H Μόνικα Μπελούτσι με τον νέο σύντροφό της στην πρώτη τους δημόσια εμφάνιση

H Μόνικα Μπελούτσι με τον νέο σύντροφό της στην πρώτη τους δημόσια εμφάνιση Facebook Twitter
Η Μόνικα Μπελούτσι και ο Νικολά Λεφέμπρ πιασμένοι από το χέρι στο σόου της Chanel
2

Η ιταλίδα σταρ Μόνικα Μπελούτσι έδωσε το παρών στο σόου του οίκου Chanel με το οποίο τιμήθηκε η μνήμη του Καρλ Λάγκερφελντ. Ωστόσο αυτή ήταν και η πρώτη δημόσια εμφάνιση με το νέο της σύντροφο.

Ο Νικολά Λεφέμπρ, 36 ετών συνόδευσε την Μπελούτσι στο σόου και παρακολούθησαν μαζί την επίδειξη από τις πρώτες σειρές.

H Μόνικα Μπελούτσι με τον νέο σύντροφό της στην πρώτη τους δημόσια εμφάνιση Facebook Twitter

Η παπαράτσι ενθουσιάστηκαν από την άφιξή της καθώς όταν από το αυτοκίνητο κατέβηκε και ο Νίκολας Λεφέμπρ είχαν τη δυνατότητα να απαθανατίσουν την πρώτη δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού. 

Οι φήμες για τη σχέση τους ξεκίνησαν στις αρχές του 2018, σχεδόν τέσσερα χρόνια μετά το διαζύγιο της Μπελούτσι από τον Βενσάν Κασέλ και μερικούς μήνες πριν ο ηθοποιός παντρευτεί την 21χρονη Τίνα Κιουνάκι.

H Μόνικα Μπελούτσι με τον νέο σύντροφό της στην πρώτη τους δημόσια εμφάνιση Facebook Twitter
H Μόνικα Μπελούτσι με τον νέο σύντροφό της στην πρώτη τους δημόσια εμφάνιση Facebook Twitter

Ο γοητευτικός Λεφέμπρ είναι γλύπτης και ιδιοκτήτης μίας γκαλερί στο Παρίσι, αλλά στο παρελθόν έχει κάνει και καριέρα μοντέλου.

Ο 36χρονος έχει μία κόρη οκτώ ετών από προηγούμενη σχέση του, ενώ η 54χρονη Μπελούτσι, είναι μητέρα δύο κοριτσιών 15 και 9 ετών από τον γάμο της με τον Κασέλ.

H Μόνικα Μπελούτσι με τον νέο σύντροφό της στην πρώτη τους δημόσια εμφάνιση Facebook Twitter
Ο Lefebvre με την κόρη του Anahi
Πολιτισμός
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπρους Σπρίνγκστιν, Τζένιφερ Λόπεζ και Φρέντι Κρούγκερ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Φρέντι Κρούγκερ, Μπρους Σπρίνγκστιν και Τζένιφερ Λόπεζ από αύριο στους κινηματογράφους

Το δράμα γύρω από την ηχογράφηση του εμβληματικού άλμπουμ «Nebraska», η μιούζικαλ εκδοχή του «Φιλιού της Γυναίκας Αράχνης», το ντεμπούτο του youtuber Κρις Στάκμαν «Shelby Oaks» και η επανέκδοση του «Εφιάλτη στον Δρόμο με τις Λεύκες» ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ: Aνέβασε τον πήχη ακόμα πιο ψηλά με την τολμηρή εμφάνισή του στο Φεστιβάλ Λονδίνου

Πολιτισμός / Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ: Aνέβασε τον πήχη ακόμα πιο ψηλά με την τολμηρή εμφάνισή του στο Φεστιβάλ Λονδίνου

Με μια εμφάνιση γεμάτη τόλμη και υπονοούμενα, ο Σουηδός ηθοποιός απέδωσε για ακόμη μία φορά τη φετιχιστική αισθητική της νέας του ταινίας «Pillion»
LIFO NEWSROOM
Οι Times UK για τις αντιδράσεις της Αθήνας μετά το δείπνο του Βρετανικού Μουσείου μπροστά από τα Γλυπτά του Παρθενώνα

Πολιτισμός / Βρετανικό Μουσείο: Τι έγραψαν οι Times για τις αντιδράσεις της Αθήνας μετά το δείπνο του Βρετανικού Μουσείου

Οι Times δίνουν περισσότερο βάρος στις διαβεβαιώσεις των υπευθύνων του Μουσείου, ότι η προστασία των Γλυπτών του Παρθενώνα προτάσσεται έναντι κάθε άλλης εκδήλωσης
LIFO NEWSROOM
Σχόλιο Μενδώνη για το δείπνο μπροστά από τα Γλυπτά του Παρθενώνα: «Προκλητική αδιαφορία»

Πολιτισμός / Σχόλιο Μενδώνη για το δείπνο μπροστά από τα Γλυπτά του Παρθενώνα: «Προκλητική αδιαφορία»

«Κατ´ επανάληψη και διαχρονικά το υπουργείο Πολιτισμού έχει καταδικάσει τα δείπνα, τις δεξιώσεις και τις επιδείξεις μόδας που διοργανώνονται στους χώρους, στους οποίους εκτίθενται μνημεία και έργα τέχνης»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Ευχαριστούμε τους Ιταλούς που σε δύσκολους καιρούς κράτησαν ψηλά την έννοια του κάλλους αναφορικά με το ωραίο φύλο.Απο την Ορνελα Μουτι στη Μόνικα Μπελουτσι πάντα προέβαλλαν σοβαρά όμορφες γυναίκες όταν άλλοι έβγαζαν κάτι ημιθανη ανορεξικά.