Σοφία Χατζηπαντελή: Δέχομαι απειλές για την ζωή μου λόγω των φρυδιών μου

Σοφία Χατζηπαντελή: Δέχομαι απειλές για την ζωή μου λόγω των φρυδιών μου Facebook Twitter
4

Η Ελληνοκύπρια Σοφία Χατζηπαντελή δέχεται πλέον μέχρι και απειλές για την ζωή της λόγω της φρυδιών της, αλλά η ίδια επιμένει στο look της, το οποίο λέει πως λατρεύει ο σύντροφός της. 

Το 22χρονο μοντέλο, που έγινε διάσημη για τα ενωμένα φρύδια της, αποκάλυψε πως στα social media την βομβαρδίζουν με κάθε είδους απειλές για την εκκεντρική της εμφάνιση αλλά εκείνη προσπαθεί να αγνοεί τα αρνητικά σχόλια. Εξάλλου, όπως λέει, αρέσουν πολύ στον σύντροφό της.

«Δέχομαι πολλές απειλές για την ζωή μου. Προσπαθώ να μην τα διαβάζω όλα, άλλωστε πολλοί μου τα λένε όταν γράφονται, προφανώς και δεν έχω την υπομονή να διαβάζω το σχόλιο του καθενός. Είναι λίγο κρίμα όταν θες να διαβάσεις τα θετικά και πρέπει να δεις και όλα τα αρνητικά, αλλά αξίζει τον κόπο», είπε η 22χρονη, που ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Πιρς Μόργκαν. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Friendly reminder that no one is “cool enough” to be fucking MEAN

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sophia Hadjipanteli ☠️? (@sophiahadjipanteli) στις


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

??????????????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sophia Hadjipanteli ☠️? (@sophiahadjipanteli) στις


Όταν ο παρουσιαστής την ρώτησε αν ο σύντροφός της, Ζακ Αποστόλου, φωτογράφος με έδρα το Λονδίνο, είναι φαν των φρυδιών της, η Σοφία Χατζηπαντελή απάντησε: «Τα λατρεύει. Είχε και αυτός μονόφρυδο όταν ήταν μικρός. Εγώ τα βάφω βέβαια. Γενικά είναι σκούρα αλλά όχι τόσο, οπότε κάθε φορά που τα βάφω ασχολείται πάρα πολύ με αυτό που κάνω».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Baby baby

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zac Apostolou (@zacapostolou) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

By @derekridgers ??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zac Apostolou (@zacapostolou) στις


Στην συνέντευξή της αποκάλυψε επίσης πως η ιδιαίτερη εμφάνιση των φρυδιών της προέκυψε τυχαία το 2014, όταν αποπειράθηκε να τα βάψει και κατά λάθος τα έκανε μαύρα. Ωστόσο αντί να τα διορθώσει, αποφάσισε να αγκαλιάσει αυτό το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της και να κάνει καριέρα με αυτό, καταφέρνοντας να κλείσει τελικά συμβόλαιο με ένα βρετανικό πρακτορείο μοντέλων.  

Όπως λέει, ελπίζει το ενιαίο φρύδι της να στείλει ένα θετικό μήνυμα, εμπνέοντας και άλλους να ποδεχθούν το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό τους. Για τον σκοπό αυτό έχει ξεκινήσει μάλιστα και ένα σχετικό κίνημα, το #UnibrowMovement.

Πολιτισμός
4

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Σοφία Χατζηπαντελή, το μοντέλο με τα ασυνήθιστα φρύδια, για πρώτη φορά απαντά στην κριτική

Διεθνή / Η Σοφία Χατζηπαντελή, το μοντέλο με τα ασυνήθιστα φρύδια, για πρώτη φορά απαντά στην κριτική

Τα τελευταία δύο χρόνια, η νεαρή γυναίκα δέχεται σκληρά σχόλια που αγγίζουν τομ bullying στους λογαριασμούς της στα social media: αυτά που λέει σίγουρα δεν θα αρέσουν στους επικριτές της

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Πολιτισμός / Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Ο Ρίτσαρντ Σέρα ήταν ένας σύγχρονος μινιμαλιστής καλλιτέχνης γνωστός για τα μνημειώδη ατσάλινα γλυπτά του. Τα συχνά τρομακτικά σε κλίμακα έργα του προκαλούν ζάλη και αποπροσανατολισμό, με τις αρχιτεκτονικές τους καμπύλες να στροβιλίζονται, καθώς οι θεατές περπατούν στα περάσματά τους.
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Εγω μετα το gamergate δεν πιστευω κανεναν που βγαινει και το διαλαλει οτι δεχεται απειλες για την ζωη του/της και ποσο δε μεσω τουιτερ. Aν δεν ειναι στημμενο, ειναι πεντε βλαμμενα στην αλλη ακρη του κοσμου που κραζουν "πσοφα!". Σκοραρει πολυ καλα ομως στα opression olympics
Εν τω μεταξύ κράζουν κάποιες στα σχόλια στο facebook, που έχουν μείνει στη μόδα φρυδιών των 00's. Ειρωνεία. Βρήκαν να σχολιάσουν και τα χείλη της.Όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.
Δεν καταλαβαίνω τι είδους "απειλές για την ζωή της" δέχεται εξαιτίας των φρυδιών της. Αν δεν τα έβαφε τόσο σκούρα και δεν έκαναν τόση αντίθεση με τα μάτια της, μπορεί να μην φαινόταν τόσο έντονο, σε άλλους αρέσει, σε άλλους όχι. Νομίζω στο Τατζικιστάν το μονόφρυδο είναι σύμβολο ομορφιάς. Θέμα γούστου είναι και φυσικά παίζει ρόλο και η υπόλοιπη εικόνα (δεν γίνεται να απομονώσεις ένα φρύδι από το κάδρο).
Δεν είναι δύσκολο να τις φανταστούμε πάντως. Κάτι του στυλ "πέσε ψόφα €@&£$¥ που θα κάνεις και τις άλλες να σε μιμηθούν και θα χαλάσεις το καλούπι". Όλος ο φόβος είναι μην ξεφύγει ο θηλυκόκοσμος μακριά από την φαντασίωση που έχει συγκεκειμένη μερίδα του κοινού με αούγκανη έκφραση λόγου στο διαδίκτυο. Προσωπικά την βρίσκω πολύ γοητευτική, με ξενίζει λίγο το υπερβολικά για το κάδρο της μαύρο, σε ορισμένεις φωτό, αλλά σαν σχήμα και διάταξη τγς πάει πολύ.