίου. Τώρα θα τελείωνα. Ούτε από το κρεβάτι δεν μπορούσα να σηκωθώ, από πόνους, από αδυναμία και κούραση. Αφυδατωνόμουν συνέχεια. Στο Γυμνάσιο δεν μου έδωσαν καν την ευκαιρία να πάω να δώσω εξετάσεις, επειδή είμαι ο Μπάρκουλης. Θεωρούσαν πως η μάθησή μου ήταν ελλιπής. Είχαμε όλα τα χαρτιά. Α' Γυμνασίου ήταν, τι τους πείραζε; Τώρα την έχω ξεπεράσει. Ξεκίνησε στα 11 μου. Σιγά-σιγά ανέβαινε. Το καταλάβαινα, αλλά δε μίλαγα στη μαμά μου για να μην την αγχώνω», είπε.

Ο γιος του Ανδρέα Μπάρκουλη μιλά για τη ζωή του με τη νόσο του Crohn και τον πατέρα του Facebook Twitter

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως και η μητέρα του αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα υγείας με καρκίνο και μίλησε για το πόσο δύσκολα ήταν τα παιδικά του χρόνια με όλα αυτά τα προβλήματα που είχε η οικογένεια.

Ο Νίκος Μπάρκουλης είπε επίσης πως η επιθυμία του είναι να γίνει ηθοποιός και μάλιστα θέλει να περάσει στη σχολή του Εθνικού κάτι που θα έκανε τον πατέρα του υπερήφανο.

 
 
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Πολιτισμός / Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Με έκταση περίπου 10.000 τ.μ. αλλά προσβάσιμο στο 10% με 20%, το σπήλαιο Πετραλώνων εκτιμάται ότι σχηματίστηκε πριν από ένα και πλέον εκατομμύρια χρόνια και αποτέλεσε έναν χώρο όπου κατέφευγαν τροφοκυνηγοί
NEWSROOM