H Μόνικα Μπελούτσι με τον νέο σύντροφό της στην πρώτη τους δημόσια εμφάνιση

H Μόνικα Μπελούτσι με τον νέο σύντροφό της στην πρώτη τους δημόσια εμφάνιση Facebook Twitter
Η Μόνικα Μπελούτσι και ο Νικολά Λεφέμπρ πιασμένοι από το χέρι στο σόου της Chanel
2

Η ιταλίδα σταρ Μόνικα Μπελούτσι έδωσε το παρών στο σόου του οίκου Chanel με το οποίο τιμήθηκε η μνήμη του Καρλ Λάγκερφελντ. Ωστόσο αυτή ήταν και η πρώτη δημόσια εμφάνιση με το νέο της σύντροφο.

Ο Νικολά Λεφέμπρ, 36 ετών συνόδευσε την Μπελούτσι στο σόου και παρακολούθησαν μαζί την επίδειξη από τις πρώτες σειρές.

H Μόνικα Μπελούτσι με τον νέο σύντροφό της στην πρώτη τους δημόσια εμφάνιση Facebook Twitter

Η παπαράτσι ενθουσιάστηκαν από την άφιξή της καθώς όταν από το αυτοκίνητο κατέβηκε και ο Νίκολας Λεφέμπρ είχαν τη δυνατότητα να απαθανατίσουν την πρώτη δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού. 

Οι φήμες για τη σχέση τους ξεκίνησαν στις αρχές του 2018, σχεδόν τέσσερα χρόνια μετά το διαζύγιο της Μπελούτσι από τον Βενσάν Κασέλ και μερικούς μήνες πριν ο ηθοποιός παντρευτεί την 21χρονη Τίνα Κιουνάκι.

H Μόνικα Μπελούτσι με τον νέο σύντροφό της στην πρώτη τους δημόσια εμφάνιση Facebook Twitter
H Μόνικα Μπελούτσι με τον νέο σύντροφό της στην πρώτη τους δημόσια εμφάνιση Facebook Twitter

Ο γοητευτικός Λεφέμπρ είναι γλύπτης και ιδιοκτήτης μίας γκαλερί στο Παρίσι, αλλά στο παρελθόν έχει κάνει και καριέρα μοντέλου.

Ο 36χρονος έχει μία κόρη οκτώ ετών από προηγούμενη σχέση του, ενώ η 54χρονη Μπελούτσι, είναι μητέρα δύο κοριτσιών 15 και 9 ετών από τον γάμο της με τον Κασέλ.

H Μόνικα Μπελούτσι με τον νέο σύντροφό της στην πρώτη τους δημόσια εμφάνιση Facebook Twitter
Ο Lefebvre με την κόρη του Anahi
Πολιτισμός
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γλυπτά του Παρθενώνα: «Μυστική και εντατική εκστρατεία» για την επιστροφή τους, αποκαλύπτει επιστολή ακτιβιστών

Πολιτισμός / Γλυπτά του Παρθενώνα: «Μυστική και εντατική εκστρατεία» για την επιστροφή τους, αποκαλύπτει επιστολή ακτιβιστών

Η δεξιά βρετανική ομάδα εκφράζει μάλιστα «ανησυχία» πως μπορεί πράγματι, η επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα στην Ελλάδα, να πραγματοποιηθεί στο προσεχές μέλλον και απειλεί με νομικές προσφυγές
LIFO NEWSROOM
Η Nan Goldin συγκλονίζει στην Aρλ: «Αυτό που συμβαίνει στη Γάζα είναι η πρώτη γενοκτονία σε live μετάδοση»

Πολιτισμός / Η Nan Goldin συγκλονίζει στην Aρλ: «Αυτό που συμβαίνει στη Γάζα είναι η πρώτη γενοκτονία σε live μετάδοση»

Την Τρίτη 8 Ιουλίου, στο Ρωμαϊκό Θέατρο της Αρλ, η Αμερικανίδα φωτογράφος Nan Goldin καταδίκασε τον πόλεμο στη Γάζα, προκαλώντας έντονη αντιπαράθεση με τους φιλοϊσραηλινούς θεατές.
LIFO NEWSROOM
Η Ρέινορ Γουιν απαντά στις κατηγορίες ότι επινόησε την ιστορία του best seller της

Πολιτισμός / Η Ρέινορ Γουιν απαντά στις κατηγορίες ότι επινόησε την ιστορία του best seller της

Η Ρέινορ Γουιν υπερασπίζεται τα απομνημονεύματά της, δημοσιεύει ιατρικά έγγραφα και καταγγέλλει «παραπλανητική και άδικη» δημοσίευση από την Observer – Η φιλανθρωπική οργάνωση PSPA τερμάτισε τη συνεργασία της
LIFO NEWSROOM
Superman, καρχαρίες και Νταλί από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Superman, καρχαρίες και Νταλί από αύριο στους κινηματογράφους

Η πρώτη ταινία του αναγεννημένου διευρυμένου σύμπαντος της DC, ο υβριδικός μεταμεσονύκτιος χαβαλές του «Dangerous Animals» και το χιτσκοκικό «Spellbound», με την ονειρική σεκάνς ανθολογίας που σχεδίασε ο Σαλβαδόρ Νταλί, ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Μάικλ Ντάγκλας: «Δεν έχω καμία πρόθεση να ξαναπαίξω – Έπρεπε να σταματήσω»

Πολιτισμός / Μάικλ Ντάγκλας: «Δεν έχω καμία πρόθεση να ξαναπαίξω – Έπρεπε να σταματήσω»

Ο 80χρονος ηθοποιός και παραγωγός δηλώνει ότι είναι ευτυχισμένος μακριά από το κινηματογραφικό πλατό, μετά από σχεδόν 60 χρόνια αδιάκοπης δουλειάς – «Μου αρκεί να βλέπω τη σύζυγό μου να παίζει»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Ευχαριστούμε τους Ιταλούς που σε δύσκολους καιρούς κράτησαν ψηλά την έννοια του κάλλους αναφορικά με το ωραίο φύλο.Απο την Ορνελα Μουτι στη Μόνικα Μπελουτσι πάντα προέβαλλαν σοβαρά όμορφες γυναίκες όταν άλλοι έβγαζαν κάτι ημιθανη ανορεξικά.