Σοφία Χατζηπαντελή: Δέχομαι απειλές για την ζωή μου λόγω των φρυδιών μου

Σοφία Χατζηπαντελή: Δέχομαι απειλές για την ζωή μου λόγω των φρυδιών μου Facebook Twitter
4

Η Ελληνοκύπρια Σοφία Χατζηπαντελή δέχεται πλέον μέχρι και απειλές για την ζωή της λόγω της φρυδιών της, αλλά η ίδια επιμένει στο look της, το οποίο λέει πως λατρεύει ο σύντροφός της. 

Το 22χρονο μοντέλο, που έγινε διάσημη για τα ενωμένα φρύδια της, αποκάλυψε πως στα social media την βομβαρδίζουν με κάθε είδους απειλές για την εκκεντρική της εμφάνιση αλλά εκείνη προσπαθεί να αγνοεί τα αρνητικά σχόλια. Εξάλλου, όπως λέει, αρέσουν πολύ στον σύντροφό της.

«Δέχομαι πολλές απειλές για την ζωή μου. Προσπαθώ να μην τα διαβάζω όλα, άλλωστε πολλοί μου τα λένε όταν γράφονται, προφανώς και δεν έχω την υπομονή να διαβάζω το σχόλιο του καθενός. Είναι λίγο κρίμα όταν θες να διαβάσεις τα θετικά και πρέπει να δεις και όλα τα αρνητικά, αλλά αξίζει τον κόπο», είπε η 22χρονη, που ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Πιρς Μόργκαν. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Friendly reminder that no one is “cool enough” to be fucking MEAN

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sophia Hadjipanteli ☠️? (@sophiahadjipanteli) στις


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

??????????????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sophia Hadjipanteli ☠️? (@sophiahadjipanteli) στις


Όταν ο παρουσιαστής την ρώτησε αν ο σύντροφός της, Ζακ Αποστόλου, φωτογράφος με έδρα το Λονδίνο, είναι φαν των φρυδιών της, η Σοφία Χατζηπαντελή απάντησε: «Τα λατρεύει. Είχε και αυτός μονόφρυδο όταν ήταν μικρός. Εγώ τα βάφω βέβαια. Γενικά είναι σκούρα αλλά όχι τόσο, οπότε κάθε φορά που τα βάφω ασχολείται πάρα πολύ με αυτό που κάνω».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Baby baby

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zac Apostolou (@zacapostolou) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

By @derekridgers ??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zac Apostolou (@zacapostolou) στις


Στην συνέντευξή της αποκάλυψε επίσης πως η ιδιαίτερη εμφάνιση των φρυδιών της προέκυψε τυχαία το 2014, όταν αποπειράθηκε να τα βάψει και κατά λάθος τα έκανε μαύρα. Ωστόσο αντί να τα διορθώσει, αποφάσισε να αγκαλιάσει αυτό το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της και να κάνει καριέρα με αυτό, καταφέρνοντας να κλείσει τελικά συμβόλαιο με ένα βρετανικό πρακτορείο μοντέλων.  

Όπως λέει, ελπίζει το ενιαίο φρύδι της να στείλει ένα θετικό μήνυμα, εμπνέοντας και άλλους να ποδεχθούν το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό τους. Για τον σκοπό αυτό έχει ξεκινήσει μάλιστα και ένα σχετικό κίνημα, το #UnibrowMovement.

Πολιτισμός
4

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Σοφία Χατζηπαντελή, το μοντέλο με τα ασυνήθιστα φρύδια, για πρώτη φορά απαντά στην κριτική

Διεθνή / Η Σοφία Χατζηπαντελή, το μοντέλο με τα ασυνήθιστα φρύδια, για πρώτη φορά απαντά στην κριτική

Τα τελευταία δύο χρόνια, η νεαρή γυναίκα δέχεται σκληρά σχόλια που αγγίζουν τομ bullying στους λογαριασμούς της στα social media: αυτά που λέει σίγουρα δεν θα αρέσουν στους επικριτές της

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η queer κωμωδία που παίρνει τον πανικό για τις τρανς τουαλέτες και τον γυρίζει ανάποδα

Πολιτισμός / “She’s the He”: Η queer κωμωδία που παίρνει τον πανικό για τις τρανς τουαλέτες και τον γυρίζει ανάποδα

Το She’s the He μετατρέπει το ηθικό πανικό για τις τρανς τουαλέτες σε κωμωδία για τη φιλία, το coming out και τη χαρά της τρανς ορατότητας, έπειτα από μια δύσκολη διαδρομή προς τις αίθουσες σε μια ολοένα πιο εχθρική πολιτική συγκυρία στις ΗΠΑ.
THE LIFO TEAM
Ο Διάβολος Φοράει Prada 2 γύρισε στο Runway και οι πρώτες αντιδράσεις είναι απρόσμενα θετικές

Πολιτισμός / Ο Διάβολος Φοράει Prada 2 επέστρεψε και οι πρώτες αντιδράσεις είναι απρόσμενα θετικές

Λίγο πριν από την έξοδο της ταινίας στις αίθουσες, οι πρώτες αντιδράσεις για το The Devil Wears Prada 2 μιλούν για ένα σίκουελ που επιστρέφει στη Μιράντα, την Άντι, την Έμιλι και τον κόσμο του Runway, αλλά με το βλέμμα στη σημερινή κρίση των μίντια.
THE LIFO TEAM
Δαίμονες, άγγελοι και αποκαλύψεις: Ο William Blake φτάνει για πρώτη φορά στην Ιρλανδία

Πολιτισμός / Δαίμονες, άγγελοι και αποκαλύψεις: Ο William Blake φτάνει για πρώτη φορά στην Ιρλανδία

Η έκθεση "William Blake: The Age of Romantic Fantasy" στη National Gallery of Ireland παρουσιάζει περισσότερα από 100 έργα του Blake και των συγχρόνων του, φέρνοντας στο Δουβλίνο έναν κόσμο ρομαντικής φαντασίας, γοτθικού τρόμου, πολιτικής αναταραχής και πνευματικής έντασης
THE LIFO TEAM
Η Tate ξανακοιτάζει τα 90s: Κέιτ Μος, ΜακΚουίν και η άλλη πλευρά της Cool Britannia

Πολιτισμός / Η Tate ξανακοιτάζει τα 90s: Κέιτ Μος, ΜακΚουίν και η άλλη πλευρά της Cool Britannia

Η μεγάλη έκθεση The 90s: Art and Fashion στην Tate Britain, σε επιμέλεια του πρώην αρχισυντάκτη της βρετανικής Vogue, Έντουαρντ Ένινφουλ, φέρνει στο ίδιο πεδίο την τέχνη, τη μόδα και την κουλτούρα των κλαμπ, επιχειρώντας μια νέα ανάγνωση της δεκαετίας πέρα από το απλουστευτικό αφήγημα της Cool Britannia.
THE LIFO TEAM
Ο Yung Lean στοιχειώνει ένα σχολείο του 2034 στο νέο φιλμ του Ρομέν Γαβρά

Πολιτισμός / Ο Yung Lean στοιχειώνει ένα σχολείο του 2034 στο νέο φιλμ του Ρομέν Γαβρά

Το "STORM I & II", η νέα συνεργασία του Yung Lean με το GENER8ION, είναι ένα επτάλεπτο μουσικό φιλμ του Ρομέν Γαβρά, σε ένα δυστοπικό σχολείο του 2034, όπου η αγορίστικη βία, η χορογραφία και η κινηματογραφική ένταση γίνονται ένα.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
Η Μαντόνα και η Sabrina Carpenter κυκλοφορούν το ντουέτο τους μετά το Coachella

Πολιτισμός / Η Μαντόνα και η Sabrina Carpenter κυκλοφορούν το ντουέτο τους μετά το Coachella

Με κοινή ανάρτηση στο Instagram, η Μαντόνα και η Sabrina Carpenter ανακοίνωσαν ότι το «Bring Your Love» θα κυκλοφορήσει στις 30 Απριλίου, λίγες ημέρες μετά την κοινή τους εμφάνιση στο Coachella και ενόψει του νέου άλμπουμ της Μαντόνα, Confessions II.
THE LIFO TEAM
Ο Τζορτζ Κλούνεϊ υπερασπίζεται τον Τζίμι Κίμελ μετά την επίθεση του Τραμπ: «Τα αστεία είναι αστεία»

Πολιτισμός / Ο Τζορτζ Κλούνεϊ υπερασπίζεται τον Τζίμι Κίμελ μετά την επίθεση του Τραμπ

Τιμώμενος στο 51ο Chaplin Award Gala στη Νέα Υόρκη, ο Τζορτζ Κλούνεϊ καταδίκασε την πολιτική βία μετά την επίθεση στο δείπνο των ανταποκριτών του Λευκού Οίκου, αλλά υπερασπίστηκε τον Τζίμι Κίμελ απέναντι στην απαίτηση του Ντόναλντ Τραμπ να απολυθεί από το ABC.
THE LIFO TEAM
Η Αν Χάθαγουεϊ απαντά για τους σωματότυπους στο Ο Διάβολος Φοράει Prada 2

Πολιτισμός / Η Αν Χάθαγουεϊ απαντά για τους σωματότυπους στο Ο Διάβολος Φοράει Prada 2

Η Αν Χάθαγουεϊ διαψεύδει ότι μοντέλα απολύθηκαν από το Ο Διάβολος Φοράει Prada 2 λόγω σωματότυπου και εξηγεί γιατί ζήτησε από την παραγωγή μια πιο ανοιχτή εικόνα της μόδας. «Κανείς δεν έχασε τη δουλειά του. Στην πραγματικότητα, δημιουργήθηκαν περισσότερες δουλειές», είπε.
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια
Εγω μετα το gamergate δεν πιστευω κανεναν που βγαινει και το διαλαλει οτι δεχεται απειλες για την ζωη του/της και ποσο δε μεσω τουιτερ. Aν δεν ειναι στημμενο, ειναι πεντε βλαμμενα στην αλλη ακρη του κοσμου που κραζουν "πσοφα!". Σκοραρει πολυ καλα ομως στα opression olympics
Εν τω μεταξύ κράζουν κάποιες στα σχόλια στο facebook, που έχουν μείνει στη μόδα φρυδιών των 00's. Ειρωνεία. Βρήκαν να σχολιάσουν και τα χείλη της.Όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.
Δεν καταλαβαίνω τι είδους "απειλές για την ζωή της" δέχεται εξαιτίας των φρυδιών της. Αν δεν τα έβαφε τόσο σκούρα και δεν έκαναν τόση αντίθεση με τα μάτια της, μπορεί να μην φαινόταν τόσο έντονο, σε άλλους αρέσει, σε άλλους όχι. Νομίζω στο Τατζικιστάν το μονόφρυδο είναι σύμβολο ομορφιάς. Θέμα γούστου είναι και φυσικά παίζει ρόλο και η υπόλοιπη εικόνα (δεν γίνεται να απομονώσεις ένα φρύδι από το κάδρο).
Δεν είναι δύσκολο να τις φανταστούμε πάντως. Κάτι του στυλ "πέσε ψόφα €@&£$¥ που θα κάνεις και τις άλλες να σε μιμηθούν και θα χαλάσεις το καλούπι". Όλος ο φόβος είναι μην ξεφύγει ο θηλυκόκοσμος μακριά από την φαντασίωση που έχει συγκεκειμένη μερίδα του κοινού με αούγκανη έκφραση λόγου στο διαδίκτυο. Προσωπικά την βρίσκω πολύ γοητευτική, με ξενίζει λίγο το υπερβολικά για το κάδρο της μαύρο, σε ορισμένεις φωτό, αλλά σαν σχήμα και διάταξη τγς πάει πολύ.